Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap32

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

dragelor am cateva nelamuriri: analizele hormonale se fac fara a manca sau bea inainte de acestea? Eu stiu ca poti manca cu 2 ore inainte, voi ce parere aveti? Poate influenta un drum de 4 ore aceste analize? Va rog sa ma ajutati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

quote:
Originally posted by ladyxe

dragelor am cateva nelamuriri: analizele hormonale se fac fara a manca sau bea inainte de acestea? Eu stiu ca poti manca cu 2 ore inainte, voi ce parere aveti? Poate influenta un drum de 4 ore aceste analize? Va rog sa ma ajutati.

Sotul meu a facut profilul hormonal pe la ora 14h00, nici nu stia ca trebuie sa faca analizele astea, deci mancase si bause apa. Asa ca, eu nu cred ca trebuie sa faci aceste analize pe nemancate. Si n-am auzit ca drumul sa afecteze vreo analiza, cel mult sa fii obosita si sa fie afectate alte functii, nu cele care ne intereseaza pe noi. Dar pentru ca va trebui sa ti se ia sange, eu zic ca ar fi chiar bine, ca inainte sau dupa drumul de 4 ore, sa mananci putin si sa te hidratezi. Zic si eu...sper sa sa zic bine...

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

ladyxe...pt.an.hormonale nu e nici o interdictie de mincare...in ce priveste oboseala poate influenta rezultatul PROLACTINEI...,dar daca sotul trebuie sa faca si prolactina,trebuie sa se odihneasca 1 ora inainte de recoltare(indicat in incinta laboratorului,cit mai aproape de locul recoltarii)...numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Bluel, zilele trecute am vazut pe TV un reportaj despre o fata care a ramas insarcinata in conditiile in care avea uterul plin de fibroame. A venit la Bucuresti, la Maternitatea Giulesti si au operat-o pentru a-i scoate fibroamele cand era in primul trimestru, uterul a fost salvat, bebele a fost OK. Cand filmasera reportajul nascuse si era foarte fericita. E adevarat ca a stat internata din luna a 3 a de sarcina pana ce a nascut, dar a fost posibil. Deci, se poate.

Sim 20+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Iyoana chiar mi-ar place sa ma treci.Ar fi un vis frumos.Dar am 4 teste la activ, diferite si toate negative.Mai asteptamChiar as vrea sa-ti dau si eu de lucru
Bluel stiu ca-i greu cu atatea belele.M-am exprimat gresit,stiu ca ne-ai spus problemitele tale.Dar vei fi bine,cu multa vointa si rabdare, cu ajutorul domnului dr.si mai ales al lui Dumnezeu, vei fi bine.Nu sunt mai putin optimista, numai ca na, ma mai necajesc si eu.Si eu ma mai dau in stamba.
va pup pe tati.Noapte buna!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna dimineata!
Multumesc Felicia ca ai transmis rezultatul meu,multumesc Teo pentru sms si multumesc tuturor fetelor care imi tin pumnii!
Eu sunt bine,punctia a fost foarte usoara si acum astept ora 9 sa o sun pe d-na Matei sa aflu cati embrionasi avem si de ce calitate...maine dimineata va fi ET-ul.
Madlen este bine, ea a avut 13 ovocite dintre care unul nu era prea bun,dar 12 erau de buna calitate asa ca va avea puiuti si la congelat cu siguranta.
Cam atat despre noi deocamdata,va pup pe toate si DD sa va aiba in paza si sa va daruiasca cel mai frumos har,acela de a fi mamica!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Kora, Madlen, FELICITARI pentru rezultatele frumoase! Sa dea Dumnezeu sa se formeze multi embrioni cu multe celule, puternici si dornici de viata! Asteptam vesti bune!

Maxima de astazi va este dedicata voua si tuturor fetelor care nu au incetat sa spere in sansa lor:
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." (Dale Carnegie)

O zi frumoasa tuturor!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Feli, LA MULTI ANI!!!

Sa ne traiasca barbatii!!!!!!!!!

kristin 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Iyoana si lilianaFi, multumesc pt lamuriri, eu am vazut un reportaj la tv in care se recomanda ca inainte de orice analiza de preferat ar fi sa nu se manance grasimi(seara) si a se evita oboseala. Dar pt analiz hormonale nu cred ca se pune problema.

Kora, Madlen felicitari pt rezultate , sa aveti embrionasi puternici si lipiciosi.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Sim_stoian si Lucialu, multumesc fetelor pentru incurajari, stiu ca se poate, dar eu tocmai asta am evitat pana acum, n-am vrut probleme in timpul sarcinii, am vrut sa rezolv intai fibroamele si apoi bb in liniste ….si sper sa reusesc in cele din urma cu ajutorul lui D-zeu si dr-lui T.
Daca nu, mai exista o vorba despre copii: “Cine are sa-i traiasca, cine nu, sa nu-i doreasca”
Si evident ca mai exista si alte solutii!

Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa! (Iyoana and company)

Mergi la inceput