FIV in Ungaria 14
Raspunsuri - Pagina 16
pussi spune:
corneliasper sa-ti treaca repede, offfff, de asta chiar nu aveai nevoie acum! Te pup
adacatu ai stat acasa toata sarcina??Cat tin greturile??
cenusareasama bucur ca-ti plac! primesti si tu
chivutamonicaTelephone / Telefax: (+36-62) 423-623
al klinicii, Chivu si Zadori e una si aceeasi persoana
Mai nou am greturi si la ora 5! in loc de ceai
PUSSI 5+
Cum cresc Titi Mici
POZE CU TITI
nmirela71 spune:
quote:
Originally posted by cenusareasa
Vesti bune din nou va aducem de la Szeged...Avem 3 embrionasi!Dragele de ele 3 ovocite s-au fertilizat
Zadori a zis ca este o buna rata a fertilizarii,sa-i dea Dumnezeu sanatate!E asa de sclipitoare fata lui cind iti da vesti bune...
Ne-a sfatuit sa nu mergem sa-i vedem pentru ca orice modificare cu un grad a temperaturii,ii poate afecta si le poate scurta sansele!A mai zis ca daca vor fi buni toti,mi-i pune pe toti 3 avand in vedere varsta...Mergem pe mina lui si a lui Dumnezeu in continuare!
Pentru toate fetele de pe forum as dori sa spun insa sa nu astepte miracole atatia ani ca mine ...mergeti la doctorii cei mai buni,chiar daca asta costa timp ,mai multi bani si multe sacrificii de toate felurile...varsta este un atu important,nu-l irositi in cautari sterile pe la tot felul de asa zisi priceputi, dar care n-au rezultate in spate,n-au experienta sau n-au o baza materiala ca lumea!
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
gabitu spune:
Cornelia ai grija de tine. Sper din tot sufletul ca pana plecati la clinica sa iti fie mai bine. Te pup si iti doresc multa sanatate.
Pussi am vazut pozele.... tareeeeee frumosiiiiii cei doi praslea. Sa fiti sanatosi si sa tragi bine piciorul pentru noi.
Cenusareasa inca o data felicitari. Cred ca sunteti tare fericiti. Iti tin pumni.
Va pup pe toate
nmirela71 spune:
ceau fetelor
nu-mi merge internetul acasa si de aceea intru mai rar de la lucru
cenusareasa imi cer scuze ca nu am reusit sa ajung la intalnire azi dar daca vrei ne putem intalni sambata suna-ma daca da
0036305210846
va pup pe toate si cand pot mai intru
auburn spune:
pussi felicitari ... acum esti oficial mamica de gemeni... si sunt asa frumosi. mi-a placut fotografia. ne vedem vineri.
andicu vino la anul la timisoara. sa se cunoasca si copiii. asa, cam pe vremea in care si zori va avea ei.
cenusareasa felicitari pentru embrioni si sa o urmezi pe pussi.
chivutamonica ai fost asa simpatica: chivu sau zadori . zadori seamana cu chivu si asa ii spun fetele.
mi_ka, tia pentru voi si printese.
pe toate
37+
gabitu spune:
Mirelus voi sunteti bine? Abia astept sa ne vedem cand vin la clinica. Tot mergem noi la un suc, bere...
Te pup
gabitu spune:
Tuculucu bine ai venit si sa ajungi repede la Odisee. Eu personal nu am auzit de nimeni care sa mearga la Budapesta. Oricum iti urez bafta multa mai ales pentru ca si eu am endo. Am operat-o si avea gradul 4. Nu este nici o problema ca trebuie sa iti vina CM, au mai fost fete si nu au avut probleme, li s-a facut si echo.
Te pup
tuculucu spune:
Gabita multumesc de incurajari!
Si endometrioza mea e nasoala, stadiul 3 b deci avem cu ce lupta amandoua...
Pupici
cami
adaca spune:
PUSSI , DA am stat acasa toata perioada sarcinii. Nu am ridicat absolut nimic, sora mea m-a ajutat foarte, foarte mult.
Greturi am avut pana cand am nascut si am pana in ultima zi. Sper sa nu patesti la fel.
tuculucu fetele de la mine din oras au mers la Szeged, dar eu cred ca si la Budapesta sunt reusite, noua ne-a fost mai aproape aici. Iti urez succes. Te asteptam cu vesti bune.
LIANA unde esti? Ce este cu voi?
Fetelor am auzit ca acum la clinica de la Szeged sunt mai multe romance, ca paciente, decat unguroaice. O sa-i facem pe unguri sa invete limba romana.
Va pupacim,
Ade, Dari si Cai
AB Darius si Caius Gazele
pussi spune:
adaca o sa stau acasa si nu fac nimic...oricum la ce greturi am si la cat mi-e de somn..nici nu prea pot!
auburnne vedem maine
tuculucuBINE AI VENIT!! sa treci cat mai repede la ! Eu am facut eco pe CM, am fost jenata, dar ei se comportau asa de normal... cred ca vad fete asa des! Bafta!
gabituleacus numaram AMR - ul la tine
PUSSI 5+
Cum cresc Titi Mici
POZE CU TITI