Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap32

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Kora,FELICITARI!!
Incepem galeria pentru tine, de cand asteptam momentul asta!!!

Madlen si pentru tine!
Asteptam vesti!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Kora supeeeerrr!
Madlen
LA MULTI ANI celor care-si serbeaza ziua de nume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Kora si Madlen sa va ajute Dumnezeu si maica Domnului!Azi este sarbatoare mare,poate este un semn bun!
Iyoana ping!
Bluel sper sa scapi cat mai repede de necazul ala de fibrom!Succes in tot!
La multi, multi ani cu impliniri celor care isi serbeaza onomastica!
Mie inca nu mi-au venit uratii, dar tot negativ este testul!
Pupici tuturor si o saptamana frumoasa ca ziua de azi(insorita, cu miros de flori si ciripit voios de pasarele harnicute sa-si pregateasca cuibusoarele)
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA72 spune:

Iubitelor, o intrebare ca azi am intalnire(prima) cu dl. dr. La o sarcina in faza incipenta se face si tuseu sau numai eco? Sa stiu la ce sa ma astept.

Va pup

Mergi la inceput

Lucica, stii ca testele astea de sarcina se pot pozitiva si mai tarziu! Hai ca poate te trec eu pe listuta!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

LA MULTI ANI !tuturor celor care-si sarbatoresc omomastica.
Kora si Madlen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza1318 spune:

fetelor am si eu nevoie de ajutor, as vrea si eu un nr de tel al d-nei dr Matei, am un nr de tel fix unde-mi intra ton de fax

multumesc

iza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Ariana73: Sunt una din fetele cu probleme legate de trompe, diagnosticul meu e sactosalpinx bilateral, adica au fost gasite aderente intre anexe si mi s-a mai spus ca trompele erau pline cu un lichid toxic. Mie mi-au fost aplicate clipuri pe ambele trompe, deci nu mai trebuiesc scoase trompele, pot sta acoloa asa bine mersi si tu te poti reface mult mai repede.Si ca sa iti mai dau inca un raspuns: in situatia data nu mai poti ramane insarcinata normal, doar prin FIV, ptr ca fecundarea are loc in trompe iar acestea din pacate nu mai sunt functionale.
Incearca sa privesti FIV ca pe o optiune, e calea mai dificila, dar poti spera ca intr-o zi vei strange la piept puiutul tau,
si nu uita ca nu esti singura, suntem multe in aceasta situatie si doar speranta ne da puterea de a merge mai departe.

Kora si Madlen ma gandesc la voi si va tin pumni, bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Lucialu , sa te auda D-zeu!
daca ar fi fost doar un fibrom ar fi fost bine, problema e ca sint mai multe si se inmultesc de la an la an! Numai stiu ce fata de aici spunea ca i-au scos 15 fibroame si i-au lasat uterul intreg totusi....numai ca nu in R, ci in Japonia!

si mi se pare mie sau si tie ti-a fugit optimismul? adu-l inapoi, ca ma invatasem tare cu el!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by luiza1318

fetelor am si eu nevoie de ajutor, as vrea si eu un nr de tel al d-nei dr Matei, am un nr de tel fix unde-mi intra ton de fax

multumesc

iza

Luiza, ai PM cu nr. de telefon al dr. Matei

iyoana

Mergi la inceput