FIV in Ungaria 14

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

daria multa bafta..ceea ce pot sa'ti spun este ca sa ai mare grija..PRIMA IMPRESIE INSALA TOT TIMPULaviz Protopopeasca..mai citeste despre ea,,nu e ceea ce pare,

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"15

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

dariaimi pare rau pentru ce ti se intampla, te rog sa nu te superi pe mine, dar vreau sa-ti zic parerea mea daca imi permiti. In toata lista de la inceputul capitotului e o singura sarcina a dna. dr. Krisan, in rest sunt"copiii" lui Zadori, si din acest motiv o mare parte din noi avem mare incredere in el. E persoana de pe Pamanat care ne-a indeplinit visul si in care fetele in tratament cred ! am vazut ce ti-a scris si Cenusareasa, Omul asta, cu O mare face tot ce sta in puterea lui ca sa ajungem la acel puiut mult dorit de catre toate! In ce priveste felul cum te-a tratat cred ca ai inteles gresit! E normal sa nu faca niciun pas fara stie care e problema, sa gaseaca cauza acelor chisturi..si sa o tratateze. Ca tu personal nu ami incredere in el, e alt aspect! Dar in ce-l priveste tot ceea ce face are o justificare si o face spre binele tau! Sper ca nu te-ai suparata, scuze, daca am spus prea multe!

PUSSI 6 fix

Cum cresc Titi Mici

POZE CU TITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

DAria, ma bucur ca ti-ai mai revenit , ai sa vezi timpul le rezolva pe toate, si decizia iti apartine ce faci in continuare, vezi vedea ca odata tot vei avea ceea ce iti doresti se spune ca ceea ce dorim cu adevarat n-i se da.
Uite adresa mea de mail : jumperm2003@yahoo.com , si sper ca ma vei tine la curent si am rog sa ti se indeplineasca visul

DM

Mergi la inceput

Pussi, imi dai si mie dreptate, is sensul ca Zadori are multe paciente si din cauza limbii, ceea ce nu inseaman ca doctorita ii mai prejos. Sper ca nu am dezamagesti si ca am facu talegerea proasta in a alege-o pe ea???

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

magda nu am vrut deloc sa compar cei 2 medici, sunt la fel de buni! Eu m-am referit strict la dr. Zadori!

PUSSI 6 fix

Cum cresc Titi Mici

POZE CU TITI

Mergi la inceput

Scuze Pussi sa nu te superi pe mine ca am indraznit sa scriu asta, dar citeodata is confuza si eu, si sper sa nu fi facut alegere rea doar pt ca dr-ta e mai libera la programari ca nu am sa mi-o iert niciodata, va pup

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

dr Neamtu lucreaza la sanador si la Parhon,dar iti recomand fa-ti din timp o programare la Sanador,au un aparat de echo f bun,mie mi-a vazut si foliculii milimetrici cu el in momentul in care luam AC si ovarele erau in repaus,iar dr are experienta a participat la monitorizarea multor FIV-uri,mi se pare ca lucreaza si cu Marinescu la cab lui particular...in plus un endocrinolog stie multe despre dereglari hormonale,du-te si cu analizele dupa tine TSH,LH,FSH,estrogeni,tot ce ai ca s-ar putea sa-ti foloseasca,vezi ca Sanador are si un site daca dai cu google il gasesti.E o dr tare draguta si buna.
Si Protopopeasca cred ca e desteapta,dar mie nu mi-a placut abordarea ei deci intre mine si ea nefiind o comunicare buna am renuntat.Cam asta astept eu de la un medic sa comunicam bine,mai ales ca si eu am facut o ramura a medicinii si nu-mi plac colegii care fac pe misteriosii si ne trateaza ca pe niste tampite(scuzati expresia)Daca eu pot sa tratez orice pacient ca pe o persoana inteligenta,indiferent de gradul lui de pregatire,si sa-i explic totul pas cu pas cam asta astept si eu de la ginecologi,insa...unii dintre ei m-au cam dezamagit!

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auburn spune:

...am reusit sa pierd mesajul pe care tocmai l-am scris ... da' nu renunt

chivutamonica, asa cum a zis si andicu, doctorul vorbeste foarte bine engleza. te-ai hotarat sa incerci la szeged? din cate imi amintesc eu te interesai la o clinica in usa la un moment dat.

magda nu-ti face griji. si doctorita e buna. si din cate am vazut-o eu pare draguta, e mai mereu zambitoare. chiar azi am vazut 2 fetite facute de ea (nu pussi?)

daria imi pare rau ca ai parte de problema asta. iti doresc sa o rezolvi repede si sa te linistesti.
in ceea ce-l priveste pe dr. Z, il consider, asa cum a spus si pussi, un Om. si un Om poate gresi dar face tot ce tine de el ca sa fie bine. pe de alta parte eu inteleg ca urma sa mergi la el la un control pentru a-ti da un eventual tratament iar tu ai renuntat la consultatie.

liana cum esti cu greturile? tot duble?

pe toate

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

'Neata !

Daria, nu pot decat sa aprob ce spun fetele, respectiv Liana si Cenusareasa, legate de dr Protopopescu; si eu am fost la ea pt FIV, nici mie nu mi-a placut abordarea, nici faptul ca trebuia sa astept cu lunile urmatoarea programare, si mai ales modul in care m-a tratat (net superior) cand am incercat sa0i explic ca stiu despre ce vorbeste si am citit tot ce se putea citi in materie...in plus, daca citesti capitolele de anul trecut de la FIV o sa descoperi niste experiente povestite de fete care au facut FIV cu ea , si care au fost in final tare dezamagite! ex. Lachi, Pis, Iliuta, si inca cateva! e draguta , n-am ce zice, se poarta frumos, dar in rest, nu stiu, pe mine nu m-a convins! fetele stiu ca m-am intors 360 grade catre Szeged exact cand era dosarul FIV gata la ea ! nu vreau sa te descurajez, eu iti doresc numai bine, si sa-ti rezolvi problemele repede, dar daca te gandesti la FIV cu ea, mai studiaza un pic terenul! cat despre dr Neamtu, am auzit numai de bine!
De Zadori, nu mai zic nimic! au zis fetele tot ce era de spus! pt mine, chiar si dupa primul esec, a ramas un om deosebit si un medic de exceptie, de-aia nici nu m-am gandit sa renunt la el, asa cum nu au facut-o nici Pussi, Crinuta, Pis, etc..

CUm a fost la intalnire mai fetelor? hai povestiti-mi si mie !
Auburn, ce faci? cand nasti? te-ai hotarat si cum? natural, cezariana..da-ne niste detalii, pls!!!

tuturor! in 1/2 ora plec sa ma fac mumoasa, ca azi am 2 nunti ! o sa va pun maine poze cu gravidoasa de mine la tol festiv!

Andicu 28+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Buna dimineata,

Daria acum daca am fost putin "zgandarita" am sa-ti spun si parerea mea despre dr.Protopopescu...este desteapta, stie ce face, la prima vedere pare ca va fi si foarte comunicativa...dar ...nu este asa...fetele de aici stiu ca am 1 FIV si 1 ET nereusit cu ea ...faptul ca atunci cand trebuie sa-ti transmita rezultatul isi inchide telefonul spune multe...
Am si 1 FIV nereusit cu dr.Zadori dar cred ca m-as intoarce la el si de 10 ori daca va fi nevoie si as bate si drumul Bucuresti-Szeged fara sa ma plang de oboseala...crede-ma nu exista termeni de comparatie... repet este numai parerea mea dar intemeiata pe experienta nu din auzite...Iti doresc numai sanatate si ai grija de tine
la toate unguroaicele si week-end placut

Pis

Mergi la inceput