ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-10
Raspunsuri - Pagina 15
lucialu spune:
Liliana...recunosc sunt oaia ratacita a grupului...ar trebui sa ma vada MadaS, ca se luase de mine cu regimul si eu ii explicam ca n-am nici o vina, ca daca era dupa mine nu exista regim..eu v-a spus ca mi-am bagat picioarele in el si nu-l reiau decat daca barza nu a lasat colet si apoi eu nu l-am rugat nimic pe sotBoo s-a bagat singura si nesilita de nimeni, eu sunt mai smecheraCred ca la endometrioza postez,dar...la mine trai pe vatrai, si pentru mine si pentru ea-endometrioza
eu v-am spus ca bag de frica sa nu slabesc.Na, ca acum imi aluneca greu pe gat kinderul delice
culmea, nu am mai pus kg alea, azi m-am cantarit-tot66,5kg
nu mor caii cand vor cainii...
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Adelamaria...in sfarsit.... am mai gasit un tauras si unde mai pui ca e si gravid! Tauras gravid...suna bine si chiar asa de ce nu pui la semnatura o graviduta??? Eu in locul tau mi-as fi pus vreo 3 , ca sa stie toata lumea. Pupici pe burtici!
LilianaFi a sosit vederea cu Firenze, multumesc mult iubita! Ce frumos e acolo!! Poate cand venim prin Italia te vizitam!
Gabitu ma bucur ca am reusit sa-ti trimit pm-ul acela, daca mai vrei o sa-ti mai trimit!
Lucialu multumesc, sper sa nu mai am nevoie de leacuri ptr. capatina, ca e tare nasoool. Si mai zi prin ce zi esti??? Hai, hai,....ca nu mai pot de nerabdare...
...cu drag Ioana
lilianaFi spune:
Luciasmecherie mica ce esti...ti-ai lasat loc de intors....eu am intrat in regim stict,strict....a fost la ea acasa endo cu trat.fiv si fara dieta....de-acum daca a scos capul o omor...am curaj...beau o ceasca de vin fiert...poate ajut putin uritii....eu tot 66 kg am...dar la H.de 1,58...
Ioana....hai cind vii...???...ma bucur ca a ajuns vederea....nu mai aveam speranta in ea...e frumos Firenze,dar mie tot imi lipseste bucurestiul !!!
Zeno
Zenobia spune:
Buna, fetelor!
Acum am ajuns si eu acasica...
Adelamaria, Franta a ramas pana la urma, trebuie sa iau biletele de avion zilele astea, o sa plecam pe 8 iulie. De-abia astept.
Eu dimineata mi-am luat temperatura bazala si... acum astept uratii. Asta este... luna viitoare ma duc la monitorizare pentru ca am faza luteala foarte scurta (efect al endometriozei) si trebuie sa iau in fiecare luna Utrogestan. Fara nu cred ca am vreo sansa ever! Asa ca ma duc la monitorizari ca sa stiu exact cand ovulez si sa stiu sand sa pun ovulele alea de care mi-e asa de scarba!!! In utimele doua luni cand am pus m-am simtit foarte rau de la ele.
Va pupacesc pe toate. Noapte buna!
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
lucialu spune:
Zeno cred ca te insotesc cu uratii...dar TB nu e bash elocventa, mai inseluieste asa ca ...eu una pana nu-i vad cu ochii meipe urati mai sper ca stau deoparte si lasa loc la BB.Oricum sunt sigura ca vom reusi, ai sa vezi puiuta
Liliana omoara endometrioza si dupa vino si la mine s-o omori, ca numai prostii faceAsa voi putea si eu sa mananc linistita dulciuri,ca nu cred ca mai slabesc
Ioana maine iti spun,pe seara ce culoare au cameliile mele.Oricum, de la tigari tusesc ca tanti aia muribunda.Poate ma luati la teatru
Zenoeu chiar sunt iepuroaica chinezeasca(sa inteleg ca de-aia radeai smechereste)si in afara de mama motanului-hihihi cum suna iepure mama la motan-alta mama nu-s, decat a gafelor si alte chestii,perle scoase la vitezaGod!acum chiar m-a pufnit rasul la maxim...si sa stii ca n-o facem bash ca iepurashii, ca sosul e tigruna, mai intelege ceva...am dat peste cap regnul animalelor
nu mor caii cand vor cainii...
Zenobia spune:
Lucia, stiu ca nu e elocventa, insa m-a lovit ca din senin inteligenta si mi-am dat seama ca nu pot ramane gravida cu o faza luteala de 10-11 zile nici sa ma dau peste cap si sa ma fac iepuroaica. Dar va veni si randul nostru, asa e...
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
flori79 spune:
Buna seara fetelor,
Scuze ca n-am intrat azi, dar sunt capiata, am fost super super ocupata ... Nici n-am avut timp sa ma gandesc la mine. Mi-am luat cicoare, sa vad daca o sa-mi placa. Parca am citit ca nu e contraindicata pt. noi, nu??? Mai am vreo doua luni si fac un an de cand nu mai beau cafea. Sunt tare, nu? Ma laud si eu singura ...
Eu sunt o geamana, nascuta pe la 1 dupa masa, eu ce ascendent am? Habar n-am, poate-mi spuneti voi.
Adelamaria, iti multumesc ca te gandesti la mine. Si eu ma ganesc la tine si la samburelul pe care-l ai in burtica.
Fetelor, eu o sa ma retrag, ca imi cad ochii in gura si nu vad decat patul...
Noapte buna.
fori
ana-alexia spune:
Lucialu, eu sunt foaaarte bine! In fiecare ASTAZI mai bine decat IERI!
Sunt cumintica: tin regim, pap homeopate, minerale,vitamine,incerc sa fac ordine si la creieras... Cam atat deocamdata...
Si merg inainte, ca inapoi nu se mai poate!
A-propos de regimuri de slabit, eu am slabit fara intentie, tinand regimul cu care se intelege bine endometrioza... nu stiu cat, ca nu-mi place sa ma cantaresc...dar trebuie sa-mi mai completez garderoba, ca unele lucruri mi-au ramas mari... Din pacate, sunt sedentara
Lucialu, Zenobia, poate totusi veti avea surprize placute! Orice e posibil!
LilianaFi, sa te doftoricesti si sa te faci bine cat de repede!
Ioanatugs, faci IA pe acest ciclu? Bafta!
andrutzac, bafta la IA!
Gabitu, Boo,Jubica, Ralu_t, Adelamaria
Noapte buna, fetelor!
ana-alexia spune:
Flori79, chiar ca esti o cumintica vis-a-vis de cafea!
Daca n-ai mai baut cicoare pana acum, incearca-le pe toate(instant, natur, vanilie, granulata); difera ca gust si mod de preparare si e posibil ca sa nu-ti placa toate.
Noapte buna!
Ioanatugs spune:
Ana-alexia multumesc de intrebare iubita! Nu stiu deocamdata daca voi face o IA luna asta. Intentia mea asta ar fi, insa depinde de monitorizarea de maine dimineata. Sper sa nu fi ratat inseminarea pentru ca de ieri am inceput sa simt ca se apropie ovulatia si sper doar sa nu fi ovulat deja. Eu sunt mai ciudata, ovulatia mea apare imediat dupa menstra(intre z9 si z12 max.), am faza luteala foarte lunga, de vreo 18 zile si mi-e frica sa nu fie asta problema de fapt. Endometrul cred ca nu ajunge la dimensiunea dorita (deobicei este 8), pe cand foliculii cresc ca din apa, toti peste 24, 25. Insa mi-e frica sa ma indop cu estrogeni (ei ajuta la cresterea endometrului), daca se intoarce tanti endometrioza. Si eu am slabit mult, am ajuns la 50 kg. cum aveam cand eram domnisoara si tot problema asta a hainelor o am si eu: nu mai am ce imbraca, toate-mi sunt foarte largi, arat ca un "pui de bogdaproste" in ele.
Adelamaria in ce zi esti nascuta?? Nu de alta, dar poate ne serbam ziua impreuna. Si cand bem dupa tine, graviduto, ca ne tot ameninti cu o intalnire, dar fapte nimic???
Flori79 si eu ma gandesc la tine si-ti tin pumnii stransi sa fie cu noroc aceasta IA.
LilianaFi fratele meu a fost de Paste la Roma si mi-a facut capul patrat cu frumusetile vazute acolo. Nu stiu cand vom veni, dar intentionam sa ne plimbam putin prin Italia. Deocamdata in septembrie plec in Mongolia pentru doua saptamani, abia astept!! Mi-e dor de tara asta in care am fost doar o data, dar m-as intoarce mereu acolo. Si sotul meu vrea sa vada Italia si mai vrem sa ajungem si in Belgia unde are doua surori stabilite acolo. Plimbareti mai suntem nu???
Lucialu tin pumnii iubita, sa fie cu ochisori! Daca ai poftit la ciocolata...inseamna ca ai poftit...ceea ce e semn bun!
Zenobia deci plecati in Franta, in concediu???
...cu drag Ioana