FIV in Ungaria 14
Raspunsuri - Pagina 19
gabitu spune:
Pussi da, daca pe 27 incepem stimularea, inseamna ca mai avem 6 zile.
Liana ma bucur ca sunteti bine, desiiii.... foarte tacuti.
Daria mult noroc cu tratamentul si sa iei cea mai buna decizie pentru al 2-lea FIV.
Magda bafta si tie si nu iti mai face griji.
Ioana eu am avut acele doua serii de pete si acum este curat. Parca nu ma mai dor nici asa de tare ovarele si uterul... Oricum vorbim..
Andicu mama si nazdravanul.
Pupici
cenusareasa spune:
Cei 3 embrionasiai nostri traiesc bine,au 2 dintre ei cite 4 celule si al 3lea 5 celule, good quality,si se divid repede,ceea ce zice Zadori e semn bun pentru implantare.Dumnezeu e cu noi in continuare!sunt asa de fericita si va doresc din suflet sa simtiti si voi aceeasi fericire cele care incepeti in curand!
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
Liana30 spune:
cenusereasa o sa se cuibareasca bine la tine in burtica..io unt convinsa,,
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"15
Nasica
pussi spune:
cenusareasatin pumnii pe maine si 3 zile pat..obligatoriu!!
magdaeu nu stiu cine e Admin si cum sunt curioasa vreau sa stiu
legaturilor
PUSSI 6 fix
Cum cresc Titi Mici
POZE CU TITI
sunshine4ever spune:
Cenusaresao sa fei bine de data asta
Pussi, i-am scris lui Tia ca vreu sa imi modific numele de utilizator si ea mi-a zis sa ii scriu lui Admin, dar nu stiu unde sa o caut la ce subiect posteaza. Asa ca iam scris lui desprecopii dedesubt de care scria administrator, sper sa ma rezolve.
DM
adaca spune:
CENUSAREASA suntem alturi de tine. Eu si o sa ne Doamne ajuta ! Sa fie intr-un ceas bun. Te vrem pe lista de gravidute.
PUSSI Ce fac bebelasii? Dar tu?
DARIAai motive sa fi suparata. Nu te descuraja. Eu am avut mare incredere in dr. Z. Asteptam vesti bune de la tine.
LIANA am vazut ca nu mai vrei sa auzi de noi. Dar noi totusi suntem si de aceea va
TIA ??????? unde esti?
Fetelor am pus poze noi cu GAZELE MELE si o poza si cu DARIA- fetita lui Tia.
Ade, Dari si Cai
AB Darius si Caius Gazele
dariaioanaxx spune:
Magda-adresa mea este - mari_ni_ta@yahoo.co.nz
Gabitu,Ioana, Andicu- va si mersi pt.incurajari
Fetelor,am trecut prin niste clipe cumplite sapt. trecuta si sapt. asta, s-a imbolnavit tatal meu, apoi Andrei a avut faringita si in cele din urma dr. Z. ma abandoneaza asa pe drum cum s ar zice;de asta zic ca m a dezamagit,dar Dumnezeu ma va ajuta sa trec si peste asta cu siguranta!
Andicu, Liana, Pussi -pupici bebicilor vostri!
Cenusareasa-succes la ET!
Mirelus- te pup si sper sa ne mai vedem!
cenusareasa spune:
darianu dezarma si nu te demoraliza singura!Gandeste-te el alearga toata ziua,cred ca n-are timp nici sa bea apa din ce-am vazut eu pe-acolo,n-are timp sa preia si responsabilitati suplimentare fiind destula lume care asteapta pe holuri la consultatii sau monitorizari,fete care sunt la postoperator si care si ele pot avea probleme la randul lor,embrioni care sunt la incubator si de ei trebuie sa aiba grija sa arunce un ochi...toate astea sunt pe capul lui zilnic.Si desi are o armata de asistente,mai uita si el sau da un raspuns expeditiv la consultatii prin intermediari.Eu zic sa faci ce ti-a zis Protopopescu,apoi fa-ti o programare luna viitoare si la dr neamtu care are un ap de eco f bun si e si endocrinolog pe deasupra strange date noi si cu ele mai faci un drum la Zadori,eventual inainte de a merge la el ii trimiti poza de la eco pe mail cu o scrisoare in engleza si sigur iti va da noi directive pe care sa mergi.Curaj!
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.