Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap32
Raspunsuri - Pagina 15
kristind spune:
Neata fetele!!!
La multi ani, Marina!!! Sa fii fericita alutari de cei dragi tie!!
Fetele gravidute- am si eu o intrebare - mi-a dat Tutu sa fac
niste analize -la Medicover-probabil e clinica. Imi puteti spune si
mie despre ce e vorba si cat costa???
Va pupic!!!
kristin 24+
soleila spune:
Spuneti-mi si mie cam cum se desfasoara triplul test.Sunt programata peste 3 saptamani la dr. Iosup si vreauu sa stiu la ce sa ma astept. :)
multumesc
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by kristind
Neata fetele!!!
La multi ani, Marina!!! Sa fii fericita alutari de cei dragi tie!!
Fetele gravidute- am si eu o intrebare - mi-a dat Tutu sa fac
niste analize -la Medicover-probabil e clinica. Imi puteti spune si
mie despre ce e vorba si cat costa???
Va pupic!!!
kristin 24+
Ti-a dat sa faci culturi de col pt stroptococul grup B? Din cate stiu, e 39 ron analiza. Gasesti preturile pe site la ei.
Sim 20 Stefan
Asa creste bebe
Poze
Iyoana spune:
Fetelor, cu riscul de a fi acuzata de reclama gratuita , am completat rubrica de Informatii utile, cu site-urile laboratoarelor de analize recomandate de dr. T, pentru ca am vazut ca sunt fete noi sau gravidute care nu cunosc aceste laboratoare, si s-ar putea sa le fie de folos.
Astept sugestii...
iyoana
sim_stoian spune:
Ups! Postasem aici un mesaj in loc sa il postez la odisee! Sorry! Ma cam lasa neuronii
Sim 20+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
ladyxe spune:
Buna dimineata tutunici!
Ce frumos e afara, la noi in aceasta noapte a plouat putin iar acum a iesit soarele si e atat de placut, un aer curat si proaspat, totul e o incantare.
Voi dragelor ce faceti? cum ati inceput ziua? va doresc sa fie mai buna ca a mea.
Alexela sper sa nu ma fi inteles gresit cand am spus ca erai mai colorata.Ma repet, mi-a placut tare mult si din pacate eu nu as indrazni asa ceva pt ca m-as simti stangace sau nu as sti cum sa ma comport.Promit, data viitoare o sa te trag de maneca daca o sa te recunosc.
nico
ladyxe spune:
Am revenit, maine plec la Buc. sa-mi scot firele, daca ajung in jur de ora 9.30 o fi tarziu? ce ziceti? Mai devreme nu am cum sa ajung. Si firele o sa le scoata dr.T sau vreo asistenta? Ma puteti ajuta cu un raspuns.
Multi
marinar spune:
kristind multumesc. eu am facut cultura de col la medicover, sediul de langa spitalul gr alexandrescu. am dat in jur de 500 mii ced pt ca se plateste recoltarea+ antibiograma- care se facev njumai daca ai streptococul.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Alexela spune:
Neata, tutunicile mele!
Ce faceti?!?!?
Am intrat un pic de tot, sa va salut, sa va spun ca va doresc o zi buna, sa va bucurati de soarele de afara...
Ladyxe, nu am inteles gresit, stai linistita!
va pup!
Cu drag,
Alexela
KoraPop spune:
Buna tutunicilor!
Madlen FELICITARI pentru superba productie!Iti tin pumnii si eu si cred ca vom face punctiile una dupa cealalta!Doamne ajuta!
Eu azi la eco am avut din nou surpriza placuta sa constat ca acum am 6 foliculi pe OD intre 14,2 si 21,ceva si E = 7,7 ,pe stangul nimic...dar totusi sunt bucuroasa si punctia va fi dumineca sau luni.Sambata merg din nou la eco si azi am donat sange pt analize.
Multumesc tuturor care ne tineti pumnii mie si lui Madlen in aceste zile deosebite pentru noi!
Kora
CARPE DIEM!