Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap32

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Buna dimineata, fete dragi si o saptamana excelenta!
In primul rand vreau sa le urez "La multi ani!" tuturor celor care isi sarbatoresc ziua numelui azi. Va doresc ca orice vis sa vi se implineasca si, mai ales, sa fiti sanatoase!
Marusea, imi exprim inca o data regretul, si aici...imi pare sincer rau si ma rog la DD sa-ti dea puterea sa treci peste aceasta tragedie. Noi suntem alaturi de tine.
Felicitari proaspetei gravidute, Ellis, sarcina usoara si sa ai un bb sanatos!
Teo, multi pupici si sanatate si tie si lui bb Mihnea, ai ales un nume f. frumos!
Kora si Madlen, ma gandesc la voi, ma rog sa fie totul bine.
Kora, te-am visat azi-noapte, eram undeva in parc si-mi spunea ca ai facut testul si ca esti gravi. Si radeam amandoua ca ni s-a implinit dorinta de a fi gravi in acelsi timp.Sa dea DD ca visul meu sa se adevereasca!
Pup toate fetele dragi, Zeno, Iyoana, Feli, Ioanatugs, Lucialu, anca_alfa, Alexela< Marinar, Claucia, Teo, KristinD, Lauravoinicu, si pe cele pe care nu le-am enumerat....toate-toate.
Fetele, de Laura69silk mai stiti ceva? Am pierdut eu mai mult din ce s-a scris sau chiar nu a mai fost pe la noi de mult, mult timp?
Laurici, te pup si daca ne citesti da-ne un semn!

Valentina 6+
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

VERET, iti doresc multa bafta si sanatate, sa dea Dumnezeu ca pregatirile de FIV sa decurga asa cum trebuie (si se pare ca asa si este!), pentru ca apoi sa ai bebelusul tau! Sa inteleg ca punctia va fi cel mai probabil pe la inceputul lui iunie, nu? Doamne ajuta!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CE POARTA NUMELE GEORGETA, GEORGE, GHEORGHE

O saptamana frumoasa va doresc tuturor si plina de reusite si vesti bune!

Kora, Madlen bafta astazi la punctie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

MARUSEA ITI DORESC MULTA MULTA SANATATE SI PUTERE!

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE SFANTULUI MARE MUCENIC GHEORGHE!

Va sarut cu drag,
Ellis 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

INVITATIE
Invitam toate tutunicile si toate prietenele de tutunici sa participe la Intalnirea cu nr. 8 a clubului de Tutunarese si foste tutunarese! Data si locul ales este 3 mai, la ora 18, restaurantul Ioanei.

Tutunarese care si-au anuntat cu surle si trambite participarea:

Kitty
Mamidevladut
Zenobia
Felicia
Ioana
Ralu_t
Alexia
Alfa_Anca
Nicole
Madutz
Sim Stoian
Mmc_nd

... si lista continua!

La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc ziua onomastica azi!

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Zenobia, am vrut de mult sa-ti spun: incerc sa fac legaturile intre pozele tale si fata din Margent si cred ca tot tu esti (mii de scuze daca ma insel), pentru ca poza de pe site este din profil si nu se vede chiar toata fata (sunt multe asemanari dar si deosebiri si cred ca exista ceva diferente de timp intre cele doua fotografii). Oricum, felicitari pentru ceea am inteles ca este Margent!
Scuze ca sunt off topic, promit sa nu mai fac!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Da, Ioana, tot eu sunt, Margento este proiectul condus de sotul meu.

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Hello! Kora are probleme cu netul, asa ca va transmit eu rezultatul: 5 ovocite de cea mai buna calitate! Tinem pumnii sa fie bine in continuare!
Madlen, sper ca si tu ai avut rezultat bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Multumim Felicia pentru detalii!!!
Kora:
Madlen: Te asteptam cu detalii!! Vreau sa incep si pentru tine galeria!!
Iyoana: Am vazut ca l-ai citat pe parintele Arsenie Boca.......mare duhovnic!!!!! Si eu am citit si inca mai citesc carti cu si despre el, dar pe cea cu " Meditatii"nu o am .....trebuie sa fac rost!!!! Sper ca vorbele parintelui sa o ajute oarecum pe Marusea; sunt pline de intelepciune!!
Pup!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Vesti bune si vesti proaste de cand n-am mai scris eu! Dar asa este viata!

Marusea, tot ce pot sa fac acum este sa ma rog pentru tine! Ai sa vezi ca totul va fi bine in cele din urma si va veni soarele si pe strada ta.

Kora si Madlen, la ora asta sper sa fi trecut deja greul si sa fiti deja bine.

Eu am facut ultima injectie de Diphereline si acum astept cumintica cm-ul, cand pot sa ma duc la T sa punem la bataie planul 1. repede un bb, 2. laparo si bb sau clasica si pe urma bb. Desi cred ca am sa ma duc inainte

Mergi la inceput