ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-10
Raspunsuri - Pagina 11
lilianaFi spune:
Adelamariamultumesc mult,bafta la eco,asteptam si noi cu tine sa vedem "luminita"ce-ti inveseleste inima....de mincat manica cit iti cere bb,mai putin dulciuri,nu fac bine nici in sarcina(diabetul gestational al mamei)si incearca sa te hidratezi mai mult,trebuie sa bei 2-3L/zi de lichide...eu incep lupta cu endometrioza(si nu numai),cine stie ce o fii pe acolo cu trat.pt fiv...!?
Gabitaam iesit afara si ieri...dar cu toata natura inflorita,eu aveam decit un gind in minte....azi am reusit sa fac curatenie(facuse doar sotul in ultimul timp,si treaba facuta de barbati...)mai cu chef,mai fara chef...oricum viata merge inainte,dar de uitat nu stiu daca reusesc vreodata....imi place optimismul tau...tine-o tot asa...!!!
Zenosi tu esti o fata deosebita si mi-ai placut imediat, si matusii mele i-ai placut,tocmai i-am zis ca vorbesc cu tine,te saluta si iti ureaza sa ti se implineasca dorinta de a deveni mamica cit mai repede
Ralu,Boo,Flori...multumesc fetelor,chiar ca facem superechipa impreuna
Lucia,Ioanaeu sint berbec(ziua mea a cazut de paste anul acesta)pt ascendent nu stiu ora de nastere,si dupa chinezi in anul ciinelui de metal
..numai bine tuturor...
gabitu spune:
Liliana o sa vezi ca viata o sa revina la normal. Asa cum am mai spus poate ca nu vei uita aceasta experienta dar...nu se stie si timpul vindeca multe rani.
Eu sunt rac si am ascendentul in leu. Cea mai ciudata alipire dar, asta este.
Pupici
lucialu spune:
Gabita ai PM.
Liliana sigur va fi altfel cand vei avea un BB tau in brate.si sigur va veni si acea zi, asculta la fata!
Pana atunci hold on de speranta ta si daca esti berbec, inteleg obsesia ta pentru treaba bine facuta, saracu sotDar dupa zodiacul chinezesc esti un prieten de nadejdie, bine de noica nu suntem decat atat, nu si familie ca ne puneai la lucruPup berbecutul incapatanat.
nu mor caii cand vor cainii...
Boo spune:
da' io nu stiu ce ascendent am !!!! si sunt tare trista din cauza asta ... vreau si io ascendent !!!! cum se poate afla ?
ca sa nu mai zic de zodiacul chinezesc. stiu doar ca exista, dar ce oi fi eu oare ??!!
cred ca am probleme cu capul, de la mancare mi se trage sa stiti
Lucia razi tu razi cu bobul de strugure, dar sa stii ca asa a fost, nu m-a lasat sa inghit
lucialu spune:
Ai ai ai ce capraIar sunt in viteza si nu citesc tot...La multi ani Liliana!!!! cu intarziere
Stiu ca nu-ti prea arde, dar totusi a fost ziua ta!]Sa fi iubita si sa atingi norii cat mai repede, multa sanatate!!!
gabitu spune:
Boo ascendentul se determina in functie de ora la care te-ai nascut. Daca o sti te pot ajuta. Pupici
gabitu spune:
Liliana chiar La Multi Ani!, desi cu intarziere multa. Sa fi ssanatoasa, fericita si sa ti se indeplineasca dorintele. Merci Lucialu.
Pupici
lucialu spune:
Boo cred ca in nici un caz nu esti nascuta dimineata, ca spui tu ca fara cafa...esti varza(chiauna de fapt spuneai)Bioritmul tot de ora nasterii este influentat.Mama ta ar trebui sa stie.Eu am gasit o carte batrana la prietena si asa am descoperit si chiar se potrivea.Cu chinezii e simplu-dupa anul nasterii.Si foarte putin dupa luna.Hai mai ca te invatam numai prostii la endometrioza
lucialu spune:
si Boo ai si tuuuuuu ascendent, ca doar nu te-ai nascut in afara timpuluidoar ca nu-l stii inca.
Pai tu il rogi sa-ti dea peste mana si apoi il fffulgeri cu privirilesaracu...strugureaaa sot