Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap32
Raspunsuri - Pagina 25
ralu_t spune:
Marusea...fara cuvinte. sincer, m-a lasat masca situatia,
pot sa-mi imaginez ce e in sufletul tau, sa te ajute DD sa treci cu bine si sa nu disperi, sanse sa ramai insarcinata sunt prin FIV. Dar deocamdata ai grija de tine, sa iti vindeci traumele psihice si dupa te ocupi si de bebe
Zenola mine poti sa modifici data preferata pt intalnire, nu pot veni pe 26, prietena mea cea mai buna pleaca din tara definitiv si-i organizam o petrecere de ramas bun in aceeasi zi. Deci 3 mai pt mine.
Pup proaspata gravidutza Ellis,ii urez o sarcina normala si un bb sanatos.
un we placut, cat a mai ramas din el
ralu
gema spune:
Soleilarevin cu detalii cerute de tine, sper ca nu tarziu...........Eco morfologica sau morfologia fetala este ecografia facuta de Dr. Iossup 2D(la 14 sapt.) sau 3D(la 20 de sapt)care iti spune in detaliu daca bebele tau este normal dezvoltat. Este o ecografie ffff importanta care poate descoperii o serie de malformatii si nereguli in dezvoltarea bebelusului sau daca sunt alt fel de probleme cu sarcina. Dureaza cam 30-40 de minute si in acest timp tu astepti cumintica ca Dl. dr. sa iti spuna date despre bebe si sexul acestuia. Dupa aceasta ecografia urmeaza Triplu test.
daca te pot ajuta si cu alte lamuriri nu ezita sa ma intrebi.
Pupici si bafta multa la eco...........
sim_stoian spune:
Multumesc fetelor care mi-au explicat locatia restaurantului. As fi dat Reply la PM, dar merge tare greu site-ul si nu am putut.
Sim 20+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Nicole31 spune:
Marusea, imi pare nespus de rau pentru ceea ce ti s-a intamplat. Nu stiu de ce unele dintre noi trebuie sa plateasca atat de scump pentru a-si implini visul de a deveni mamici. Incerc sa-mi imaginez ce este in sufletul tau si imi dau lacrimile. De multe ori viata este nedreapta cu noi, dar, desi poate suna dur ceea ce am sa spun, trebuie sa gasim in noi forta de a ne ridica si a merge mai departe, sa nu capitulam. Iti doresc din tot sufletul sa te refaci si fizic si psihic cat mai repede, sa te hranesti cu energia si dragostea celor dragi si sa ne dai vestea ca vei incepe pregatirile pentru FIV. Eu sunt optimista in general si sper sa-ti transmit si tie macar o farama din increderea si optimismul meu.
Teo, sa-ti traiasca puiutul! Sa fie sanatos si sa-i fericeasca pe mami si pe tati! Si ce nume frumos i-ati pus!
Fetelor, spuneti-mi si mie, please, numele si adresa restaurantului!
ariana73 spune:
Buna fetelor.
Sunt destul de speriata si fara nici un ajutor.
Cunosc aceasta pagina de mult timp , dar niciodata nu am gasit un caz asemanator cu al meu.
Acum, citind am descoprit din pacate ca exista fete cu problema mea.Si mi as dori sa vorbesc cu ele.
Daca pueti sa ma ajutati , macar cu sfaturi , cu experientele voastre ...
una dintre fete se numeste_ maria08
a doua _merdan
si din cate am citit cred ca si _ladyxe
Cu rugamintea ca ma puteti ajuta .
Astept cu nerabdare un raspuns de la voi.
Problema mea este legata de trompe.
Anul trecut in maiam descoperit ca am tromele infundate.Doctorul ma operat , asta insemnand ca am facut un implat de trompa , dar din nefericire operatia nu a reusit.Dupa operatie am facut din nou histero si acolo au descoperit ca trompa operata nu exista pe radiografie iar cea stanga are hidrosalpinx, o boala care nu exista inainte de operatie.
Doctorii de aici spun ca singura sansa sa fac copii este vitro , dar asta numai dupa ce scot trompele de tot, pt ca lichidul din interior este toxic si omaoara chiar si dupa vitro.
Imi doresc din tot sufletul un copil , daca s ar putea fara vitro.
Si daca cineva stie un doctor care sa fie cat se poate de bun as vrea sa mai consult si alt doctor.
Va multumesc mult.
maria08 spune:
Buna dimineata!
Kora, Madlen: Tin pumnii!!! Doamne Ajuta!!!! Azi e o zi mare!!!
Ariana: Ai dreptate, eu sunt una dintre persoanele care au probleme cu trompele... Nu stiu cu ce as putea sa te ajut....dupa cum vezi si eu sunt pacienta dr.-lui T, am facut laparo in noiembrie 2005 si de atunci tot astept minunea...... Si mie mi-a spus T la un moment dat( dupa laparo ) ca as fi suspecta de hidrosalpinx( inainte de laparo am facut mai multe monitorizari si nici urma de asta...), iar la ultima eco nu se mai vedea nimic.....nu stiu ce sa mai cred....poate tratamentul pe care l-am facut a avut vreun efect, poate s-a inselat dr. la care am facut eco( nu am reusit sa ajung la Bucuresti)......ce pot sa-ti spun sigur e ca nu-mi voi pierde speranta si voi lupta pana ce visul nostru va deveni realitate!!!
Va pup!!! O saptamana buna!!!
Iyoana spune:
Marusea, ma alatur si eu fetelor, imi pare tare rau pentru ceea ce ti se intampla. Nu-ti doresc decat sa treci cat mai repede peste asta, sa te refaci repede fizic si, mai ales, psihic, si sa poti continua! Sa te ajute Dumnezeu si sa fii sanatoasa! Sper ca vorbele parintelui Arsenie Boca sa-ti lumineze gandul si sufletul si sa te ajute sa mergi mai departe:
"Durerea nu e obiect sanatos de meditatie. De durere trebuie sa scapi, sa o depasesti, sa fii deasupra ei. Dar trebuie sa vina cineva sa te scoata din cercul tau chinuitor de îngust. Caci durerea ta te ia în vartejul ei si te închide dinspre toata lumea si dinspre orice lume. E parca o prelungire a iadului dupa tine. Cu cat orizontul tau e mai îngust si mai îngust de durerea ta, cu atat nelinistea e mai mare - si poate sa fie mai mare ca la toată lumea." (Parintele Arsenie Boca, Meditatii)
Si, as adauga eu: lasa-te ajutata si iubita si, mai ales, nu dispera!
Ariana23, stiu ca sunt fete pe forum (Ladyxe, de exemplu) carora dr. T le-au inchis trompele cu cleme, tocmai pentru ca aveau un lichid otravitor inauntru. In astfel de cazuri, am inteles ca singura sansa ar fi FIV (fertilizare in vitro). Si sa stii ca FIV-ul nu este o solutie atat de rea, stiu ca iti doresti un copil pe cale naturala, ca noi toate...dar daca nu se poate atfel, nu este totusi bine?
Spune-mi te rog, daca esti pacienta drului Tutunaru si daca vrei sa te trec pe listuta.
Kora, Madlen , ma gandesc la voi, probabil ca la ora asta tu ati facut deja punctia. Asteptam vesti bune! Doamne ajuta!
Si nu in ultimul rand
LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele Sfantului Mare Mucenic Gheorghe!
Sanatate, fericire si numai bine!
iyoana
maria2007 spune:
quote:
Originally posted by gabitoni
Buna
miruna, renunti la T? eu asa ma inteles...poti sa imi spui la ce dr te duci?
iana_mari, Te rog sa ma crezi ca nici eu nu il inteleg pe T.
voi face laparo cu el, pe data de 27 aprilie.Ma rog la Dumnezeu sa ii dea multa minte lui T astfel incat operatia sa decurga bine.
Credeti-ma nu sunt paranoica, dar stim cu toate ca T este OM, deci poate sa greseasca o data sau de mai multe ori....
Oricum, iana_mari, trebuie sa discutati cu T sa vedeti ce zice...
Marusea , te rog nu ceda, rezista si fii puternica
dupa ce raman gravida la T (pentru ca e bun la probleme de fertilizare), iti scriu pe PM la ce doctora ma duc , ca femeie gravifa , sa nu fac reclama
mmc_nd spune:
Zeno, ma treci si pe mine pe listuta pentru intalnire, eu "votasem" pentru 3 mai.
Kora, Madlen, sunt alaturi de voi, Doamne, ajuta!
Marusea, vorbele sunt de prisos, Dumnezeu sa-ti ajute!
La multi ani tuturor Georgetelor si Georgianelor!
O saptamana frumoasa va doresc !