ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-10
Raspunsuri - Pagina 9
lilianaFi spune:
Lucia,Ioana...m-ati facut sa zimbesc.......multumim Ralu ca mare dreptate ai...
Lucia...e perfect adevarat...sintem mai ceva ca in Caragiale ....eu acum mai bine,dat.voua...multumesc..dar am racit...nu stiu cum!?
Ioana,Lucia...noapte buna fetelor!
Ioanatugs spune:
Lucialu ai reusit s-o faci pe Liliana sa zambeasca, ce ma bucur!! Felicitari Lucialu!
...cu drag Ioana
lucialu spune:
Ioanaamandouaasa scrie Liliana, tu mi-ai pasat mingea si eu am prins-oSi uite ca acum acum radem toate!
Liliana ai grija cu raceala, ca nu-i de joaca si ma bucur ca esti mai bine iubita.
Noapte buna dragelor!Pe maine!
nu mor caii cand vor cainii...
Ioanatugs spune:
Lucialu si inca ce bine ai prins mingea!Si sa nu uitam ca Ralu_t a venit cu ideea.
LilianaFi multa sanatate iubita! Asa e primavara nici nu stii cand racesti, acum e cald, acum e frig, mai ales seara....si eu sunt o friguroasa! Of, abia astept sa vina vara, pot sa fie si 40 %, le suport de mii de ori mai bine decat frigul.
Fetelor voi ce zodii sunteti, sunt tare curioasa sa stiu??? Incep eu prin a va spune ca sunt un tauras care se intelege cu toate zodiile.
Noapte buna fetelor!
...cu drag Ioana
Monica-Elena spune:
quote:
Originally posted by Monica-Elena
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19306&whichpage=9 uite aici topicul mai precis la FIV pe prima pagina la reusite sunt prima pe lista dai clik pe nume si citesti povestea.
Povestea o mai poti citi si in revista Mami in nr din aprilie la pag 46-47
Monica-Elena spune:
Ioana, lucialu multumesc frumos de aprecieri. Sunt convinsa ca veti deveni mamici cat de curand si o sa fiti fericite alaturi de puiul vostru asa cum sunt eu de al meu. Va doresc din tot sufletul meu acest lucru LUPTATOARELOR.
gabitu spune:
Monica-Elena ma alatur si eu fetelor spunandu-ti ca pentru mine ai fost un real model. Cand am aflat ca singura sanasa este FIV-ul pentru a avea un bebe tocmai citeam de reusita ta si de problemele pe care le-ai avut. Va doresc la toti multa sanatate si fericire si sper din toata inima sa avem si noi, cele de la acest topic, norocul tau si sa ne vedem visul indeplinit.
Fetelor cum stati cu ceaiul? Al meu este gata si va invit si pe voi .
Ralu ai mare dreptate. Nu stiu ce m-as fi facut fara sotul meu, care nu are nici o problema cu fertilitatea. Ma gandeam la inceput ca o sa ma lase dar stiti ce mi-a spus? Daca nu as face copii ca nu vreau m-ar lasa dar asa nu este vina mea. De ce sa sufar pentru un lucru care nu tine de mine? Super tare, nu? Oricum noi luptam impreuna si el este cel care imi ridica moralu si ma face optimista.
Flori multumesc frumos pentru urari si sa sti ca ma rog si eu pentru tine sa ai bafta cu inseminarea.
Lucialu tot tonica si cu zambetul pe buze esti.
Ioana mi-ar prinde bine niste sugestii. Abia astept sa le primesc. Eu sunt rac.
Boo, Adelamaria, Geo, Ana Alexia, Jubica si toate celelalte fete pupici
gabitu spune:
Liliana o sa vezi ca incet, incet viata va reveni la normal, evident un alt normal decat inainte. Aceasta dezamagire va ramana acolo, dar timpul o va estompa si cand o sa iti vezi bebelul in brate vei uita complet de ea. Ma bucur ca fetele au reusit sa iti smulga un zambet. Te rog sa iesi din casa. Natura revine la viata afara si asa trebuie sa se intample si cu tine. Florile infloresc, copacii inmuguresc...
Te pup
Boo spune:
Da' ce de-ati mai scris ... ba e liniste si nu e nimeni pe aici, ba se strange toata lumea.
Monica-Elena ai trecut cu bine peste toate greutatile si esti invingatoare, cred ca ar trebui toate sa gandim ca tine si sa fim optimiste.
Ioana, Lucia, Gabita, Liliana, Zeno si la toata lumea
PS. eu sunt fecioara
PS2. ati vazut asta ? ce simpatic e !!
gabitu spune:
Boo super smile-ul. Este unul nou? Iauzi colo esti fecioara... bravo mai.
Haideti fetelor pe aici sau voi scrieti numai la ore imposibile? Ieri am adormit de la 9 si dimineata as mai fi dormit daca nu suna ceasul. Cand l-am auzit credeam ca este duminica si nu intelegeam de ce suna .
Pupici