FIV in Ungaria 14
Raspunsuri - Pagina 20
gabitu spune:
Daria sunt de acord cu Cenusareasa. Cred ca cel mai bine este sa incerci sa rezolvi problema si sa il ti si pe el la curent cu toate demersurile pe care le faci. Daca am fi mai aporape de clinica cred ca ar putea sa iti conduca chiar el tratamentul dar asa....
Nu te descuraja si ai incredere in sansa ta.
Te pup si iti urez tie si familiei tale multa sanatate.
sunshine4ever spune:
Daria, ascultele pe fete ele stiu mai bine ca mine, dar si parerea mea este sa ramii la Zadori, credem ain ceea ce priveste rominai totul e goana dupa bani dar din cite vad acolo mai degraba duap reusite. Gindeste ca aici ti-ar fi facut fiv si cu chisturile pe care le aveai, si era mai bien sa fi rams apoi sa il fi pierdut?, nu e mai bien asa iti rezolvi prima data chisturile apoi te concentrezi asupra fivului. Nimic nu se intimpla intimplator pe lumea asta, si DD stie ce face, si nu ne da mai mult deci tputem sa ducem. Ai incredere in El si vei vedea ca vei fi si tu cu bebik in burtica cit de curind. Uite oi acea si eu companie pe iunie iule , ma gindesc eu. Ce zici mergem de manute amindoua.
Te pup si capul sus
DM
madlen spune:
Fetelor, ma puteti ajuta si pe mine, va rog cu:
1. adresa farmaciei de unde se poate lua progesteronul injectabil cu reteta de la clinica din Szeged;
2. denumirea de pe cutia de progesteron injectabil.
Este cineva in Ungaria si m-ar putea ajuta daca ii dau aceste elemente. Stiu ca s-a mai scris, dar nu gasesc acum sa caut. Va multumesc mult!
Eu fac FIV la Sabyc si punctia probabil va fi marti.
cenusareasa spune:
In legatura cu progesteronul as vrea sa va povestesc cam cum stau lucrurile pe-aici.Mi-e teama ca nici Kabay farmacia miracol la care spera toata lumea nu mai elibereaza progesteron decit cu parafa medicilor de la Kaali.Cind am venit aici,pe 10.04 inarmata cu 2 retete perfect legale in Ro farmacista a dat din cap,s-a dus sa intrebe sefa si mi-a dat 1/2 din cite fiole erau scrise pe hartii.A doua oara m-am dus din nou cu tupeu cu aceasi reteta si au venit pe rand 3 persoane sa ma lamureasca ca ei au putin pe stoc si nu mai elibereaza decit pt Kaali ca sa nu riste sa se termine si sa aibe probleme cu ei(probabil au contract!)Am mers apoi la o alta farmacie,super selecta din centru,mi-au explicatca trebuie sa merg la Kabay ca numai ei au.
Astazi cind mi-a prescris Zadori mie progesteronul,eu timid asa ca sa nu-l supar zic...poate ar fi bine sa-mi prescrieti mai multe ca stiti in Ro nu se gaseste deloc si poate intervine ceva si n-am de unde lua...si a zambit,a dat din cap si a zis...ce se poate intampla?...eu:sa le pierd!...si mi-a dat cu 2 fiole mai mult
deci nu merge!stiu si ei ca se face trafic si n-au chef sa ramina fara pt pacientele lor...
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
dariaioanaxx spune:
Cenusareasa-poate ai dreptate in ceea ce spui, mai ales ca dr. Z. a zis sa merg pe 19, adica ieri la el pt. o noua eco si daca este cazul mai imi da un flacon de Lindinette dar eu m am gandit impreuna cu Mirela sa mi fac o eco aici si sa i transmita ea rezultatul si apoi sa mi trimita AC, dar mister Z. nu a mai binevoit sa mi dea nimic ci sa mi transmita ca ceea ce am pe ovare pot fi foliculi, chisturi sau altceva mai rau, sa mi refac hormonalele si sa mi fac si o laparoscopie daca e cazul;disperata am apelat la cineva de la Sp. Universitar sa mi faca o programare la un dr.,iar persoana in cauza mi a facut chiar la dna dr. Protopopescu despre care auzisem numai lucruri bune si ca se ocupa si de FIV;nu pot afirma decat ca mi a facut o impresie buna si mai ales ca nu este in goana dupa bani ci tot dupa reusite in FIV, dupa cons. am sunat o de 3 ori in leg. cu analiza pe care mi a cerut sa o fac si desi era f. ocupata si asistenta ei nu voia sa mi o dea la tel. ea totusi mi a raspuns de fiecare data;
Gabitu si Magda- mersi fetelor dar prefer sa reusiti voi primele pt. ca voi nu aveti nici un copil si apoi poate o sa reusesc si eu cand imi rezolv problemele;Andrei s a insanatosit repede si tatal meu inca este la spital dar este bine, in final a avut o infectie la vezica biliara;
gabitu spune:
Daria ma bucur ca ai gasit un medic in care ai incredere. Asta este cel mai important. Ma bucur ca sunteti mai bine si cu sanatatea. Poate nu a foat a fie in Ungaria... mie nu mi-a iesit in Romania.
Oe\ricum sa intri si pe la noi sa ne spui ce mai faci.
Multa bafta si noroc
dariaioanaxx spune:
Cenusareasa-cine este dr. Neamtu si unde lucreaza?
Magda-am primit mail-ul tau, mersi pt. ce mi ai scris dar eu adresa ta nu o pot vedea ca imi apare scrisa prea mic, daca vrei sa mi o scri pe forum ca sa iti pot scrie si eu ;Nu am renuntat inca la FIV in Ungaria, ma mai gandesc dar prioritatea mea este alta acum;mi am luat tinctura din maldite de zmeur ca am citit ca este f. buna pt. chisturi, voi ati luat vreuna asa ceva?