ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-10
Raspunsuri - Pagina 8
Monica-Elena spune:
Flori cu draga inima l-as face daca ar veni pe cale naturala dar alt FIV sa bag alti hormoni in mine nu categoric. Ptr ca repercursiunile acestor hormoni se vad in timp si acum am un copil de crescut . Desi slava domnului nu am ramas cu nici un fel de deraglare de nici un fel, nici cu kg in plus cu absolut nimic. Din contra pot spune ca dipherelinul de la FIV mi-a facut bine, iar la cezariana endometrioza a fost curatata f bine, dar asa cum bine stim se reface(pana acum nu s-a refacut sa o tina tot asa ).
Monica-Elena spune:
A si am uitat sa va spun la mine endometrioza a cuprins nu numai zona genitala ci si abdomenul. Asta ar necesita o alta operatie facuta de un chirurg dar avand in vedere placerea mea ptr anestezii ma las pagubasa....
lucialu spune:
Monica-Elena WOW!!!
eu nu ti-am citit povestea,dar ce sa spun, ne-ai dat pe spate si pe mine si pe sot.Dumnzule, draga Doamne,prin ce ai trecut!La tine parca toate relele isi dadusera mana sa impiedice orice posibilitate de venire pe lume a vreunui BB-el.Sa-ti traiasca minunea, sa cresca sanatos si sa fie vrednic de mamica lui, ca tu esti la randul tau O MINUNE DE FEMEIE,DE OM!!! Iti multumesc din suflet ca ai intervenit si ne-ai impartasit povestea ta,va doresc o viata plina de bucurii, sanatate si impliniri!!!
Flori shhh mai avem de asteptat.Pana acum cred ca a fost din cauza migrenei si atat.Eu stiu ca din a 6a saptaman e sarcina vin starile mai nashpa la cine vine, asa ca ma pregatesc constiincioasa de CM(Doamne fere!sa nu mai vina 9 luni), daca vine-bine, daca nu chefuim.Dar mai e!
Ralu, Zeno, fetele iubitele
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
lucialu spune:
Monica-Elena unde pot citi si eu povestea nasterii bb-lui tau?ai scris-o?Multumesc.
lilianaFi spune:
Lucia,Zeno,Ralu,Flori,Gabita,Boo,Ioana,Alexia,AnaAlexia.......multumesc mult de sustinere si incurajari....datorita voua chiar ma simt mai bine...si apoi copilasii mei(2+1)ma gindesc ca sint pe miini bune,cu parintii mei
....de miine voi incepe dieta...si Lucia... si eu de acord cu Scarlet"si miine e o zi"...un nou inceput,o noua sansa...
MonicaElenasi eu iti stiu povestea,e unica nu ai cum sa nu o tii minte,imi amintesc ca chiar aveam emotii citind-o,m-a impresionat f.mult...multumim ca ai intrat sa ne hranesti sperantele,sa le reinoiesti...
Monica-Elena spune:
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19306&whichpage=9 uite aici topicul mai precis la FIV pe prima pagina la reusite sunt prima pe lista dai clik pe nume si citesti povestea.
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
Monica-Elena multumim frumos ca ne dai speranta si ca ne-ai spus si noua povestea ta de succes. Am trecut si povesta ta pe prima pagina, pentru esti intr-adevar un model de curaj si perseverenta pentru noi.
LilianaFi draga mea, i-mi pare rau ca esti trista, dar nu te invinovati singurica, pentru ca nu-ti faci bine si nu e adevarat ca din cauza ta nu s-a intamplat. Pur si simplu nu a vrut sa vina acum bebe, nu trebuie sa cauti vinovatul. Trebuie doar sa nu renunti la ideea ca intr-o buna zi vei fi mamica si sa stabilesti cu medicul tau urmatorii pasi. Eu i-ti doresc sa treci cat mai repede peste pasa aceasta in care esti!
Gabitu daca vrei i-ti trimit cateva sugestii pe PM.
Lucialu tin pumnii sa ramana starea asta 9 luni de acum incolo!
Zenobia, Boo
Eu am inceput de cateva zile putina pentru intretinere si ma simt foarte bine, am putina febra musculara, dar e placuta
. Am aparate de facut sport in casa, dar nu le-am mai folosit de anul trecut, asa ca m-am gandit sa le scot de la naftalina putin, pentru ca-i prea frumos afara. Mi le-am montat pe veranda, pentru ca e deja totul verde afara si in fiecare dimineata, fac sport si admir natura!
...cu drag Ioana
lucialu spune:
Iubitele va pup!
Monica-Elena multumesc pentru poveste!Numele lui Mihnea imi suna cunoscut,probabil ca vazusem pe prima pagina la FIV, dar nu m-am oprit sa citesc.Sper sa nu-ti mai reapara niciodata nici un fel de boala, sa te bucuri de acum inainte de viata si de familia ta!
Ioana multumesc iubita,ar fi frumos,tare frumos.Dar fara migrene,numai celelelateNu stiu ce sa zic.Vom vedea.Cred insa sigur ca la toate ne va veni timpul sa fim mamici si vom fi!
Liliana poate ca Scarlet a fost doar un simplu personaj imaginar, dar vorbele eiau facut inconjurul lumii, generatii la rand si au fost spuse de o fiinta reala, scriitoarea romanuluiSi fetele au dreptate:Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a daruit ca sot un asa barbat!si vad ca toate suntem multumite in aceasta priviinta, si cred ca conteaza extrem de mult!
KISSES
Ioanatugs spune:
Lucialu tin pumnii sa fie cu ochisori, stiu frica aceea de a nu te amagi singura. Vrei sa treaca mai repede timpul, sa treaca ziua critica, te inteleg iubita! Noi suntem aici si nu mai spunem nimic, doar i-ti tinem pumnii in tacere, e bine???
LilianaFi te imbratisez cu drag!
Ralu_t am uitat sa-ti spun ca apreciez si eu ce-ai spus vis-vis de sotii nostri, asa e, ai mare dreptate!! Chiar uitam asta in dorinta noastra oarba de a fi parinti, uitam de multe ori si sa facem dragoste asa cum faceam cand ne-am cunoscut. Facem de multe ori dragoste ca roboteii, pentru ca e "perioada" buna si sa nu cumva sa o ratam.
...cu drag Ioana
lucialu spune:
Ioana
Bafta cu exercitiile sporty!
chiar asa...ca roboteii...saracii s-au chinuit atat sa ajunga in pat cu noi, iar acum cand vrem BB, ii luam noi cu japca,uitam de rusine(cum eram la inceput),de lipsa poftei sa ...(cum ne mai scuzam fiecare cand nu aveam chef, migrene,eu stiu ce) si ii taram noi in pat de data asta.Oare mai inteleg ceva?Ce vrem noi femeile?cand s-ar oferi ei cu draga inima:foloseste-ma iubito,noi- suntem indignate poarca nesimtitoare!, iar cand vrem sa-i folosim noi, ca ne ticaie alarma biologica, ajung saracii sa fuga cu chilotii in mana!de prea mult uz al fizicului lor si prea mult tupeu dein partea noastra
Lilianazi si tu ca nu-i asa.Nu poti, iti spun eu, ca iti vine sa razice faci?
KISSES