FIV in Ungaria 14

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Liana ce face mamicutza?Mai ia mai lasati voi copiii in pace, ce-i tot cautati la popou?Voua v-ar place sa se uite lumea?Brava lor ca nu-si arata floricelele!Au personalitate!
Acum tinem pumnii la Cenusareasa!Si Pussi se pare ca este cumintica si BB-icii la fel.Va pupacesc!
De Irlandeza nu se mai stie nimic?N-am mai vazut-o de mult...
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Fetelor- va multumesc mult la toate, am sa incerc sa mi fac o programare la dr. Neamtu sau mai am o varianta la dr. Iliescu de la Filantropia care este de la noi din Gaiesti si a ajutat o prietena de a mea care are ovare polichistice si un chist de 5 cm si de asemenea am mers si la ginecologul meu de aici care mi a spus sa stau linistita ca se rezolva cu AC dar nu asa repede, inca nu m am hotarat in leg. cu dr. Z., intai trebuie sa mi rezolv problema cu chisturile;dr. Protopopescu mi a facut intr adevar impresie buna dar nu f.f. buna, ma asteptam sa ma puna sa mi repet hormonalele, ceea ce nu a facut;totusi am sa incerc sa i trimit un e-mail dr. Z. in care sa l tin la curent cu ce am facut;si succes tuturor,mai vorbim,ma grabesc acum sa merg la Pitesti, la Simfonia lalelelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Cenusareasa ce vesti bune! Ai grija de puiutii tai si peste doua saptamani sa ne dai vestea cea mare ca vei fi mamica de x 4!

Eu azi am terminat AC! si vineri o sa fac prima injectie dar sper sa ma descurc, ca am invatat deja toata teoria de la voi!
Cornelia e langa mine si va saluta si va pupa pe toate! A inceput sa faca proceduri pentru durerea de coloana si speram ca pana plecam sa o lase durerea.La echo din timpul inhibarii a avut valori bune - citam dr. nostru local "ovare de 18 ani"

Va pupam pe toate!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

si noi...cam gretosi...
cenusareasa, sa dea DD sa ramana acolo pt. 9 luni!!!!
legaturilor...va pupam si noi
ioana, gabituAMR 4 si CM care vine sa fie ultimul pt. 10 luni!
corneliamulta sanatate!
delphinuta, lucialu
andicusae pove cum a fost la nunti

PUSSI 6 +

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

'Neata la fete!

Cenusareasa, asa vesti bune mai rar auzi!!! oaauuu, 3 embrioni de cate 9 celule!!! pai in cazul asta eu zic ca-i cu noroc din prima! parca te vedem mamica de tripleti! ai grija de voi acum, stai cumintica sa se prinda puii si sa nu faci efort deloc! macar 3-4 zile! si dupa zilele astea , efort minim, cu viteza 1 !! tin pumnii strans tare ca sa intri pe lista la peste 12 zile!

Noi ne-am distrat destul de bine aseara, am rezistat pana la 02.00, si as mai fi stat 1/2 ora macar, dar nici tati nu mai putea si pe mine incepusera sa ma doare oasele! o sa va pun poze mai pe seara! una dintre nunti a fost chiar frumoasa (cea a colegei mele)! a avut o rochie de m-a innebunit! o sa vedeti si voi!
Va las acum, ca plecam la plimbare!

burticile, Liana, Pussi, Auburn si mamicile , MIKa, Tia, Daria, Adela, Leliutza (sper ca s-a refacut ) si viitoarele burtici : cenusareasa, Crinuta, Ioana, Cornelia,Gabita, Magda,ZoRi, Pis si restul fetelor!

Andicu 28+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Cenusareasa ne rugam la DD sa fie totul bine, ai grija de tine ( adica de voi)
Pussi ieri am fost la Tm, data viitoare cand vin poate ne vedem . Va pupam
Liana, Lelia se simte bine, sa refacut, astept sa o aduca si pe Maria acasa si iesim la plimbare ( Maria este la matusa ei de vre-o 2 saptamani)va pupam
Andicu, Mi-ka, Auburn, Leliuta cred ca ar trebuii sa ne luam de manuta si sa mergem inca o data la dr Zadori, eu sunt un pic invidioasa pe cele cu gemeni, noi mergem toate in aceeasi zi sa nu ne tina fetele pumnii pe rand
Adela tu pe unde umblii? noi acum am venit de la plimbare

Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos

Mergi la inceput

Pussi am vazut pozele, frumoasa burtica dar vreau sa vad o mamica fericita. Pune poze si cu fata ta

Tia si Daria

Mergi la inceput

am primit prima steluta
am pus poze cu Daria

Tia si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

TIA bravo. Noi am fost in parc la locomotive. Va pupacim

PUSSI Tia are dreptate, vrem poze si cu tine.

CENUSEREASA Bunul Dumnezeu este alaturi de tine.

LIANA suntem cu ochii pe voi. Dar nu ne prea spui nimic. Vrem sa stim ce fac colegii nostri.

Pentru toate fetele
Ade, Dari si Cai se vad pozele?

AB Darius si Caius Gazele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

suntem binee..va pupam pe toateee..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"15

Nasica

Mergi la inceput