ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-10
Raspunsuri - Pagina 5
gabitu spune:
Liliana stiu ca orice am spune noi acum nu te poate ajuta dar... eu cred ca acolo undeva exista acel sufletel care asteapta sa ajunga la tine. Fii increzatoare si optimista dar mai ales puternica ca sa poti depasi acest esec.
Te pup si iti urez toate cele bune. Oricand sunt aici pentru o incurajare.
Pupici
ralu_t spune:
liliana..offf...eram convinsa ca e cu ochisori...
imi pare rau pt fata, o imbratisare calda pt tine, sa te imbarbateze si sa mergi mai departe.
ana-alexia spune:
Liliana, chiar daca iti este greu acum... fii increzatoare in Doamne-Doamne ca totul va fi bine intr-o zi .. poate peste o luna..poate peste doua...!
Gabitu, iei de mult Elevit? Cum iti este cu el? Zilele trecute era cat pe ce sa-mi cumpar si eu... mi l-au recomandat de la farmacie ca o alternativa la Centrum pentru gravidutze/viitoare gravidutze... In final, am luat Ca-Se-Mg-Zn... la care am adaugat la cateva zile complexul de vitamine B...Cred ca era mai bine sa iau Elevit...dar deocamdata, asta e...
Flori, bafta maine! S-auzim de 2 liniute in cateva saptamani!
Eu am fost zilele astea scafandru la mari adancimi in oceanul cu melancolii...am trecut de z1.... acum mi-am revenit... sper din tot sufletul ca va fi bine in continuare!
Fetelor, sa aveti o saptamana frumoasa!
Zenobia spune:
Liliana, plang si eu alaturi de tine pentru esecul asta , dar sunt sigura ca data viitoare va fi bine. Trebuie sa depasesti momentul asta si sa te gandesti ca DD are ceva pentru tine, insa numai el stie care este momentul in care o sa il primesti. Noi speram ca momentul asta o sa fie cat mai devreme. Stiu ca nimic nu te poate consola acum si ca orice ti-am spune noi nu te ajuta cu mare lucru, insa tu esti o ;uptatoare, iar DD oamenilor buni, drepti su rabdatori le va oferi multe lucruri bune. Te pup si sunt alaturi de tine!
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
lucialu spune:
Va salut si eu cu intarziere:toata ziua mi-a fost rau si am avut stari de voma, de fapt mai am si am si migrena.Binenteles ca mi-am facut test, prea repede si a iesit negativ.Si acum mi-s si cu dureri si greata si necajita cu testul.In mod normal luam ceva pentru migrena, dar acum...nici nu stiu ce sa fac.Atat cu mine!
De fapt am intrat sa vad ce e cu Liliana si uf.....Daca eu sunt necajita si dezamagita,pentru ca legat de tine nu aveam nici urma de indoiala ca esti bine, nici nu vreau sa ma gandesc cum esti tu.Tare as fi vrut sa fiu acum langa tine,sa stau cuminte, fara sa spun nimic si sa te tin de mana.N-are sens sa repet ceea ce au spus fetele deja,decat ca sper din tot sufletul sa nu te dai batuta, pentru ca...si maine e o zi!
Flori sa te ajute Dumnezeu sa fie asa cum vrea inima ta de data aceasta!
Fetelor va doresc o seara buna, eu ma retrag la citrice si mere, ca sunt varza.Sper ca maine macar sa nu ma mai doara capul, ca-s oarba de durere.
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
alexia28 spune:
Liliananu este drept ce se intampla. Iti doresc sa ai multa putere sa treci peste acest moment greu, pana la urma o sa reusim cu toate
gabitu spune:
Ana Alexia ma simt foarte bine cu Elevitul. Iau deja de 30 de zile. Pe la z15 ma apuca o foame dar....am avut grija nu mancam decat cat imi trebuia si acum sunt super bine. Am slabit chiar. Ti-l recomand cu caldura. Se ia o pastila pe zi, de regula dimineata.
Lucialu simptomele tale pot fi de la bebe sau de la invazie. Eu iti doresc sa fie de la bebic.
Liliana inca o data sper sa fi puternica si sa treci peste esec, sa mergi mai departe. Viata este frumoasa, cu bune cu rele, una avem si trebuie sa o traim din plin.
Pupici
Ioanatugs spune:
LilianaFi nu stiu ce te-ar putea ajuta in momentele astea iubita! Poate gandul ca intr-o buna zi vei fi mamica, cu siguranta vei fi, pentru ca-ti doresti prea mult! Un vechi proverb spunea:"Ai grija ce-ti doresti pentru ca Dumnezeu i-ti va da!" Te rog doar sa nu-ti pierzi speranta, stiu ca e foarte greu in momentele astea sa fii optimist, dar gandeste-te ca va veni si acea zi in care ne vei spune: sunt graviduta!
Ralu_t si eu abia astept sa ne revedem!
Lucialu tin pumnii sa fie cu ochisori semnele tale, mai asteapta cateva zile si mai fa odata testul, s-ar putea sa ai o surpriza! Eu asta sper si vreau sa cred, trebuie sa sparga cineva gheata asta, ca e prea multa suferinta !
Zenobia bineinteles ca va primesc iubita, cum sa nu??? Chiar de-ar fi tot restaurantul rezervat, in ziua aceea, tot as face rost de o masa pentru voi. Mai tii minte rezervatul acela cu ?
...cu drag Ioana
lilianaFi spune:
....multumesc mult fetelor,sinteti atit de dragute......eu nu stiu nici sa mai gindesc,sint ca un zombi...miine poate voi suna la centru sa fac o programare la dr.poate are vreo idee(ce crede ca n-a mers)si ce plan vede pt.viitor,nu prea am timp de pierdut...sper sa imi vina CM cit mai repede...intre timp ma intreb ce nu le-a placut copilasilor mei...