Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap32

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

Kora, superbe rezultate! Iti tin pumnii si sambata la echo, neaparat sa faci punctia duminica, sa-mi predai stafeta pentru marti.
Fetelor, va multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Multumesc fetelor!!

Dar banuiesc ca le pot face si in alta parte, nu???

Trebuie neaparat sa le fac la Medicover?? Sa vin iarasi in BUc??? OFFFFFF..

Soleila, nu enimic special, iti ia doar sange

Va pup!

kristin 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Madlen, Kora cu turle si trambite inainte!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soleila spune:

multumesc kristin
pai nu-mi spune daca e copilul sanatos, daca doamne-fereste are malformatii?eu astept nerabdatoare sa-mi spuna ca e ok, credeam ca e mai mult decat a-mi lua sange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuchi spune:

KoraPop si Madlen, bafta multa si sa dea DD sa fie asa cum va doriti. Trebuie sa vina si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Iyoana ,nuchi multumim !
Acum eu fug dupa rezultatul analizelor!
Sa aveti o zi excelenta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teonikol spune:

Dragi Tutunici, am intrat pentru ca mi se pare corect sa va spun sa ma scoateti de pe listuta, intre timp m-am operat cu alt medic, sunt bine, sper ca am facut un prim pas important spre bebe desi vor mai fi cativa pasi de facut. Era foarte bine pe listuta voastra, eram chiar mandra ca undeva scria si despre mine ca sunt o viitoare burtica dar sper ca asta sa fie posibil chiar daca ma stergeti de pe listuta. Oricum, sa stiti ca va citesc in continuare, asa cum am facut-o si pana acum chiar daca nu am prea intrat. Pentru mine ati fost si sunteti un izvor de informatii si de incurajari, asa ca sa nu va fie cu suparare daca din umbra trag cu ochiul la voi, tin pumnii, rad la bucuriile voastre, plang la esecuri si ma bucur ca un copil cand mai gasesc poze de pe la intalnirile voastre si unele nume prind contur. Despre mine am scris la fibrom, am incercat sa fiu corecta cu toata lumea, sper ca nu am deranjat pe nimeni cu optiunile si parerile mele, oricum chiar daca am plecat, continui sa cred ca T ramane unul dintre medicii deosebiti, dar poate nu am gasit un limbaj comun sau poate nu am avut eu destula rabdare. Si as vrea sa mai spun ceva, unul din marile atuuri ale domnului dr. T sunteti chiar voi, pacientele, extrem de inimoase si unite. Sper ca T sa fie constient si de aceasta fata a lucrurilor si sa va recompenseze cu un bebelus. Doamne ajuta, la toata lumea!
Va pup cu drag! Nikol!

Dumnezeu e cel care a facut cerul si pamantul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Buna ziua, dragele mele!
Revin dupa o destul de lunga perioada, in care doar v-am citit pentru a va da vestea ca sunt graviduta 8sapt si 3 zile.
Am ramas insarcinata in urma monitorizarilor si a unui tratament naturist dat tot de o fata dintre noi. Ieri am fost la al 3-lea echo si l-am vazut pe bb, i-am vazut capsorul, manute si picioruse in formare, funduletul, i-am auzit inimioara; va doresc tuturor sa traiti astfel de momente!
MULTUMIM DOMNULUI IN FIECARE ZI PENTRU MINUNEA NOASTRA.
Sper ca, avand sprijinul dr. nostru, sa reusim de data asta.
Va sarut cu drag,
Ellis 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Ellis felicitari multe multe, bravo, sa ai o sarcina usoara si frumoasa. Ai prestat ca la carte dupa indicatiile de la monitorizare? :-))

Teonikol, am citit povestea ta si m-a impresionat. Iti tin pumnii sa fi o frumoasa graviduta in curand, pasul facut este mare si te inainteaza mult. Sper din toata inima sa fie bine.

Va pup

Clau

26+ Alessia Maria

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna ziua tutunici!
Ellis FELICITARI DIN INIMA IUBITA!!!SA AI SARCINA SI NASTERE USOARA, BB SANATOS SI PE PLACUL INIMII VOASTRE!!!EXCELENTA VESTE!Salutam BB-lul!
Iyoana ping pong
Madlen,Kora Doamne ajuta!
Pup toate tutunicile si nu numai!O zi buna si sanatate multa!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput