FIV in Ungaria 14

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Noi suntem bine,dormim,facem plimbari scurte,nu ne agitam dar nici nu stam numai in pat!Ne tinem de tratament...adica vitamine,acid folic,magne B6,utrogestan dupa care stam intinsi(ati observat ca vorbesc la plural,nu?)Deocamdata n-au aparut semne majore,nici intepaturi,usoare crampe ca de menstruatie au fost seara la culcare,de fapt dupa ET eu l-am intrebat pe Chivu daca o sa am contractii sau mai stiu eu ce si a zis ca poate la vreo sapt or sa apara crampe premenstruale dar ca semnificatia lor nu este ca vine ciclul ci ca actioneaza niste mediatori chimici...

pussi ma bucur ca ai papat bine azi si sunteti in forma,si eu tot ciorbita de pui a la grec;las ca va puneti voi pe picioare!

Lianava asteptam cu toate sa va refaceti fortele,voi sunteti oricum mari luptatori...pumnii stransi

daria e bine ca ai depasit criza psihologica,ai fost sigur intr-o perioada de stress si poate d-asta si organismul s-a comportat ciudat

ioana si gabitu va tinem pumnii la start!

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Helau si de la noi!

Venim cu vesti bune: bebe are 1.500 g , e cu capul in jos deja si totul e in regula! singura chestie ar fi ca mi s-a mai scurtat colul un pic, are intre 2.6 si 2.8 cm , dar a zis dr ca nu e serios inca. Sa ma odihnesc mai mult, doar.

Cenusareasa, ma bucur ca te simti bine, Doamne-Ajuta! in continuare!
Pussi, drum bun maine la "tata" Chivu si sa vii cu vesti bune si cu poze cu Titili frumosi! x3

Andicu 29+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

FELICITARI IRLANDEZO,SA FIE UN BB,SANATOS SI CUMINTE.
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

fetelor am facut perfuzia, dar am o data..asa ca mi-e groaza de drunul de Szeged... am hotarat sa plecam cu 3 ore mai devreme ca sa pot linistita! Sa-mi tineti pumnii!!!
andicu ma bucur ca Filip e mare, sanatos si are fata frumoasa...are pe cine semana
magdam-am uitat ce mi-a facut...metroclopamidcred ca asa se numeste, vit. B1 si B6 si hidrocortizon..sau asa ceva!
cenusareasace bine ca sunteti bineca luati ce v-a dat Chivu. cu simptomele ..prea devreme, si oricum dupa noi nu te poti luam ca erau simptome duble ca intensitate
LEGATURILOR sunt langa voi!!!
va pupam pe toate!!

PUSSI 6 +

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

fetelor
Vin de la Liana de la spital.Va transmite tuturor!!
Sunt bine printzesele..Eu mizez pe faptul ca-s fetitze..
sa se sature tac'su de tampoane(cred ca o sa ma
daca mai zic)

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna dimineata!
Am facut si eu azi dimineata gonalul, dar nu stiu daca l-am facut bine, nu stiu daca am setat corect doza, aveam de facut 112,5 si am setat la 37.5 ambele sageti (cea neagra si cea rosie -sper ca a fost bine) urmand sa apas de 3 ori. Dupa ce a apasat o data s-a auzit pac, dar apoi nu s-a mai apasat. Cu acul in burta, am tras putin de capacul care are scris cu rosu (deci am incarcat iar doza)si apoi s-a apsat, s-a auzit iar click si a treia oara la fel. Oare oi fi facut bine? As compara cu un pistol, dupa ce incarci si tragi o data nu se mai trage, la fel si aici, cred ca asa trebuia - sa incarc doza, nu?
Cantit totala de gonal din pen fiind f. mica, nu mi-am putut da seama daca s-a consumat ceva. Ultima oara am simtit o usturime, in rest nimic. Acum simt ceva parca in zona ovarelor, ca o mica greutate, deci poate am facut totusi corect injectia.
Voi ce parere aveti?
Hai ca v-am zapacit cu atatea detalii, dar am vrut sava explic in amanunt ce-am facut, sa-mi puteti spune daca e bine.

Liana ma bucur ca sunteti mai bine!
Pussidrum bun si fara multe greturi!
Andicu ma bucur ca totul e in regula cu bebe! burtik Stai linistita cum ti-a zis dr., sper ca nu te mai agiti cu amenajarile prin casa!
Gabitacum a fost prima injectie?

Va pup pe toate!

EDIT: Gravidutelor, fiti pe faza sa ne deschideti un nou capitol norocos!

Ioana

Mergi la inceput

Daca ai incarcat de 3 ori si ai apasat de trei ori inseamna ca ai facut bine...dar trebuia sa setezi de la inceput 112,5 pe ambele cursoare 112,5 vine liniuta dintre 75 si 150 si cind apasai auzeai de trei ori clickul fara sa mai tragi de buton cu acul in piele...injectiile sunt asa de usoare ca la inceput pare ca n-a intrat nimic sub piele,dar stai linistita ca in curand o sa observi diminuarea lichidului din fiola.
Succes in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Cenusareasa multumesc pentru raspuns! Insa eu nu sunt inca sigura unde e 112,5, sa inteleg ca liniuta intre 75 si 150? Asta trebuie sa fie pe ambele cursoare in dreptul sagetilor neagra si rosie?
Sa inteleg ca mi-am facut bine doza azi, chiar daca cu alta metoda.
Insa nu mai tin minte daca am stat apoi cateva secunde cu acul sub piele, ca ma zapacisem deja..
Maine sper sa stiu sa le fac ca lumea. Am crezut ca sunt suficiente indicatiile pe care mi le-ati dat voi pe forum, dar cand am deschis penul -nici nu stiam sa-l deschid, cu frica in san sa nu-l stric, eram in ceata, nu stiam nici sa-i pun acul

Pupici!

Ioana

Mergi la inceput

Exact,112,5 este intre 75 si 150...gandeste-te ca fiecare gradatie este un multiplu de 37,5

1*37,5=37,5
2*37,5=75
3*37,5=112,5
4*37,5=150 samd

Deci tu trebuie sa pui ambele sageti la gradatia a 3a...hai,ca nu-i greu!apesi tzac-tzac-tzac si astepti pina numeri la 10 dupa care scoti acul!
Gandeste-te ca maine-poimaine o sa ai un bebe si poate o sa trebuiasca sa-i faci si lui injectii,poate nu singura,dar macar sa-l convingi si-acolo e de munca nene!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

'Neata!

Dragelor, va astept la capitol nou aici

Andicu 29+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput