FIV in Ungaria 14
Raspunsuri - Pagina 24
Mi-Ka spune:
quote:
Originally posted by cenusareasa
Multumim de galerie fetele,astazi 21.04 orele 10.00 cei 3 embrioni campioni a cite 9 celule fiecare au fost amplasati,dupa un prealabil AH, in mijlocul endometrului mamicii lor,care cred ca avea 110 batai/minut ritmul cardiac.Azi noapte am visat ca am in casa soricei si inca un semn bun,luna e in crestere(pentru cine nu stie luna este astrul care vegheaza asupra vietii si fertilitatii)!Cu Dumnezeu inainte!
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
cenusareasa, eu cred ca, cu asemenea embrionasi, tu deschizi calea tripletilor la Szeged
Doamne ajuta
_
Printesa noastra,Alexia
gabitu spune:
Cenusareasa multa, multa sanatate si iti tin pumnii. Ai grija de voi toti.
Pussi si eu ma rog la asta. AMR 3 sau 4? Vineri incep cu injectoarele... Va pup pe toti 3
Ioana si Cornelia va pup si multa sanatate.
Magda
Andicu si Liana
Pupici
sunshine4ever spune:
Buna dimineata fetelor
Gabita, mult succes sa ai la ijectoane sa fei intr-un ceas bun
Pussi, Liana,Andicu
Cenusareasa, tin pumnii, Doamne ajuta
Daria , tu ce mai faci? Cum esti?
Va pup pe toate
DM
pussi spune:
noi suntem gretosi rauuuuuuuuuuuuuuuu..am slabit 2 kg intr-o sapt. ca nu pot sa pap! Poate ma mai scot fetele in Mall ca acolo mananc...
Si la cat de rau merge forumul..nu stiu la voi dar la mine merge groaznic...mai bine stau cuminte sa nu ma enervez
Va pupam pe toate!!!
PUSSI 6 +
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
andicu spune:
Salut si eu "unguroaicele"!
SI noi suntem bine, pe la birou, ca am fugit de-acasa de zgomot si mizerie de la muncitori. Vroiam sa va spun ca puteti vedea cateva poze de la nuntile de sambata tot la linkul cu burtika .
Va pe toate!
Andicu 28+Filip Cristian
Poze noi cu burtica
cenusareasa spune:
Salutare unguroaicelor
Ne-am intors si noi de la Szeged dupa escala 2 zile la Sibiu unde am petrecut la iarba verde si aer curat ieri o zi de neuitat;drumul a fost greoi intradevar chiar daca l-am facut in 2 etape,in spate n-ai cum sa stai(ai avut dreptate pussi ca te zdruncina mai rau fiind chiar in dreptul rotilor)am mers in fata,dar drumurile noastre toate,tirurile ne-au facut sa facem multe ore pe drum.Ne-am revenit ieri la un gratar la iarba verde unde am stat numai pe sezlong la soare si cu iepurasi puiuti in brate,am mai vizitat 2 manastiri si frumosul oras Sibiu.
Valea Oltului era astazi mirifica,vreme buna,peisaje incantatoare!
Numai Bucurestiul...groaznic ca de obicei,uitasem cum e,cine-a fost la Szeged stie ce oaza de liniste si verdeata e acolo!
Ma simt bine, trebuie sa-mi fac azi 2 progesteroane,dar n-am curaj astept sa se duca sotul la farmacie dupa ace mai subtiri ca astea de le aveam eu (pentru tras din fiole)ramii cu sechele pe viata !
Incerc pe cit cu putinta sa nu ma enerveze nimic dar mi-am gasit frigiderul stricat(care n-a iesit inca din garantie si a mai costat si-o caruta de bani)
Va pupic pe toate burticutele si viitoarele colege zadori-girls si mai povestim!
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
ala77 spune:
magdadomokos, multumesc mult pentru raspuns. Stii cumva si cam cat dureaza, adica daca sun maine cam cand ma programeaza? Si are vreo legatura programarea cu CM. Cand ar fi mai bine sa merg. Am toate analizele facute, si indicatia de fiv de la un ginecolog din Ungaria. Scuze de pisalogeala...
andicu spune:
Cenusareasa, bine-ai revenit acasa! nu te supara cu frigiderul (apropos si noi suntem in aceeasi situatie, numai ca la noi a iesit din garantie si nici nu poate fi reparat, desi n-are 3 ani de cand il avem, deci alti bani, alta distractie! ) , ca nu ai voie sa te stresezi, si oricum ti-l schimba ca e in garantie! si mie mi-e asa un dor de Szeged!! le invidiez pe fetele care stau aproape, ca se pot duce acolo la plimbare cand vor! stai linistita acum si ai grija de puiutii din burtik!
Ala77, cred ca te programeaza cam intr-o luna, maxim o luna 1/2. Daca vorbesti ungureste, chiar le poti spune detaliile- ca ai toate analizele si recomandarea unui medic de-al lor, poate obtii o programare mai aproape! nu are importanta in ce zi a CM ai programarea, ca la prima intrevedere oricum dureaza mult consultatia si pana iti face dosarul si obligatoriu iti face si un eco sa vada cum stai cu toate cele prin zona. Multa bafta si bine-ai venit printre "unguroaice"!
Adela si Tia, mai, dar aveti niste copii tare frumosi! sa va traiasca si sa va bucurati de ei!
Andicu 28+Filip Cristian
Poze noi cu burtica
dariaioanaxx spune:
Magda-eu sunt bine atat cat se poate spune, continui cu AC si mi am facut programare la dr. Corina Neamtu, dar pe 14 mai la eco si pe 12 iunie la consultatie, mai devreme nu s a putut dar sper cand imi face eco sa pot vorbi mai multe cu ea, nu am inteles de ce odata cu eco nu face si consultatie, nu am priceput de la cea care mi a facut programarea; oricum eu simt niste intepaturi in ovare mai intentsive decat am simtit de la Lindinette, sper sa fie de bine si sa incep cat mai repede FIV;
Gabitu, Cornelia, Ioana- succes, va tin pumnii stransi pentru ca voi urmati sa va realizati visul de a devenii mamici cat mai curand pentru ca dincolo de grija pentru sanatatea copilului nostru care vine din primele clipe de cand aflam ca suntem insarcinate, tot sacrificiul nostru este rasplatit din plin prin insasi minunea de a darui viata!
Cenusareasa- si ai grija de bebei!