FIV in Ungaria 14

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buna dimineata fetelor
Pussi, de zici tu ca ii ok , ok sa fie, dar oricum rusinea nu o sa ma ocoleasca, pt ca asa inca nu am facut o sa fie ceva nou pt mine.E acesta sa fie cel mai mare bai.
Gabita a inceput numaratoarea inversa

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Buna fetelor!
Am revenit acum cand am ce sa va spun cat de cat!
Am fost la dr. Denisa Protopopescu, i am aratat rez. de eco, mi a zis ca sunt probabil niste chisturi seroase, mi a dat AC - CILEST pt. 3 luni si o analiza de facut care a iesit OK si dupa 2 luni sa vin la control;Cert este ca pentru moment nu ma mai gandesc la FIV desi dansa mi a zis ca as putea incerca si acum dar nu o sa am foliculi de buna calitate; Sper sa se rezolve problema asta cu bine si sa pot face FIV dar nu stiu inca daca voi mai merge la dr. Z., sincer un pic m a dezamagit;succes tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

adaca multumesc pentru urari! Eu am ales Budapesta si chiar daca am impresia ca toate reusitele vin de la Szeged raman acum la ceea ce am ales prima data.

pussi ma bucur ca sunt bine primita in randul vostru.Conteaza tare mult incurajarile si povestile voastre cu reusite. Oricum sunt o optimista asa ca trebuie sa fie bine
;)

magdadomokos da, ai dreptate putem alege orice doctor dorim, mai ales ca e pe buzunarul nostru! eu sper sa iasa bine si sa va aduc povesti cu reusite din Budapesta :)

gabita iti tin pumnii. bafta multa si nu lasa emotiile sa te cuprinda pt ca atunci timpul trece tare greu...

cami

Mergi la inceput

Dariaaaaaaa, capul sus, asa cum un copilas cade se ridica si merge mai departe asa trebuie sa faci si tu, iei taurul de coarne si mergi mai departe. Iti rezolvi cu foliculasii si vei facxe si tu fiv intr-un final, iar Zadori de ce te-a dezamagit? Acu poate asa crezi dar timpul le va rezolva pe toate. Uite asa de dezamagit am-am simtit si eu duap o cura de dostinex pt prolactina, am zis ca in sfirsit pot sa ma apuc de treaba dar cin in colo mai trebuia sa fac inca trei luni de dostinex ca PRL nu imi scadea, simteam ca se prabuseste totul deasupra mea, dar timpul le vindeca pe toate. Sunt alaturi de tine dar promitemi ca vei fi optimista.

DM

Mergi la inceput

Daria, ai cumva o adresa de mail? Mi-l poti da, vad ca PM nu ai

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Daria iti doresc mult succes la tratamentul pe care-l faci! Cand va veni vremea sa faci FIV, iti doresc sa faci alegerea cea mai buna si sa se lase cu Te asteptam in continuare cu vesti!
Cenusareasa ma rog si eu pentru tine maine sa se lipeasca bine puiutii tai de burtica ta si sa stea acolo 9 luni!
Gabi numar pastilele, abia astept sa le termin, mai am 2!Inca n-am scapat de pete, dar sper ca dupa ce termin AC o sa scap.

Va pup pe toate si va doresc un week-end minunat!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

cenusareasasa creasca puiutii!!
gabitu, ioanaAMR 6???
Conelia tin pumnii sa-ti treaca repede!!
andicu, legaturilor unde sunteti???

PUSSI 6 fix

Cum cresc Titi Mici

POZE CU TITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

aci
cenusereasooo tin pumniiii!!!
pussi cum ai facut pozele ca vreau si eu sa le pun pe ale mele de la echo da nu stiu cum..

va puppp pe toateee..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"15

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Si eu zic acum prezent!

Am fugit de dimineata un pic de zgomotul de bormasina din casa !
acum e liniste deocamdata, asa ca pot sta pe net fara sa stresez copilu'!

Cenusareasa, bafta multa maine! tin pumnii strans tare!
Monica, Dr Zadori seamana cu Chivu-fotbalistul! si + inseamna , de fapt, 00. Adica formezi 0036262... . Dr Zadori vorbeste f bine engleza, asa ca daca suni, ceri cu el la telefon ( de preferat mai pe dupa-amiaza, pt ca dimineata e intotdeauna f ocupat cu consultatii, punctii, et-uri..) .
Tuculucu, bine-ai venit si multa sanatate! sa dea DD sa scapi de probleme si de endometrioza, desi stiu ca e f greu ! eu iti doresc reusita din prima! daca te uiti la capitolele din urma, exista un lin la Kaali-Budapesta 1 ( si apoi FIV in Ungaria, cap.1,2, pt ca apoi s-au unit subiectele si fetele care au scris acolo au facut FIV-uri si-n alte parti din Ungaria) si poate afli acolo mai multe amanunte.
Cornelia, succes la dr! sa gaseasca solutia sa scapi de dureri!
Daria, iti doresc numai bine, sa rezolvi problemele si sa gasesti solutia ideala pt al2lea bebe!

Magda,si eu la al2lea FIV am facut eco de control pe a2a zi de CM. Si mie mi-a fost rusine, dar dr Zadori a zis sa stau linistita ca pe el nu-l intereseaza asta, si ca nu sunt nici prima nici ultima..

Va pe toate!

Andicu 28+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput

Andicu, Pussi, va multumesc de incurajare, o fi cum o fi asta e , facem orisice numai sa fie cu bebik

DM

Mergi la inceput