FIV in Ungaria 14

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

ANDICU ce sa facem, daca aveai fetita ne faceam cuscre, dar poate fac eu o fetita si ne facem atunci. Multumesc de urari. Daca venim in vara asta la mare, o sa te anuntam.
PUSSI imi pare rau de ceea ce ti se intampla. La ce spital te internezi? La Odobescu sau la Bega? Eu vin la Bega la sfarsitul saptamanii ca joi naste sora mea. Poate iti fac si tie o vizita.
LIANA, voi? Sper ca sunteti bine.

CENUSAREASA si CRINUTA sa fiti cumintele si sa ne dati vesti cat mai repede.

Ade, Dari si Cai

AB Darius si Caius Gazele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

cenusareasamersi, deci vad ca si tu esti de acord cu mine, ca e normal sa si sa slabesc...doar sunt gravida! Sunt calma pe maine...daca e cazul stau pana la capat in ace, dar la final eu voi cea cu BB-ici sanatosi!! Si tu las-o mai moale cu activitatile...ca mai stiu una care la Fiv 1 ..a trebaluit ...cica fara efort! de data asta nu am facut nimic, nimic...
magdamersi, nu am nicio viroza, sunt gravida..si am simptome..si asta inseamna ca Titi mei cresc mari
ioanaeu zic sa-l suni pe Zadori, dupa mine sa incepi stimularea in Z5..ca atunci incepi, e cam tarziu, in Z4 faci doar suprefact! mie la ambele FIV-uri mi-a venit joia, in conditiile ca terminam Ac duminica!
adaca la Odobescu ma internez, dar nu vreau sa stau decat pana imi pune perfuzia...si sa vb cu dr. ca de poimaine sa mi le dea sa mi le puna cineva acasa! nastere usoara surorii tale!!! O sa rfi matusica si cei 2 Printisori ai tai vor deveni verisoriSa dea DD sa fie in liniste si pace si Mamica Si BB sa fie sanatosi!!

PUSSI 6 +

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna fetelor
azi am facut RMN si slava domnului nu am hernie de disc ce trebuie operata.....am ultimele 3 discuri ca naiba dar macar mai pot amana operatia....si pot face fiv-ul linistita
sper ca toate antiinflamatoarele pe care le-am luat sa nu-mi dauneze...i-am scris si doctorului,se pare ca e ok
pussiimi pare rau sa citesc ca ti-e rau,nasa mea a patit la fel dar dupa primele perfuzii s-a simtit mult mai bine multi la titelushi
cenusareasa lasa treburile gospodaresti la burtica
gabita ce faci?
va pup pe toate
o seara placuta

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Cornelia: am fost ingrijorata pentru tine cand am citit ca ai probleme cu coloana vertebrala, dar acum ma bucur sa aud ca nu ai hernie de disc. Sotul meu are un an si doua luni de la operatie si stiu ce inseamna! Ma bucur si ca doctorul ti-a zis ca e OK. Iti tin pumnii si tie si Ioanei ca totul sa mearga foarte bine si sa va intoarceti fericite de la Szeged.

Pussi: am facut si eu perfuzii cu glucoza, dupa o perioada de indigestie,in care n-am putut manca nimic,dar NIMIC, aproape 4 zile. Tot ce mancam ,vomam. M-am dus seara,la urgente, si mi-au pus perfuzie cu glucoza si inca ceva,am stat asa o ora si,crede-ma,cand am ajuns acasa au inceput sa-mi ghioraie matele de foame si am si papat! Asa ca...fii curajoasa,ca face tare bine !

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

Salutare fetelor!

Ma bucur mult pt. Cenusareasa, bafta multa!

Eu mai am o zi si plecam la Budapesta la prima intalnire. Ma gandeam sa duc toate analizele care mi le-au cerut, asa pe foile primite de la laboratoare, dar cred ca manie la serviciu am sa fac un tabel cu analizele si valorile ca sa-i fie mai usor doctorului sa le citeasca.

Incep sa am emotii, ma suna prietenele si ma incurajeaza...

Dr-ul Zadori (din spusele voastre) e grozav. Sper ca si Peter al meu din Budapesta sa-mi poarte noroc.

Pupici tuturor si numai vesti bune!!!!

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

hello fetele ... eu mai rar cu scrisul, dar va citesc si va tin pumnii.
O intrebare pentru fetele cu experienta: la clinica se lucreaza sambata? caci la mine ar cadea ziua de eco sambata sau duminica(z8-9) si nu stiu cand sa ma programez. O sa sun si la clinica, dar mi-ar prinde bine experienta voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Buna dimineata fetele!

Eu daca dorm de 3-4 ori pe zi,dimineata sunt ca ,apar prima pe forum!
Aseara la culcare am simtit primele crampe (usoare de tot)ca de menstruatie.Am gasit pe un site cam ce-ar trebui sa simtim dupa ET la implantare,simptomele insa dupa cum veti vedea difera de la persoana la persoana...

What symptoms should I be experiencing if I am pregnant?
From having talked to women who have gone through IVF, I have come to realize that there is not a standard set of symptoms that you will feel if you are pregnant. The range of symptoms differs so widely that it is hard to even begin to answer this question. Symptoms during the 2-week wait can be caused by a number of different sources: the medications you are taking, your body recuperating from the IVF cycle, an impending period or an impending pregnancy. Below are some of the symptoms that women have reported to me before getting a positive result. You may experience some of these symptoms before your pregnancy test, but the only way to verify what you are feeling is a pregnancy test done by your clinic.

* absolutely no symptoms
* pre-menstrual-like symptoms
* breast tenderness
* cramping
* nausea
* food aversions

tuculucuBafta la Budapesta!Ai inceput deja stimularea?

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna dimineata!
Fetelor, va multumesc pentru raspunsuri! Mi-a raspuns si dr. Z si mi-a zis sa incep stimularea mai devreme cu o zi, deci de maine incep injectiile - maine sunt z3 si o sa fac doar suprefact si apoi de vineri pana luni suprefact +gonal si luni ma prezint la clinica si mai vedem!
Cenusareasa foarte bine ca te odihnesti, ca doar esti mamica de 3 puiuti!Cred ca crampele pe care le-ai simtit pot fi de la implantare.
Pussicum mai te simti? Sper sa nu fie cazul sa stai mult in spital, insa, vorba ta, cei doi puiuti ai tai merita orice sacrificiu! burtica
Tuculucu drum bun si sa vii cu vesti bune! Mult succes!

Va pup pe toate!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

camisvda se lucreaza sambata la Kaali,dar cred ca program scurt totusi,eu am facut ET sambata...pe asistente le-am vazut insa ca pleaca pe la 14 si ramin doar fetele la receptie;duminica insa nu.

ioana asa am vrut sa-ti zic si eu z2 sau 3 dar l-am lasat pe mr Z sa zica el ca stie cel mai bine si nu e cazul sa ne bagam noi!Bafta la injectoare!

gabitu tu pe unde umbli? te-ai ascuns?

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

noi am venit acasa, dupa perfuzii, am probleme cu venele si nu mai suport flexurele din mana...asa ca am decis sa-l scot si de maine sa-mi puna o verisoara acasa oerfuziile..ca astea de spital..mi-au spart ambele maini, daca aveam 3, o rezolvau si pe a 3-a!

va scriu mai tarziu cand scap de ac...ca-s super iritata
andicu, Liana, gabitu unde sunteti?? macar intreti sa ziceti ca sunteti sanatoase...

PUSSI 6 +

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput