ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-10

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Lucia Gabita multumesc de sfaturi...o sa ma mai documntez si o sa fac tot ce pot,dar am un organism care nu ma ajuta deloc...cu toti hormonii astia...intre timp ma lupt cu o gripa...
Lucia Zeno Boo Flori... am emotii pt voi Bafta...!
Ioana Ralu AnaAlexiaIoana tin pumnii sa fii pe val simbata

FETELOR...NUMAI BINE TUTROR...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna ziua, cu intarziere!
Mai da ce liniste s-a lasat...
Ioana cum te simti, a functionat treaba cu lamaia(stiu ca e gretzos si face stomacul flic-flac,de-asata spun ca e criminala)?Sper sa nu ma strangi de gat
Lilliana de ce nu incerci o detoxifiere?Eu am luat o perioada lunga si denoxinal si pot sa spun ca m-am simtit bine, pe langa clasica detoxifiere alimentara cu fructe, apa, verdeturi.Si pentru mine una te rog sa nu ai emotii, ca eu intrasem un pic in panica(daca e/daca nu e)si m-a calmat sosul.Si are dreptate.Cum o vrea Dumnezeu:omul propune,Dumnezeu dispune...n-am ce face.Dar mergem inainte indiferent de rezultat
Gabita pai ma mai scuz, ca sunt tare vorbareata si (ne)simtita in consecintaCum esti?Nasol daca predomina racul-dau mereu innapoi si stau la carapace(sa nu ma mancati, ca nu mi-s comestibila)
Ana_alexia sa inteleg ca esti bine iubita?
Andrutzacbafta mare in noua incercare, de data asta sa nu mai fie doar incercare, ci realizare!!!
Pup toate fetele mele dragi fara exceptie, stiti asta
Jubica dezechilibram tot situl
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Si eu sunt balanta 20.10.1975.
Nu stiu ascendentul pt ca nu stiu ora exacta la care m-am nascut.
Mama... ce de balante.

Pupici

Mergi la inceput

Patryh/Patricia bine ai venit!Ai postat la capitolul precedent unde subiectul este inchis!Scrie aici iubita!
In alta ordine de idei, doar pentru chistul endometrizoic te-a operat clasic sau ai mai avut endometrioza si in ate parti?Pentru ca se putea foarte bine face laparoscoic si era mai bine si mai putin traumatizant.
In al doilea rand suntem cateva fete care am facut injectiile, dar in nici un caz doar una.Se dau 3 de obicei.
Tratamente naturiste gasesti cate vrei la subiectul nostru si dupa ce vei intra aici vom discuta, dar problema e ca dr. spune ca ai probleme si cu trompele.Ar fi bine sa mergi sa faci investigatii si la alti dr. specializati pe infertilitate.Eu in Timisoara am fost chinuita, asa ca am luat alte drumuri ca sa aflu diagnosticul corect, iar apoi via Bucuresti(stiu ca e mai greu pentru noi, care nu suntem de acolo), dar eu alta cale in disperare nu am mai gasit.Am pierdut un an cu investigati si tratamente incorecte in TM.Am ajuns la dr.Tutunaru care are o vasta experienta in endometrioza si m-a tratat corect(laparo - au fost arse toate focarele),injectii,homeopat)Daca te intereseaza homeopat este o clinica la Masloc de medicina integrala, de unde eu primesc mereu tratament ffff bun.Stiu cva dr.T este foarte bun si in problemele legate de trompe.Cand eram internata a salvat o trompa de extrauterina, printr-o metoda ingenioasa.A nu se intelege ca-i fac dansului reclama, in Bucuresti sunt mai multe posibilitati, dr.ii infinit mai umani, iar spitalele cel putin curate si cu personal responsabil.O alta varianta ar fi Ungaria, cu cardul de asigurat european(nu este nevoie decat asigurarea de sanatate obisnuita la care cotizam luna de luna din salar)si eventual plati suplimentare, asta nu stiu exact, dar se poate cerceta.
Sper in primul rand sa-mi vezi mesajul si sa dai semn in acest sens si vom mai vorbi, chiar toate fetele de aici, cu tine
Multa sanatate iubita!
PS vezi ca esti inca moderata, deci mesajele nu-ti vor aparea din pacate la momentul cand le-ai trimis-mai ai doar unul de scris si apoi ne vom putea vedea in timp util.Scrie, te rog...In cel mai rau caz te voi contacta pe email.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Am scapat de durerea de cap in sfarsit!
Lucialu ti-am ascultat sfatul si mi-a trecut, dar vreau sa mentionez ca nu am stors decat cateva picaturi de lamaie in cafeaua amestecata cu cafeaua decofeinizata, m-am gandit eu ca e oribila. Multumesc!
LilianaFi multumesc iubita! Spor la slabit, fa miscare in aer liber si o sa vezi ce bine e!! Eu deja am febra musculara, dar e placuta, simt ca am muschi!
Gabitu am trimis ceva sugestii, cum mai prind putin timp o sa-ti mai scriu.
Boo, Adelamaria, Jubica, Zenobia, Ralu_t, Ana-Alexia...
Moaamaa....cate balante, dar taurasi nici unul??? Sunt singurica??? In afara de Nusy, nu am mai intalnit nici unul pina acum.

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Ioana multumesc mult pentru ponturi.Sigur vin sa incerc din ele, poate chiar pana plec la clinica.
Legat de zodii eu ce sa zic rac cu ascendent in leu, adica leu mai nou nu mai este nimeni? Ei asta este...
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Hello!

Va faceti de cap, vad ...Discutii aprinse despre zodii...bine si asa! Doar in endometrioza psihicul conteaza mult, asa ca daca ne face bine la psihic putem sa stam la taclale cate-n luna si-n stele
Ioana, eu sunt tauras...sau tauroaica Nu stiu ce ascendent am. Sunt nascuta dimineata, la 5.30 si la mine se confirma: sunt muuuult mai activa dimineata! Seara pic de zici ca-am fost la sapa!
Lucia, bravo pentru atitudinea calma! Am avut dreptate: esti f. puternica daca reusesti sa te detasezi cat de cat...
Eu sunt bine, desi tensiunea mica imi mai da de furca!...Sunt in priza rau de tot cu cautat/cumparat apartament...si inca n-am gasit nika! Si m-am saturat! N-aveti vreo pila la o agentie imobiliara? Nu vreau favoruri, vreau doar sa nu-mi bage pe gat apartamente naspa doar-doar m-o pacali! Urasc atitudinea asta de "smecheri" de cartier la unii agenti!....
Zeno, ce mai faci? Planuri de vacanta? Ramane Paris pana la urma? Cand?...
Gabita, sa stii ca eu in fiecare zi beau...apa de dimineata...cu tine...Doar ca nu pot sa scriu...da' sunt mereu prezenta
Boo, tu ce dieta tii acum? De curiozitate, nu ca m-as putea apuca acum de asa ceva La mine cel mai bine a functionat dieta fara carbohidrati! E drept ca te cam lasa fara energie, da' daca te poti obisnui....Bine, acum platesc, probabil, ca numa' carbohidrati as manca non-stop! Doar organismul meu nu-i prost!
Liliana, pot sa te intreb ceva? O sa abuzez, stiu, da' o sa ma ierti, sper...Mi se tot infunda o ureche de 2 zile, ca si cum as avea apa sau as urca pe munte. Banuiesc ca e tensiunea, e mica 9.5, dar ce as putea face? Sa beau putina cafea? Zilnic sau doar la nevoie? Ai vreun sfat?....
Patricia, bine ai venit! Sper ca n-ai facut op. clasica doar pentru endometrioza... Acum se opereaza laparoscopic...Nu ti-am citit mesajul, dar vino sa ne spui mai multe despre tine, aici!
Flory, am in continuare pumnii stransi!
Jubica, esti cam scumpa la vedere! Mie imi face mereu placere sa te "citesc"...Si in general, mi-e tare drag sa fiu langa voi in fiecare zi! Chiar daca nu scriu. Sper sa ajung si eu la una dintre intalnirile de la Ioana...Inca nu promit nimic, da' poate-poate ...
Va imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

....pe unde sinteti fetelor...???...eu am o gripa in toata splendoarea...am zacut toata ziua...si mai am si o durere ca de CM care nu trece la nimic,am avut si ceva secretii maro dar s-au oprit...credeam si eu ca imi vin uritii (acum ii astept cu drag)...
Adelamariatrebuie sa bei pina la 3 litri de lichide pe zi pt tensiune mica,mai ales in sarcina....putina cafea nu strica din cind in cind,dar nici f.indicat,aici lucrurile se contrazic:unii zic ca in sarcina merge cafea putina,altii zic nu...alege si tu..!!!
Luciacare e treaba cu "sosul"ti-au venit uritii??

Mergi la inceput

Pa aici pa aici...am primit ceva pe mail si trebuie sa trimit la oameni..am dat in mintea copiilor...nu ca n-as fi pe aproape
Ioana mai bine sa nu te doara, dar eu am antrenament la molotovul ala si pun multa lamaiePentru migrena e buna porcaria.
Adelamariaaaaa eu am cunostinte la..Timisoara..Vrei?Si eu tot de lichide stiam, cat mai multe, cafeaua nu rezolva problema decat pe moment si dupa e mai nasol la gravi.Bea apaaaaaaSi pune si tu semnul o data cu gravi si tiker sa stim si noi cum creste bb-nepotul/poata noastra.Eu sunt dezamagita, ca am inceput cu dulciuri-cioco, cred ca vin uratii,tot timul pap cioco inainteSi nu sunt tare, dar ma aduce cu picioarele pe pamant sotul,si n-am incotro decat sa-l ascult
Liliana pai ce faci?Gripaaaa?Sanatate multa iubita, sa ai grija de tine.Stiu eu ca o sa te doftoricesti bine
Gabita iti pun sare pe coada, sa nu mai fugi asa repede
Jubica asa e ea, mai scurta si plina de miezDe ajuns sa trimita un smile sau sa zica A si a spus tot.
GEO, Zeno,Boo,toate fetele unde sunteti?Macar sunteti bine?
ai ai ai Liliana sosul=sotul, n-are treaba cu soteul de urati
KISSES

Mergi la inceput

Lucia...eu cu gindul la uritii mei care si-au trimis inaintasii maronii....mi-a iesit "sote de..."...dar tu ce faci cu dulciurile...la ce forum scrim noi....??? endometrioza...cumva...!!! sotul te lasa...??? ai vazut sotul lui BOO ce promt e !...stii ce pina la proba contrarie eu tot tin pumnii...

Mergi la inceput