ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-10
Raspunsuri - Pagina 10
andrutzac spune:
Buna fetelor! Am reusit sa parcurg tot, tot, tot ce ati scris pana acum. Si eu am endometrioza. am refuzat sa fac dipherelin in schimbul unor IA , dar nu mai mult de 3, sa incerc acum dupa laparoscopie. Am inceput sa iau vitamine si vreau sa fac stimulare cu clomifen. As vrea sa incerc sa iau maca si eu, care nu am luat niciodata.Dar le endometrioza mea, este bine sa iau?
Voi ce stiti fetelor? trebuie sa iau din prima zi asta inseamna ori joi ori vineri. Spuneti-mi si mie ce sa fac , sa nu fac vreo prostie...ooofff...nu stiu ce sa fac...
Va pup si astept parerile voastre!
Boo spune:
Gabitu de acord, nu stiu cine a inventat diminetile astea !!!
andrutzac eu am inteles ca maca nu este bun pentru endo, cu toate ca sincer nu mai stiu de ce nu era buna, am retinut doar esentialul Inteleg ca te-ai operat acum recent ? si sper sa nu ramai prea mult pe aici
adelamaria spune:
Buna, fete dragi!
Uite ca n-am mai rezistat si chiar daca sunt la birou, am zis sa risc un mesaj catre voi, ca prea mi-e dor!…Ce-o sa-mi faca? Doar n-or sta 8/8 ore cu ochii pe PC-ul meu, nu?…
In primul rand, Liliana…nu am cuvinte sa-ti spun cat de rau imi pare! De fapt, simt ca nici macar n-ar trebui sa vorbesc, n-am dreptul…Nu pot decat sa-mi inchipui durerea si dezamagirea… Dar vei ramane cu noi, da? Pare imposibil, dar vei vedea ca natura si instinctul sunt mai puternice decat durerea…Speranta va reveni!
Gabitza, mai ai putin pana incepi stimularea! Mi-a placut mult cum ai spus ca ti-ai pus destinul in mainile Cuiva mai Puternic…Exact acelasi lucru l-am simtit si eu dupa laparo, mai ales ca eram hotarata sa nu fac FIV si alte tratamente…Exact asa am simtit: m-am eliberat de toata presiunea cand am decis ca nu mai depinde de mine, ca eu imi facusem datoria…de acum era vointa Domnului…si a fost!…
Lucia, mie nu-mi plac deloc toate durerile si starile tale! Da’ deloc! Tu in ce stadiu mai esti cu tratamentul homeopat?…Eu as merge totusi si la o monitorizare, la un control…Si sa stii ca si mie imi era greata dupa ovulatie…Se spune ca e din cauza cresterii nivelului de progesteron, hormonul care ajuta o eventuala fixare a sarcinii. Sunt femei care sunt mai sensibile si resimt acest lucru…Cu migrenele nu stiu ce sa-ti spun, eu n-am avut niciodata…stiu ca in sarcina poti sa iei paracetamol…poate te ajuta. A, si mai stiu ca in primele zile, pana la ziua cand ar trebui sa vina CM si inainte de fixarea in uter, embrionul e protejat…Deci teoretic ai putea sa iei ceva pt. durere…Zic si eu, da’ stiu cum e sa nu te lase inima…
Boo, la tine care mai e situatia? E mai bine genunchiul? Ce sportiva esti! Eu am fost mereu o mare puturoasa din punctul asta de vedere!...
Flori, pentru tine tinem pumnii sa iasa BB!
Andrutzac, eu stiam ca Maca nu e buna la endometrioza. Ea stimuleaza cresterea endometrului, deci teoretic eu zic ca n-ar fi buna. Insa Amely, de exemplu, o alta fata cu endometrioza, stiu ca lua! Nu stiu ce sa zic, decat sa te documentezi f. bine inainte de a folosi Maca...Sa fii tu impacata! Eu am evitat si Maca si Vitex, de exemplu, dar a fost o alegere personala.
Despre mine pot sa va spun ca uneori mi-e mai rau, alteori mai bine....De vreo 2 zile mi se infunda rau urechile si-s cam ametita...probabil e tensiunea mica...am baut o guritza de cafea pentru ca mi-e frica sa nu mi se faca rau...daca mai aveti si alte idei....Greata mai apare uneori, dar trece daca pap. O sa ma fac cat casa!...Mai ales ca poftesc doar la fainoase – paine, paste, orez – numai lucruri sanatoase!
Dar sunt bine...Astept eco pe 24 si am emotii mari...Da Doamne sa fie bine!....
Cam atat deocamdata....Poate imi fac curaj si mai revin...
Va sarut pe toate si mai vb!
Boo spune:
Adelamaria mi-era dor de tine !! chiar vroiam sa intreb daca mai stie cineva ceva de tine
Eu cu genunchii nu stau chiar pe roze dar parca nu mai e asa rau. Sper sa treaca si sa fi fost de la tratament, sa nu am altceva !!! Am fost la alergat si luni, dar a fost ok, nu m-a mai calcat trenul. Cred ca o sa ma duc si azi, sper doar sa nu ploua. La sala insa nu am mai ajuns.
Va spuneam ca de luni am inceput cura de slabire. L-am pus pe al meu sa-mi dea peste mana si sa nu ma lase sa bag nimic in gura ce nu scrie acolo. Si asa face, ieri m-a pus sa scuip un bob de strugure pe care nu trebuia sa-l mananc. Parca il "urasc" ca e asa rau, dar saracu' ce sa faca?? Nu mai intelege nimic Ba ii zic sa nu ma lase, ba ma supar ca parca e "prea rau". Sper sa aiba efect si sa slabesc ca m-am deprimat de tot sambata cand nu am mai incaput in niste blugi
ralu_t spune:
fetele mele dragi,
ce harnicutze mai sunteti
am ajuns mai tarziu la birou, am stat 2 ore la coada fiindca functionarilor li se facea vizita medicala, daca ati mai pomenit asa ceva!!! s-a ridicat gagica de la birou,a zis: imi pare rau, dar ma duc sa dau sange, si dusa a fost 2 ore...si cand te gandesti ca n-avea decat 6 litrii de sange cu totul, i-o fi dat pe toti?
dar una peste alta sunt bine dispusa
Maria-Elena...mama mia!!! exista si miracole,si cred eu ca si o lege a compensatiei in universul asta. La cate nenorociri ai trait, meriti cu prisosinta si 10 bebei. multumim pentru incurajari
lilianafiiubita, cata vreme mai e loc pentru un zambet, e de bine. si vezi ce echipa buna facem noi toate cand e vb de ridicat moraluri de pe trotoare prafuite?
Ioana, ce frumos sa faci sport in natura, o sa-mi cumpar si eu aparate cand ne-om muta, peste vreo 2-3 luni, sper sa nu fie prea tarziu pana atunci, cu dipherelinu asta
Gabitzu, Lucia ,Zeno, Boo, pe toate va pup,dragele mele
jubica spune:
Buna fetele,
In primul rand cate un de la mine.
Lucialu tin pumnii foarte stransi,sper ca este cu ochisori.
Gabitu iti doresc mult noroc,acum la inceput de tratament.Tu unde mergi la FIV la Szeged?
Eu sunt in ziua 66 a de la ultima injectie.......si astept ziua cea mare.Bufeurile s-au mai rarit,nu mai au aceeasi intensitate.....ma simt mult mai bine.
lucialu spune:
Ei ce bine ca s-am mai adunat lume!
Asa.Sa incep cui Ioana ca i-am ramas datoare cu o intrebare:sunt balanta, cu ascendent in rac(dupa ora nasterii) si iepure chinezescDeci, dupa ce ca sunt o dezechilibrata, mai dau si innapoi si ma mai si sperii de umbra mea.In speta sunt o pacifista, cand nu innebunesc omul cu 2 pasi innapoi,c-asa-i hora pe la noiSau cu genul de intrbari:to be or not to be
Andrutzac ma bucur ce ne citi-si, acum fa bine si fi mai activa.Toate tratamentele naturiste pe care le vei lua, ar fi bine sa faci o evaluare drastica,sa nu-ti afecteze endometrul-estrogenii si mai stiu eu ce dauneaza endometriozei.Fetele de la naturiste sunt experte, de ex.Gudinde-care are si ea treaba cu estrogenii(dar alta afectiune)poate sa te sfatuiasca de bine
Adelamaria tesiBB-lul infometat
Pai tot am abandonat, bine ca la injectii am lasat doar nesemnificativ de-o parte.Conform descrierilor de mai sus si ceea ce ai dedus tu, am zic ca medical nu am cum sa-i fac rau daca exista,dar daca...de data asta nemedicalAsa ca am preferat sa nu, corse.Ma bucur ca esti bine iubita, ai insa mare grija cu tensiunea, sa nu-mi lesini cumva,poate ar fi bine sa mergi la dr.si sa spui de chestia asta.Lasa ca nu te faci cat casa, asculta corpul, ca stie el mai bine ce ii trebuie si da-i cand iti cere.
Gabita si tu esti iubita tonica si tare curajoasa si optimista.Si al meu mi-a spus ca daca nu e sa avem asta este.Nu m-a luat ca sa fiu mama, ci m-a luat ca sa fiu femeia vietii lui,ca ma iubeste.Si a jurat in Biserica sa fim la bine si la rau(cu chestia asta mi-a batut obrazul, ca ce am uitat?).Daca nu se poate ne distram si calatorim asa mi-a spus
Boo unul din defecte/calitati este ca am imaginatie ffff bogata.Cand ai spus ca te-a pus sa scuipi strugurele m-a pufnit rasul, ca am si vazut scenaesti de comaPupici fitnesiti, sa ai bafta cu regimul, eu ma apuc din nou, daca nu e sa fie...Doamne fere!
Monica-Elenamultumim pentru urari.Eu nu sunt luptatoare, dar primesc suturi de la fete ca voi,care ma fac sa rosesc si sa-i dau inainte!Suturi=povesti exceptionale!
Ralustii ca era o carte-domnita Ralu sau ceva in sensul astaMare dreptate ai!
Jubica multumesc iubita, sper ca si la tine...tin pumnii, dar e bine ca scapi si de simptomele de ..in sfarsit!
Pup toate fetele ca de obicei!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
gabitu spune:
Ce de lumeeeee....
Adelamaria ma bucur ca ai mai intrat. Daca imi tineti voi pumnii sigur va fi bine si eu voi tine pumnii pentru voi pe 24.
Boo lasa ca o sa slabesti tu, mai ales la fierea sportiva pe care o ai...
Andrutzac nu este buna Maca pentru noi este estrogenica si daca sunt implanturi de le excesul de estrogen ele pot creste. Multa bafta la inseminari.
Jubica da eu voi merge la Szeged pentru stimulare.
Va pup pe toate
lucialu spune:
Gabita, cat ai facut tu din Timisoara pana la Szeged.Ca eu nu mai tin minte si eram cu autocarul, cand am trecut pe acolo.Cat timp, cu masina?
nu mor caii cand vor cainii...
gabitu spune:
Lucialu am facut cca 1,45. Se face intre 1,30 si 2 ore. In tara mergi bine dar de la Szeged trebuie sa respecti limitele lor de viteza. Noroc ca sunt doar 26 KM. Oricum de la Timisoara la Budapesta faci 3 ore si 5 ore pana la Viena. Pot sa fiu indiscreta sa te intreb de ce te intereseaza? Te bate vre un gand ?