FIV in Ungaria 14
Raspunsuri - Pagina 17
cenusareasa spune:
auburn,pussi sarcina usoara si nastere usoara si sanatosi!
gabitu,ioana urmati voi,bafta multa!Va tin pumnii!
Multumesc la toata lumea pentru gandurile bune sunt convinsa ca se vor materializa cu ajutorul lui Chivu si cu mila lui DD!
In legatura cu sangerarea,nu va faceti griji si la mine a tinut-o lant in timpul stimularii ca ma gandeam cu disperare cind mai are timp sa se refaca endometrul meu!dar cred ca nu e nici o problema caci Zadori a zis ca-i bun!
Maine o sa am din nou emotii,dar sper sa trec si de astea!
Sambata ET,o ora de stat la pat si imbarcarea!O sa mergem doar pina la Sibiu unde facem escala 2 nopti si o sa am toata bancheta din spate la dispozitie +o perna!
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
pussi spune:
cenusareasa eu zic sa incerci din 'nainte bancheta din spate..eu nu am putut sa stau! Am lasat dreapta fata pe spate maxim..mi-a fost mult mai comod! Pe spate se simt mult mai tare toate denivelarile indiferent de suspensii - la faza asta chiar stiu ce spun!!! Maine sa incerci
PUSSI 5+
Cum cresc Titi Mici
POZE CU TITI
sunshine4ever spune:
Salutare fetelor
Pussi, sa dea DD sa fie o sarcina usoara fara problemesi sa nasti la termen asa cum vrea DD. Esti super frumoasa o sa fii si mai frumoasa cu burtica mare, dar cin iivei avea in mina, o Doamne imi da lacrimi. O sa fie ok, ai sa vezi. Alte intrebari: iar mi-a crescut prolactina si o sa trebuiasca sa iau dostinex, nu ii problema de beau vin seara? Merge vinul cu hormonalele? M-am uimit un pic, din cite mi-am socotit s-ar putea sa fiu si eu la CM pe cind ma duc la prima intilnire, si s-ar putea sa imi faca eco vaginal pe ciclu? SAu eco abdominal?TE rog lamurestema ca am sa si mor de rusine.
Cenusareasafelicitari, de data asta va fi cu ochisori sigur, DD este mare si te va ajuta
Gabita, tin pumnii strinsi si pt tine
Tuculucu, bin eai venit ntre noi.Institutul Kaali are aceas politica indiferent in ce oras sa aiba resedinta. Dar de vrei poti sa iti schimbi programarea unde vrei tu intr-un final doar e dreptul tau , tot in acelas timp e dreptul tau sa iti si alegi ce medic vrei sa te trateze indiferent de ce tratament vorbim. Eu iti doresc succes in continuare si sa iti vezi visul implinit.
Mirelamai am o luna si deaj is cu emotii
DM
pussi spune:
magdavinul e bun in timpul stimularii pt productia de foliculasi..iti confirma si CenusareasaE prea devreme sa-l bei acum pt. asta!
PUSSI 5+
Cum cresc Titi Mici
POZE CU TITI
sunshine4ever spune:
Pussio beau cu placere dar stai linistita ca nu abuzez, doar nici nu beau un pahar pe zi ca la mine alcolul e un chin, indiferent in ce fel. Dar nu mia- raspuns si la cealalta intrebare, cind ai fos tla eci si erai la cm ti-a facut eci vagianl sau abdominal (si mor de rusine de ma ajung rusii in urma pe cind am programarea)
DM
pussi spune:
eco vaginal...dar pana te dezbraci si te urci pe pat nimeni nu se uita la tine si inainte poti linistita sa mergi la baie sa-ti aranjeji pampersul! Naturaletea lor m-a facut sa uit!
PUSSI 5+
Cum cresc Titi Mici
POZE CU TITI
Avalon spune:
Cenusareasa, sa lasi emotiile acolo, ai sanse mari de tot. Du-te si plimba-i pe micuti, nu face efort, nu dantui, dar nici pironita in pat sa nu stai (ca mine). Conteaza enorm starea de spirit, si tu ai exact acea stare de spirit care trebuie in aceste momente. Te pup si ma gandesc la tine
chivutamonica spune:
SUNT SIMPATICA DE FELUL MEU de unde ,,mikiduta''sa stiu eu de aici ca voi ii spune-ti ca seamana cu CHIVU dar la care va referiti dragile mele,,fotbalistul'',habar n-am.Sau ca acest doctor e unul singur,sa fie sanatos si sa aiba cit mai multe reusite.
1-acum spuneti-mi voi mie ce cauta plusul acela din fata nr. de telefon +36 62-e prefix si asa se formeaza cu plus,mama mia
2-cum naiba sun eu din USA
3-eu mi-am luat nr de telefon de pe adresa data pe forul si totusi difera nr,care-i exact al doctorului?
4-AUBURN-spune-mi draga mea stie engleza sa stiu in ce limba trebuie discutata problema mea.
MONI
gabitu spune:
Pussi asa este eu sunt cu AMR-ul. Mai am 2 pastilute si de vinerea viitoare incep stimularea. Of Dd am asa emotii cand ma gandesc. Imi doresc sa fie bine dar stiu eu ca DD are un plan cu noi toate asa ca sunt sigura ca are el grija si de mine.
Cenusareasa iti tin pumnii pentru maine. Sa fi o mamaica fericita peste aproape 9 luni.
Ioana cum mai stai, numeri si tu pastilutele ramase?
Cornelia bafta maine la doctor.
Tuculucu of, of, mai, mai ce grad ai avut si tu la endo. Iti urez multa bafta si sa se lase cu ochisori.
Liana ce mai faceti? Sunteti asa de secretosi?
Andicu
Auburn
Daria
Mirelus
Pupici la toate fetele
MRL spune:
Cenusareasa, iti tin pumnii pentru sambata. Sa ai drumul lin la intoarcere si sa te vedem cu ca asa se poarta la Szeged, gemeii sunt la putere! Doamne ajuta!
Pupici pentru toate fetele!