Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap32

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nuchi spune:

Salut toate fetele.
KoraPop,iti multumesc. A fost tot ce aveam nevoie sa aud.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

Marinar LA MULTI ANI!
AI O SCUMPETE DE FETITA SA-TI TRAIASCA SI SA TE BUCURI DE EA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Trec si eu in fuga sa va pup pe toate sa va spun ca va citesc chiar dc nu am timp sa mai scriu sa stiti ca ma bucur cand va bucurati sai ma supar cind va suparati....
Marina la multi ani multa sanatate fericire si numai bucurii sa ti traiasca Emma e o frumusica si e atat de dulce.
Ioanatugs imi pare rau sa stii ca nu a fost sa fie de data asta capul sus si mergem mai departe si incercam incercam pana reusim. Pupici ptr finuta ta Laurasilk care n-a mai aparut nici ea si poate ne pregateste ceva daca tot se ascunde....
Felicia am observat ca ai schimbat doctorul bafta mare si sa ti se indeplineasca dorinta cit se poate de curand.
Teodora ce face burtica?? sa ti dea Doamne doamne un bebelus sanatos sa va bucurati de el.
Mamica de Vladut ce mai faci mult noroc si bafta sper sa reusesti si tu curind.
Korapop multa multa bafta iti tin pumni si ma rog sa ti fie bine.
Pup toate celelalte fete fra exceptie.

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

nuchi cu placere,oricand!
miruna multumesc!Dar despre tine cand ne mai povestesti cate ceva?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

fetelor multumesc inca o data pt urari, sunteti niste dragute.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole31 spune:

Zeno, si eu abia astept sa ne intalnim. Pana atunci experimentez in bucatarie retetele tale. Am inceput cu deliciul lui Budha si pot sa-ti spun ca e !
MLaura, imi pare rau ca si tu ai endometrioza. Cred ca 80% din laparoscopiate se aleg cu acest diagnostic...Dar fruntea sus ca sunt sanse si la noi! Si eu tot un an am primit de la Tutu.
Va pup pe toate cu mare drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

LA MULTI ANI, Marina! Sa fiti fericiti si sanatosi si sa va bucurati de Emma!
Cum ramane cu intalnirea?

Sim 20 Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

Buna seara fetelor! Intru si eu sa va spun ca azi a fost prima zi de monitorizare si am 11 foliculi de dimensiuni acceptabile, iar endometru 7.7. Doctorii mi-au redus doza de menogon la 2/zi. Vineri merg la urmatoarea monitorizare, iar marti probabil va fi punctia.
Marina, La Multi Ani iti urez si eu cu intarziere. Sa-ti traiasca printesa!
Kora, scumpa mea colega si inaintasa, multa bafta in continuare, iti tin pumnii maine, sa ne dai vesti bune!
ana_p, ma bucur ca primul pas a fost facut si ti-a iesit rezultatul analizelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

FETELOR MULTUMESC DIN SUFLET!

m-a coplesit faptul ca am primit atatea urari si mai ales de la fete care nu ma stiu decat din poze poate. multumesc mult si sa dea DD sa treceti la gravidutze toate cat mai curand si sa aduceti pe lume bebei sanatosi.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna dimineata!

Intru si eu in fuga sa va doresc o zi frumoasa si

sa o felicit pe Madlen pentru rezultatele frumoase pe care le are in urma stimularii

sa ii mai spun o data Korei (dar parca mai era nevoie?...) ca ii tin pumnii!

sa o linistesc pe Lucialu ca nu o sa-i fac galerie

sa le asigur pe fetele gata de laparoscopie ca vreau sa le trec pe listuta cu un rezultat beton

sa va pup pe toate, cam asa...

si sa va spun ca, cu siguranta, love is in the air...

"O pereche de indragostiti traverseaza parcul, tinandu-se de mana. Mai tarziu vor trece din nou pe aici, dar vor avea o alta expresie in ochi si un alt inteles in stransoarea mainilor lor. Acum puritatea zorilor este in ei." (Jerome K. Jerome)

O zi cu soare tuturor!

iyoana

Mergi la inceput