ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-10
Raspunsuri - Pagina 13
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
LilianaFi un "La multi ani!" intarziat si de la mine iubita! I-mi cer scuze ca eram asa de somnoroasa cand ai sunat azi si nu ti-am spus tot ce voiam sa-ti spun. In acelasi timp i-ti multumesc din suflet ca ai sunat, ca altfel as fi dormit pina la 12:00 si ma asteptau angajatii sa le deschid restaurantul. Cand m-am uitat la ceas si am vazut 11 si cateva minute am crezut ca nu vad bine. Eu pusesem ceasul sa sune la ora 09:00, apoi l-am mutat la 9:30, apoi la 10:00, dupa care am zis ca mai stau 5 min. si ma trezesc si am dormit pina ai sunat tu. Pot sa spun ca mi-am inceput ziua foarte frumos, cu un telefon de la o prietena draga, pacat doar ca eram asa de somnoroasa si nu am putut sa-ti spun tot ce vreau.
...cu drag Ioana
lucialu spune:
Liliana eu ma referam cu nevoia de cafea in sensul ca daca esti mai plina de energie dimineata, in timpul zilei esti sigur nascut atunci, eu sunt mai nocturna, asa ca dimineata, vorba lui Boo sunt chiaunaMie imi place sa stau ca bampirii noaptea, atunci si invatam mai bine si cu folos,din pacate nu e numai cum vrem
da Ioana ne-a dat temaTu esti bine Ionicule?
Zeno chiar nu-mi pot imagina cum se amesteca balanta cu scorpionul, cam ca la Gabita-leu cu rac.Si cand ma uit jos la mottoul tau si vad de cate animalutze zodiacale s-au umplut paginile, ma umfala rasul
Flori pupici.Esti cuminte?
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
lilianaFi spune:
Luciamultumesc m-ai lamurit...atunci clar are drepatate matusa care zice ca m-am nascut la prinz....si sunt pe cuspida:Leu-Fecioara,ca ascendent....dimineata debordez de energie...fara cafea
Ioanadaca soneria ceasului ai oprit-o...tel.nu ...lucrurile le aranjeaza cineva....acolo sus,care sper sa ne aranjeze si pe NOI TOATE cu cite un macar...
...hai ca am elucidat misterul ascendentului....acum cum slabesc si euuu???m-a ingrasat 3 kg trat.fiv...si mai aveam ceva surplus si de la sarcina pierduta anul trecut...
Ioanatugs spune:
Lucialu multumesc de intrebare, dar nu ma simt prea bine. Am niste dureri de cap ingrozitoare si nu-mi trec cu nimic. Am luat si algocalmin, apoi i-am cerut farmacistei ceva mai tare, pentru ca nu si-a facut efectul si am inghitit si un Quarelin, la fel fara nici un efect...tot ma doare.... Tu cum ai scapat de dureri si cate zile mai ai pina la momentul adevarului???
LilianaFi multumesc mult pentru tot, esti o dulcica!
Eu sunt taur cu ascendent in balanta si in zodiacul chinezesc sunt bivol...asa ca trageti voi concluzia. A... si sa nu uit...cu durerea asta de cap am uitat sa va spun ca m-am nascut pe la ora 1 noaptea, deaceea sunt mai activa atunci!
Deci avem raci, fecioare, scorpioance, tauri si mai ce...???/
...cu drag Ioana
lucialu spune:
Liliana din pacate la slabit nu sunt buna decat la dat sfaturi.La mine greu se aplica.Si cand ma gandesc ce proasta eram in tinereti:eu sa primesc reteta de ingrasat, ca daca ma ingras prea tare stiu cum pot slabi..De preferat:exercitii mai serioase de 3 ori/saptamana, carne slaba gratar piept pui sau peste si fiert merge.Multe vegetale-vereeturi,lichide minim 2l/zi, plimbari lungi zilnice, eventual niste crom pastile care taie pofta de dulce,fara multe din ce nu avem voie si la endo, poate cate 2 masaje intense/saptamana si somn corect inainte de miezul noptii.Poti adauga si exercitii la comun cu sotul/3 ori pe saptamanaca si alea mai papa calorii.Gata esti slaba
Ioana mai un picMai sunt balante.Si de dureri de cap, n-am luat nimik de data asta, dar daca vrei iti spun ca algocalminul l-am scos de mult din farmacia casei, slabeste inima, mi-a fost rau de la el-fiole.In schimb Neocopirinul(care are multa aspirina in el si cofeina) este grozav-2 o data si atat.Eventual bei un fresh de citrice.mai este o reteta criminala, dar eficienta:cafea tare cu lamaie stoarsa.Te scoala din morti, ma ierti de expresie.Acum tu alegi ce si daca incerci.Eu neluand nimik mi-a fost rau cca36 de ore si mai bine.Sper sa te simtti mai bine iubita.
PS;sotului ii dau 2 paracetamoale sinus si-i trece.Are prob cu sinusurile la curent.eu fac alergie de la paracetamol.Indiferent ce iei sa iei cu un pahar intreg de apa.
Noapte buna dragelor si ma scuzati ca am scris atat de mult azi
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
Ioanatugs spune:
Lucialu multumesc de retete, o s-o incerc pe cea mai strong, cu lamaie in cafea, sper sa-mi treaca! Si nu te mai scuza iubita, ca nu ai facut rau ca ai scris, rau era daca nu scriai! Scuze, uitai de balante......durerea asta de cap ma face sa nu mai gandesc limpede.
...cu drag Ioana
ana-alexia spune:
Buna dimineatza!
Ce harnicutze ati fost de cand n-am mai intrat!
Ca veni vorba de zodii, si eu sunt balanta, sunt nascuta dimineatza, dar nestiind ora exacta, nu stiu nici ascendentul; in zodiacul chinezesc sunt caine de metal... cam atat stiu, mai mult nu ma pricep la zodii...
Sunt foarte energica dimineatza (fara cafea)... ultima picatura de cafea am savurat-o la inceputul lunii ianuarie...
De atunci ma rasfat cu cicoare, dar tarziu, pe la ora 9-10...
LilianaFi, e primavara, natura infloreste, se imbraca in straie noi, se pregateste de noi Daruri pentru noi.. Zambeste-i vietii si-ti va zambi si ea!
Bafta fetelor in asteptarile voastre din aceste zile!
S-aveti o zi frumoasa, cu soare in suflet si in zambet!
gabitu spune:
'Neata fetelor. Mi-am facut ceaiul si va invit si pe voi .
Mama da ce ati mai scris ieri dupa amiaza.
Cu ascendentul vad ca v-a lamurit Lucialu. Ce este bine de stiut este faptul ca dupa cca 30 de ani ne guverneaza ascendentul si nu zodia, deci.... eu ma comport acum ca un mic leut.. De la rac la leu cam mare trecerea dar...
Liliana cu slabitul vezi ca exista o dieta, Montignac parca il cheama pe autor. Undeva pe forum este si un topic al celor care tin aceasta dieta. Au clasamanete si tot felul de tabele. Ese ceva sanatos, de fapt niste principii alimentare foarte sanantoase. Daca vrei poti sa ii citesti si cartea ceva cu manainc deci slabesc. Sa sti ca functioneaza.
Ioana astept sugestiile.
Lucialu auzi tu sa te scuzi ca ai scris prea mult...
Va pup pe toate
andrutzac spune:
Buna dimineata!Azi sunt plina de energie... parca am uitat ca maine sau poimaine o sa-mi vina...Voi incepe un nou maraton cu IA. Va multumesc pentru raspunsurile voastre prompte!
Acum iau in fiecare zi 1 pastila de acid folic si 1 de Ca, Mg, Zn; dar din prima zi voi incepe sa iau 1 acid folic, 1 de vitamine (extrem vit)iar din Z5 incep cu clomifen si restul vom mai vedea...