Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap32

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Kora: Sper sa nu intelegi gresit formularea mea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Fetelor,
Oare ar trebui sa-l sun pe dr T sa-mi confirme programarea pentru laparo de marti? Nu as vrea sa-l deranjez la telefon pentru o intrebare comuna, stiu ca sunt apeluri mult mai importante, dar as vrea sa fiu sigura, avand in vedere ca vin de departe.
Ce ma sfatuiti? Nu am cu cine altcineva sa ma consult.
Multumesc !!!

Ellis FELICITARI !!!!!Cred ca esti in !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Maria eu iti tin pumnii pt luna asta deocamdata!Lasa ca nu te inteleg eu gresit stiu ca imi tii pumnii stransi si totodata o reusita da sperante si altora,te inteleg perfect pt ca si eu m-am bucurat mereu pt fetele care au reusit la FIV si asta mi-a dat si mie speranta si optimism si mai mult decat il aveam.Detalii o sa iti dau indiferent daca reusesc sau nu,dar eu tot sper pt tine ca 'nea Andritoiu sa isi spuna "cuvantul" luna asta

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Ellis FELICITARI IUBITA!! Uite ce veste buna ne-ai ascuns tu...chiar ma intreabm ce mai faci, pentru ca nu ai mai scris de mult timp. O veste minunata ne-ai dat si-ti urez o sarcina usoara si felicitari inca o data!!]
Teonikol suntem colege de listuta si de medic Felicitari si aici pentru alegerea facuta si pentru reusita operatiei!
Claucia mi-e dor de tine iubita!
Alexia28 m-am apucat si de alte sporturi, iar maine merg la medic sa vad cum stau cu foliculii luna asta.
Lucialu tu prin ce zi mai esti dragut-o, nu ne mai amagi, cum te mai simti??/
Kora_pop multa bafta la punctie, sa fie cat mai multi si mai frumosi!
...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Ellis FELICITARI si sarcina cat mai usoara!!!
Ioanatugs multumesc mult!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

pt toate tutunicile!
Felicitari proaspetei gravidutze! Sa va dea Dumnezeu sanatate si o familie ideala!!!
Kora, ma bucur mult pt cresterea valorilor, iti tin pumnii stransi de tot pt urmatoarele ecografii. Sunt sigura ca o sa fii in luna florilor!!! Deci mergi sambata la eco?!!?!? Unde, la Elias? Merg si eu, poate ne mai intalnim...
In rest, voi ce mai faceti? Eu am avut multa treaba azi, de-aia nu am apucat mai deloc sa intru...
Va pup pe toate!
O seara placuta!

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Machus eu am sunat de doua ori inainte sa ajung la Bucuresti:o data ca sa ma prezint si sa-i spun necazul-atunci am stabilit tot, a doua oara ca sa confirm(ramasese sa discut cu sotul)si sa verific daca mai trebuie sa duc ceva.De fiecare data am intampinat intelegere si rabdare.Este EXTRAORDINAR!Si cu chestia ca intreba o fata legat de medical, parca, se tine cont ca noi nu suntem din Bucuresti si se rezolva tot ce se poate ca sa nu fim puse pe drumuri aiurea.Succes mult si Doamne-ajuta!
Ioana chiar nu vreau sa va tin pe jar.Cred ca o sa fie negativ, ca am inceput sa mananc dulciuri-ciocolata-tot timpul patesc asa inainte de navala...dar tot nu va jic, ca nu vreu sa cobesc si mai sperOricum deja suntaproape de final cu numaratoarea.
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole31 spune:

Ellis, felicitari pentru sarcina! Iti doresc sarcina usoara si la termen!
Kora si Madlen, felicitari pentru super productia de foliculasi! Bafta multa la punctie, sa iasa totul ca la carte!
Dragi tutunici, va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

ELLIS FELICITARI SARCINA USOARA
Kora, Madlen SUPER VALORI BAFTA MAI DEPARTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teonikol spune:

Claucia, multumesc pentru intelegere si pentru urari, Iyoana, mersi de locul de pe listuta prietenelor, o sa fiu o prietena din umbra si ma bucur ca m-ati acceptat pe listuta chiar daca am dezertat. Ioanatugs, , sunt incantata de asa colega, te-am vazut pana la urma in poze, esti o frumoasa!Fug repede ca sa nu abuzez de amabilitatea voastra de a intelege dezertorii. Pup toate fetele si va tin pumnii la fel ca si mie!

Dumnezeu e cel care a facut cerul si pamantul!

Mergi la inceput