ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-10

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Liliana ca te simti dezamagita este firesc.Ti-ai pus atat de mult speranta in FIV-ul asta, si nu doar tu sau cei din viata ta, chiar si noi...deci e normal, ai sperat in ceva ce n-a fost sa fie DE DATA ASTA!
Dar sa te simti vinovata...nu mai e firesc si daca nu te potolesti vin gramada peste tine sidau bataita.Ca sa te simti vinovata, ar fi trebuit sa faci ceva rau cu intentie, ceea ce chiar nu este cazul si nu-si are rostul.Bucura-te ca el este bine(sotul si gigeii) si inseamna ca aveti sanse foarte mari sa aveti in viitorul apropiat un BB cel putin.Endometrioza stim cum actioneza, din pacate.Si mie mi-e frica de faptul ca poate nu se prinde, de SEU, de oprire in evolutie...Mi-e atat de frica incat bag capul in nisip ca strutul.Uite, acum l-am scos de dragul tau.Pentru ca in final nu avem ce face, nu putem stii daca reusim fara sa incercam sa ramanem insarcinate.Am mai spus si repet curajos este cel care recunoaste ca-i este frica(M-am scos)nu cel care spune ca nu-i este frica si da inainte ca berbecul, fara sa cunoasca riscurile si sa incerce sa le evite sau sa aleaga raul cel mai mic.N-avem ce face:dam inainte!Poate o sa analizezi tot si in urma explicatiilor lor si poate vei alege chiar sa faci in alta parte o noua incercare.Adelamaria a avut o vorba:SCHIMBI LOCUL,SCHIMBI NOROCUL
Si nu uita in ultimul rand, poate ai citit parerea si patania extrem de trisat a M Oanei, conform careia ei i-ar fi daunat lipsa de incredere si stresul dus aprope la extrem, iar in cazul lui Pussi optimismul le-a priit si ei si embrionasilorDeci, eu zic ca ar fi bine ca pana data viitoare sa incerci sa fi mai optmista,exerseaza bine partea asta si mai linistita, iubita.Stim ca este tare greu, dar ce va fi va fi!Atunci ce sens are sa-ti faci griji in plus si inainte de vreme?
Eu am adoptat o vorba:doar moartea nu are rezolvare, in rest dam inainte!

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Flori iti tin pumnii. Sa fie cu ochisori.
Liliana .
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Lucialu ai dreptate. Sunt multe ganduri negre care pot aparea. Asa este FIV-ul presupune si cheltuirea unor sume importante de bani si multa energie psihica, atat pentru tine cat si pentru familie. Eu stiu toate angoasele pe care le am. Mi-a fost frica, tarefrica, pana am ajuns la o manastire cu o icoana a Maicii Domnului unde am realizat ca daca acolo sus se vrea sa am un bebe mi-l vor da , daca nu , nu... si nu imi vine sa cred, incep tratamentul. Nu am sperat niciodata ca la problemele mele se poate macar sper si cand colo, chiar fac tratamentul. Frica nu mai este pentru ca am aruncat, daca post spune asa, responsabilitatea unor forte care o pot duce.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Flori poate ca vei gasi niste pasaje interesante si pentru tine in ceea ce i-am scris Lilianei.Pune optimismul la loc de cinste si eventual ia-te cu altele, ca sa nu-ti stea mintea acolo, pana vei putea afla concret, in asa fel incat sa nu o iei razna, cum toate tindem pe aici sa o facem.Eu spun doar atat:Doamne ajuta sa se lase cu BB aceasta interventie!Si intre timp ai grija de tine!
Gabita ai dreptate si faci bine ce faci.ai primit speranta atunci cand nici nu ma visai la ea
Boo
Jubica still on party?Nici macar o pauza de tigare?Eu nu te stresez, dar tinem pumnii in taina
Eu din cand in cand ametita, cu greturi mai putine, muuuult mai bine ca dimineata, foarte bine fata de ieri.Am trecut peste migrena pentru prima oara fara medicamente
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

salutare fetelor
intru si eu sa va salut, am niste zile de cosmar la birou de-mi vine sa
asa ca n-am timp sa scriu, dar vroiam sa stiti ca sunt alaturi de voi, lilianafiasta e pentru tine si pt vinovatia ta...sa stii ca asa ma gandeam si eu, saracu barbata-miu, ce noroc pe capul lui sa dea peste o infertila, ma intrebam cum ar fi fost daca ar fi stiut de la inceput, daca ramanea cu mine, tot felul de prostii dintr-astea...si cand am vazut ce probleme are el, abia atunci am inteles ca nu poti gandi asa ceva vis-a-vis de persoana pe care o iubesti. o iubesti asa cum e, si fetelor, asta e valabil pentru noi toate, inainte sa fim 3 suntem intotdeauna 2, care ne alegem sa ne iubim pentru restul vietii, copii se nasc, cresc si ne lasa. si tot in doi ramanem la final. cred eu ca e bine sa ne mai amintim si de asta, asa cand incepe sa ne ia valul(obsesia) bebeilor, si ni se pare ca nimic nu mai conteaza in rest.
maaaama, ce filosoafa am fost. se vede ca am probleme la birou
flori, bafta multatinem pumni stransi sa faca gigeii treaba buna
ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori79 spune:

RaluT, mare dreptate ai, pana la urma conteaza ca avem langa noi soti care ne iubesc si care nu se descurajeaza cand ne vad atat de descumpanite. Avem mare noroc si... pana la urma, trebuie sa ii iubim pe ei ca sa putem spera la , nu-i asa? Fara iubire nu se poate.
Lucialu, de cand ai tu,mama, greturile alea, ca rate mi-e "frica" ca o sa tine vreo 9 luni si dupa aia o sa-ti ceara de mancare...Hmm? Cand trebuie sa faci testul? Nu de alta, dar sa iti facem galerie.
Boo, Ioana, Geo30, Jubica, AlinaAlex,
Pupici

fori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Liliana, nu cred ca ai de ce sa te simti vinovata. Sa-ti spun de ce: eu de obicei imi stabilesc afinitatile cu oamenii care imi plac din primele momente. Daca nu imi place cineva de prima data, greu se intampla sa imi devina simpatic. Tu ai fost una dintre persoanele pe care le-am tinut minte neconditionat, desi atunci cand ne-am intalnit nimic nu prevestea ca ne vom intalni din nou, nici macar pe forum. Asa ca sunt sigura ca esti un om bun, rar am gresit cu nasul meu. Oamenii buni nu pot fi vonovati pentru astfel de esecuri, doar ca DD are planurile lui in care trebuie sa avem incredere. Va fi bine la un moment dat, totul e sa ramai optimista si zambitoare cum erai atunci cand te-am vazut eu pentru prima data. Un brat de flori pentru prietena mea!
Flori, tinem pumnii sa fie cu ochisori peste 12 zile!
Ioana, cum sa nu tin minte? Cea mai frumoasa masa era intotdeauna a noastra!

Va pupacesc pe toate si ma'c sa infulec ceva... ca acum am picat! Si tb sa plec iara!

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Scuze, am facut ceva greseli de scriere, dar nu am rabdare niciodata sa recitesc ce scriu si mai inversez literele.Dar ati inteles voi ce am vrut sa zic.
Gabitu, tinem pumnii sa mearga FIV-ul bine si sa obtii.

fori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Liliana si toate fetele de la acest capitol. Va citesc din umbra si imi permit sa va incurajez. Poate multe stiti povestea mea. Intru sa va spun sa sperati si sa credeti in sansa voastra. Sa va spun pe scurt belelele mele - 35 ani, FIV(reusit din prima dar nemiscata la pat 2 sapt plus 9 luni), Rh negativ eu sot Rh-pozitiv deci incompatibilitate de RH, Incompatibilitate de grup sanguin intre mine si sot si mai tarziu intre mine si Mihnea, contractii de la 2 luni care au dus la cerclaj, Sindromul antifosfolipidic, fibrom de 5 cm si ce mai lipsea endometrioza, pe langa aderente carca de la alta operatie(suplimentar in doua din cele 5 operatii pe care le aveam la activ am facut stop cardiorespirator pe masa din cauza anesteziei "Bune") - si uite ca minunea s-a intamplat si se numeste MIHNEA-GABRIEL si peste 2 luni face 2 anisori si este o minune de copil.
Si cu asta cred ca am spus tot.
"Ai castigat continua!
Ai pierdut continua!"

Va doresc la toate sa nu disperati si cu siguranta veti fi niste mame minunate.

Mergi la inceput

Monica-Elena, bininteles ca te stiu, chiar ti-am vazut bebeul in poze. Iti stiu povestea. Ai nascut cam in perioada cand mi-am descoprit eu endometrioza si eram avida de informatii noi si de povesti cu happy-end. Da, stiu ca problemele tale nu au fost chiar floare la ureche, si ...uite ca ai reusit!!!
Esti un adevarat exemplu pt. noi si o dovada vie ca fiecare are sansa sa, pusa deoparte, depinde doar de momentul cand ea ne va surade.
Multumim mult pentru incurajari si te mai asteptam pe la noi cu vesti bune, poate cu bb2, ce zici, nu-i faci un fratior lui Mihnea???

fori

Mergi la inceput