Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap32

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Sigur ca am prestat ca la carte, ora mai aveam sa o respectam , ca-n rest le-am facut pe toate! Oricum monitorizarile nu sunt cea mai placuta experienta in incercarile noastre, dar bine ca au fost cu folos.
Pentru listutza - DPN 26 noiembrie

Cu drag,
Ellis 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuchi spune:

BRAVO ellis sa-ti dea DD multa sanatate si un sanatos. Datorita unor fete inimoase ca tine am inceput si eu monitorizarile la dr.T si chiar daca sunt la 500KM departare, nimic nu-mi va sta in cale sa te ajung din urma. . Ma asteptati sau nu, eu vin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Buna fetele!

In primul rand vreau si eu sa o FELICIT pe ELLIS. Sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos si la termen.

KoraPop si madlen multa bafta la punctie si sa dea DD sa va implinit in curand visul cel mare.

Va pup.

Anca 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Ellis FELICITARI
sa-ti triasca burtica si bebelusul!
Cu mare bucurie te trec pe listuta! Ce bine ca am si eu o graviduta!...

Teonikol, iti doresc ca alegerea pe care ai facut-o sa se concretizeze cu un singur lucru, acela de a deveni mamicacat mai repede. Te trec pe listuta de prietene de tutunici si te asteptam pe la noi, sa ne mai spui de tine!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Felicitari Ellis!!!!!
Ana_p felicitari pt rezultatul de la analize!
Kora, Madlen va tin pumnii
Iyoana frantuzoaica frumoasa

Eu astept ziua cand sa fac laparo, nu mai am rabdare pana pe 27 iunie, vreau sa vad ce nu e in regula cu mine.Doecamdata am renuntat la monitorizari si prestam la liber.
Cate o pt fiecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Kora, Madlen, bafta multa, tin pumnii si DD sa va ocroteasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Ellis, uita-te pe prima pagina!

Ysa si eu, poate ca luna asta va iesi ceva bun, fara monitorizari etc...O sa fie bine si la laparo, iti trebuie un pic de rabdare!...

Lucialu, raspund la apel, ping !

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

quote:
Originally posted by Iyoana

O sa fie bine si la laparo, iti trebuie un pic de rabdare!...

iyoana

Offf, dar e greu. Scuze putin offf-topicul: avem un primar extraordinar si a facut multe parculete pt copii, si acum k este cald sunt pline cu mamici si copilasi si crede-ma k pierd minute in sir admirandu-i, sunt atat de dragalasi si isteti. Cred k ma simt k-mi sunt dragi copiii, pt k se joaca si rad cu mine.
Azi sunt putin melancolica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Fetelor analizele mele sunt bune,d-na Matei e multumita,mai continui tratamentul azi si maine,sambata evaluam situatia la eco si se stabileste exact punctia ( dumineca sau luni).
Pupici multi si multumesc din suflet tuturor pt sustinere!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Salutare tutunici!!
Ellis: FELICITARI!! O SARCINA USOARA!!
Madlen: Eu una am aflat ieri ca tu faci FIV!!! Sa stii ca sunt alaturi de tine!!!! Tin pumnii!!! Dar ce frumoasa productie ai!!!
Kora: Ce veste buna ne-ai dat!!!!! Stiam eu ca va fi bine!!! Si va fi pana la urma!!!! Trebuie sa reusiti!!!! Eu de la cine cer detalii?!!
Eu nu am noutati.....nu am reusit sa ma programez la T, dar o voi face cat de curand! Azi sunt ziua 16 si am ovulat in ziua 13.....asteptam.....
Va pu pe toate!!!

Mergi la inceput