FIV in Ungaria 14
Raspunsuri - Pagina 22
pussi spune:
buna dimineata!
cenusareasaun ET rodnic iti doresc! Sa se lipeasca BB-ici si sa duci sarcina la capat cu bine! sa fie DD cu voi!!!
Andiculea fost cea mai frumoasa intalnire a noastra de pana acum! Ne-am uitat si la haine de BB-ici si de gravidute! am stat tot la fotoliile colorate, au efect!!! eu tot studiam burtica lui Auburn si ma gandeam ca o s-o am dubla Si bebelina lui Auburn... dantuia si ea pe acolo, am vazut-o in directO sa fi o frumoasa la nunta! Distractie placuta!!!
magdaam uitata sa-ti zic, noroc cu Auburn ieri am vazut 2 fetite gemene, au ca "mama" pe dna. dr. Krisan!
Pis
PUSSI 6+
Cum cresc Titi Mici
POZE CU TITI
cenusareasa spune:
Multumim de galerie fetele,astazi 21.04 orele 10.00 cei 3 embrioni campioni a cite 9 celule fiecare au fost amplasati,dupa un prealabil AH, in mijlocul endometrului mamicii lor,care cred ca avea 110 batai/minut ritmul cardiac.Azi noapte am visat ca am in casa soricei si inca un semn bun,luna e in crestere(pentru cine nu stie luna este astrul care vegheaza asupra vietii si fertilitatii)!Cu Dumnezeu inainte!
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
ala77 spune:
Buna fetelor!
Imi poate da cineva detalii despre modul in care se fac programarile la Kaali Szeged? Care e programul de lucru? Cam cat dureaza pana te programeaza? Si orice fel de detalii. Va multumesc.
sunshine4ever spune:
Auburn, iti multumesc de incurajari. Deocamdata totul mi-e in ceata ,doar pe 24 mai am prima intilnire , tot ceea ce stiu o stiu de la voi de pe forum . Si va multumesc.
Ala77, uite un nr de telefon 003662423623 siiti raspund de la receptie si poti sa iti si faci programare al ce dr vrei Zadori sau Crisan. Poti sa ceri pe dr zadori al telefon de stii ungureste sau engleza si sa te intelegi cu el cind te poate programa, sau pr doctorita Krisan doar de stii ungureste (ea nu prea vb engleza din cite am inteles). Iti doresc mutl succes
DM
sunshine4ever spune:
Pussi, Auburn, va multumesc, cum a vrea DD.Ma stresez doar din cauza banilor, ca in rest....... v-am vazut pe voi cu fina l fericit.
DM
Delfinutza spune:
Va citesc cu emotie de fiecare data si ma bucur enorm cand mai apare o graviduta...ma gandesc la voi toate si va tin pumnii
Liana30 sa ai grija de tine si de bebelasi...sa fiti cuminti ca de nu vin la tine cu din Suedia
Pussi si tu sa ai grija de tine si de micuti si sarcina usoara
Cenusareasa tin pumnii stransi si sa auzim numai vesti bune
toate fetele si bafta multa
Delfinutza
Liana30 spune:
Delfinutza suntem cuminti..da acu sa nu ne trimiti la nani ca nu ne ducem...aa si vroiam sa'ti spun ca mai ai de asteptat ca bebeii nu ne arata decat
Auburn
legaturilor..bunnn!!scurt si la obect..chiar vroiam sa scriu si io ceva da mi'o luasi inainte,,bravooo..
andicu puppp
Tia cum se simte Lelia?sper ca bineee..binee..va pupp..
adela io tot va scriu ca va pup da se pare ca voi nu vedeti?
santajista????oare cine?>cine?si io te puppp
gabituasa suntem noi mai rusinosite pupam..
cenusereasoooo incep e pe acu tin pumniii maineee sa stai cuminte dupa si te rog sa nu pleci imediat..asculta si tu o babaca stie ce spune..
ioanelorrrrr va pupp
magda,daria,vara lu daria si restul fetelor
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"15
Nasica
Delfinutza spune:
Liana30 no hai treaca mearga...e sambata si nu va trimit la culcare...azi faceti ce vreti voi si stati cat vreti voi...eu astept cuminte sa mi spui sexul bebelasilor tai...si sper sa nu mai stea si sa se intoarca la nenea medicu ca sa aflu si eu in ce directie imi storc creierii......F sau B??
Pupici multi
Delfinutza
Liana30 spune:
Delinutzasi io abia astept sa'ti dam de lucru
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"15
Nasica