ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-10
Raspunsuri - Pagina 6
gabitu spune:
'Neata fetelor! Va invit la o cana de ceai .
Liliana iti doresc sa treci repede de aceasta stare si sa poti sa vezi ca viata este frumoasa si ca daca o usa se inchide o fereastra se deschide. Te pup si iti urez toate cele bune.
Lucialu au trecut starile alea naspa? Teoretic cand ar trebui sa faci un test? POate, poate este cu ochisori. Tin pumnii.
Ioana i-am spus sotului de restaurant si m-a rugat sa vorbesc cu tine sa ne spui ce ar trebui sa incercam, este foarte incanta de oferta....s-ar putea sa navalim peste voi....
Va pup pe toate
lucialu spune:
Buna fetele dragele!
Liliana te cred iubita ca esti tare deziluzionata.Si sunt momente in viata, cand daca ne doare ceva-plangem-poate intr-un fel norocul nostru ca suntem femei si ne putem descarca si consola asa.Si eu sunt curioasa de ceea ce iti vor spune doctorii.Poate undeva s-a gresit ceva.Dar important este sa nu ramai cantonata de sentimentele coplesitoare pe care le simti acum.Sigur trebuie sa vina si clipa ta de glorie, ca viitoare mamica.E bine ca nu te lasi.Cantareste bine toate informatiile si vezi ce trebuie facut.Tu esti inteligenta si sigur vei lua decizii in consecinta.Te imbratisez forte forte si nu uita ca noi toate suntem cu gandul la tine.
Ioana esti o scumpa ca de obicei.Mi-ar place sa aduc un mesaj de speranta in grupul nostru, dar poate ca nu voi fi eu aceea si va fi alta fata.Important este sa nu ne dam batute.
Gabita eu sunt pe aici iubita, dar parca am mintile imprastiate dupa migrena de ieri si inca tremur toata in mine.Stiu ca migrena este insotita adesea de greturi si varsaturi, asa ca nu pun baza ca raul meu a fost datorita unei stari pe care ne-o dorim toate.Ar fi muuuult prea repede din ce-am citit pana acum.Mai as avea aproape o saptamana pana sa trebuiasca sa-mi fac un test elocvent,cat de cat.Cu liniute palide sau ferme.Asa ca inca stau cuminte.A fost rau ca n-am putut lua nici un fel de medicament tocami de frica lui daca suntSi asa am vazut pe pielea mea prin ce trec gravidutele cand trebuie sa indure cuminti.Tare curajoase sunt!Nu mai ma doare capul in schimb sunt moale ca o balega(scuzati expresia-vine de la profa de sport)si mai imi vine din cand in cand sa
Va doresc o zi de mii de ori mai buna ca a mea!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
gabitu spune:
Lucialu offff.... Stiu cum este sa te doara ceva si sa nu poti sa iei nimik. Dupa ce ne-am casatorit cam 8-10 luni am incercat de bebe, inainte sa inceapa nebunia cu cancer/endo.... De la endo aveam niste dureri cumplite cu o zi-doua inainte de CM. Nu luam nimik ca daca... si ii fac rau copilului. Of DD de atunci nu mai suport sa ma doara nimik. La prima durere iau calmantul, e drept ca acum stiu ca nu pot face un bebe, in ce stare sunt, natural asa ca imi permit.
Te pup si iti urez multa sanatate
lucialu spune:
Eu am scutire, dar voi ce scuza aveti?
Gabita vad ca numai tu esti activa.MultumescSper ca imi trece.Bine ca nu ma mai doare capul.Dar cu pofta de fructiera(la toilet ma refer)tot am ramas.si parca sunt drogata, asa...ametita.
Boo
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
Boo spune:
PREZENT, zau ca de dimineata sunt aici, dar nu am avut timp sa scriu, doar am citit.
la amandoua
Liliana de o mie de ori. stiu ca nu prea ajuta cuvintele, asa ca sa stii ca suntem aici.
lilianaFi spune:
....fetelor multumesc inca o data pt sustinere...multumesc ca existati,sunteti cu adevarat prietene minunate...azi am sunat dr.si am fixat o programare pt 2 mai,in speranta ca pina atunci imi vine si CM si am si ceva timp de reflectie.....sigur ca trebuie sa merg mai departe,dar...in afara de faptul ca sunt eu dezamagita...ma simt si mai vinovata fata de sotul meu care nu are nici o problema cu "gigeii"....numai bine tuturor...!
flori79 spune:
Buna, buna...
Am bifat azi a doua IAS din viata mea. Am stat pana pe la 12 la spital, am avut timp sa-mi pun tot felul de probleme existentiale, sa ma gandesc la ce voi face daca nu ... se intampla fericitul eveniment si sunt optimista. Ce sa zic, astept minunea sa se intample. Vreau sa spun ca de data asta am optat pt. dr. Cocei pt. prepararea spermei, pt. ca am auzit ca e mult mai buna decat Moisa (no offence) La ceva timp, m-a chemat si mi-a spus sa-mi pun supozitorul in 3 sferturi de ora, ca sperma sotului are mai multi spermatozoizi imobili si o sa faca procedura ma lunga .... Vreau sa zic ca parca mi-a data cu ceva in cap. Dupa am stat si am analizat ca noi n-am mai de joi seara, ca am zis ca daca facem inseminarea luni, sa fie ok, dar daca pana la urma am facut-o azi, ma gandesc ca e cam, mult de cand n-am prestat si gigeii saracii s-au mai culcat. Oricum, nu cred ca inseamna ceva rau, zic eu, oricum ma gandesc ca daca mi-a facut inseminarea nu putea fi o proba proasta sau macar mi-ar fi zis ca e proasta. Oricum, eu sunt convinsa ca sotul meu e beton, si sper sa nu ma insel...
LilianaFi, cuvintele sunt de prisos. Nu-ti trebuie decat multa, multa incredrere ca totul o sa se rezolve pana la urma si ca
o sa rasara soarele si pe strada ta, ca sa nu zic a noastra. Te pup si ma gandesc la tine. Nici nu pot sa-mi imaginez ce e in sufletelul tau. De obicei cand faci fiv te gandesti ca trebuie sa iasa, ca doar de aia faci atatea sacrificii, dar ... ma rog, nu mai continuu ca-mi dau lacrimile...
Fetelor, sa revenim la subiecte mai vesele. Ziceti ca ne vedem zilele astea? Dati-mi si mie de veste. Please!!!
Va pup, ca acum am ceva treaba si vreau sa ajung acasa, ca mi-e o foameeeee.
fori