ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-10
Raspunsuri - Pagina 12
ralu_t spune:
ca sa nu raman datoare cu un raspuns: sunt o scorpie in cea mai mare parte a timpului, daca e sa ne luam dupa astre si dupa spusele lu barbata-miu si o scorpiutza mai mica atunci cand dorm, am incheiat citatul. ascendentul e in varsator, dar nu stiu nimic despre zodia asta din urma. la chinezi sunt oaie de pamant(sa nu mai spuneti la nimeni ca suna asa de rau)
lucialu spune:
nu mai poooot rad cu lacrimiDoamne cum icnesc pe aici-Ralu
esti betong...pai de apa sau zburatoare,de aer n-am vazut...nu mai spun la nimeni, dar eu nu pot sa ma opresc...aaaa si mi te inchipui cum dormi si fluturi codita cu punctuletul de venin din varf deasupra capului sotuluide-asta esti mai mica,in timp ce el se roaga sa nu-l casapesti, se consoleaza printre transpiratii ca dormi
eu sunt iepure de lemn..nu da de pamant cu mine
nu mor caii cand vor cainii...
flori79 spune:
Buna fetele!!!
Am ajuns si eu acasa si sunt rupta... De-abia am apucat si eu sa-mi fac ceaiul si sa-mi iau vitaminele si ma pregatesc sa fac un pui la rotisor .... Numai la el m-am gandit astazi....
AndrutaC nu cred ca e bine sa iei vitamine asa din auzite, trebuie sa studiezi prospectul oricarei chestii pe care o iei si nu ezita sa ne intrebi. De ex. eu nu am luat nimic fara sa citesc si sa analizez de o mie de ori fiecare plantuta sau vitamina. E periculos, desi nu pare...
In rest, sunt bine, nu ma simt cu nimic altfel, bine.... e si imposibil dupa o zi. Stiu ca implantarea ar trebui sa aiba loc in a 7-a zi, asa ca pana saptamana viitoare... n-am decat sa astept minunea.
Adelamaria , eu cand o sa fiu gravida o sa fiu super super fericita cand o sa-mi fie rau,nici nu o sa bag de seama; cred ca o sa spun la toata lumea ca mi-e rau din cauza de . Ma dau eu acum viteaza, dar habar n-am cum o sa fie...
Va pup
fori
Boo spune:
Ei bine, am sunat-o pe mama ca am zis ca nu mai tin eu minte bine , si m-a nascut la 8 dimineata.
Deci 26 august 1979, ora 8 dimineata. Gabita cum stau ?
lucialu spune:
Boo esti tot fecioara si dupa ascendent si ca si Ralu, miorita de pamant, pamantul fiind unul din cele 5 elementeCauta pe net, ca sigur gasesti tot ce vrei sa stii.Mai, si juram ca nu esti dimineata, ca plangi dupa cafea.Eu am gasit pe zodii . ro ca tine cont si de harta geografica, de loocul nasterii.
Boo spune:
Lucia sunt incognito eu !!! Hai ca am fugit si la propriu si la figurat, cred ca ma duc sa alerg in parc .. sper sa nu ploua totusi cu toate ca s-a innorat.
lilianaFi spune:
Lucia,Gabita...LUCIA...eu ce ascendent as putea fii???...deci,intrebasem si eu 2 matusi...una zicea ca m-am nascut noaptea iar alta zice ca pe la prinz(CIND IESISE EA DE LA SCHIMBUL 1)....eu una nu pling dupa cafea,ma trezesc fara probleme,imi place capuccino pt moft nu de nevoie si m-am nascut la bucuresti...DECI...???...tinde spre adevar matusa care zice ca m-am nascut la prinz???adica cam intre orele:14.00-16.00...!!!
Zeno
Zenobia spune:
Liliana, la multi ani si de la mine cu intarziere! Si salutare si de la mine matusicii tale!
Fetelor, eu sunt balanta cu ascendent in scorpion. Barbata-miu imi zice ca sunt cea mai de treaba nevasta. Dar si cand ma napadeste ascendetu'... sa te tii!!!
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
lucialu spune:
Liliana nu stiu, trebuie ora exacta, ca te ia si dupa minute, daca aveam cartea aia si te cunosteam bine,sigur mai nimeream, ca asa l-am nimerit pe sot si s-a confirmat, ca ghicisem oranasterii si intr-adevar asa este cum am spus ascendentul.Intra si tu pe zodii . ro si dai acolo sa vezi cam care zodie ti s-ar potrivi in functie de ora,dupa caracter.
lilianaFi spune:
LUCIAO.K.o sa incerc sa ma lamuresc putin,in ce priveste ascendentul,multumesc oricum...aaaa si Lucia + Zenoincep sa am emotii pt voi
Luciadaca sunt ziua am ascendent intre leu si fecioara...mi se pare ca mi se potrivesc amindoua,poate mai mult fecioara....sau sint pe cuspida(jumate-jumate)....asta daca sunt ziua....daca eram nascuta noaptea aveam nevoie de cafea dim.pt energie???daca e asa sint ziua ca nu imi trebuie cafea....si cred ca sint pe cuspida leu-fecioara...Ioanane-a dat tema pt azi cu zodiile....