***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (51)
Raspunsuri - Pagina 3
addinel spune:
alyna tinem pumnii si pentru tine sa fie cand vrei tu . ar fi frumos sa se nasca bebelul in aceeasi zi cu tine.
burtici, eu de cate ori aud ca se apropie nasterea pentru cate una dintre noi ma cuprind niste emotii teribile. cred ca o sa nasc nu odata ci ori de cate ori va naste cate una dintre noi.
pupici la burtici
31+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
lulu26 spune:
quote:
Originally posted by Alyna24
Ella, eu tot sper pt miercurea viitoare pe 18 Aprilie!Ca tot pe 18 sunt si eu nascuta!Dar vom vedea!
Daca afla Andrada, sa vedeti ce se supara ca i-o iau inainte in caz ca se intampla sapt viitoare!
Ieri mi-a facut si control gineco si asa a vazut si colul f scurtat si dupa ce am ajuns acasa, am observat niste scurgeri cam abundente!Am sunat-o imediat pe dr ca ma-m speriat si mi-a zis ca e normal de la control!Insa daca o fi dopul ala?Ca cica se poate elimina si intr-o saptamana!
Iar dr mea azi a plecat sa-si ia copii de la munte!Sper sa nu se intample ceva in wk!
Alyna 36+cu
Dopul se poate elimina si mai mult, asta nu inseamna ca vei naste pt ca dopul se reface. Poti pierde dop gelatinos si o luna asa ca nu e un indiciu foarte concludent...doar stii ca poti naste in curand...dar nu stii cat de curand
dideip spune:
Addinelai dreptate, si eu cand stiu ca mai este putin si deja a doua mamica naste maine, parca nasc si eu cu ea.
Alynaar fi frumos sa nasti in aceeasi zi cu tine, dati lovitura si bafta.
Maine facem 37 de saptamani si am schimbat de azi, nu se supara nimeni, nu?
Ieri o batranica si cateva fete din fabrica mi-au spus ca eu fac fata nu baiat, ca mam patat pe fata si am inceput sa ma schimb la fata. Ce credeti?Oare sa fie adevarat si doctora mea sa se fi inselat?
Doamnna de la aprozar azi de dimineata mi-a spus de o fata care a nascut baiat si doctora ei a spus pana in ultimul moment ca este fetita. Eu nu stiu ce sa mai cred
Paula37+
poze
poze bebe
lulu26 spune:
Desi 2 medici mi-au confirmat ca e fetitza, toata lumea zice ca-i baiat...de la rude pana la femeile de la piatza sau chiar o asistenta. Chiar asa vad ei prin burtica mea mai bine decat 2 medici cu aparate performante?
ella_74 spune:
dideip,
pai la eco nu s-a vazut cert daca e fata sau baiat? asta cu petele are explicatie stiintifica, se datoreaza hormonilor de sarcina care fac sa se pigmenteze pielea, asa cum este si dunga de pe burtica; aia cu schimbatul la fata e o chestie babeasca, nu stiu sa aiba vreun fundament stiintific.
Dar tu ce simti? ce-ai simtit inainte sa ti se spuna sexul bebelusului?
Eu am o poza unde bebe sta in toata splendoarea cu piciorutzele ca o broscutza si se vad 2 coitze si o putulica in miniatura ; am vrut musai sa aflu, ca' plecam la cumparaturi afara pentru el si n-as fi vrut sa cumpar culori aiurea.
andrada a scapat de treaba asta, ca ea cumpara totul cand vin bebe
+36
ella
lilky spune:
Alyna 24 Felicitari, vine barza mai repede la tine!Ce frumos ar fi sa se nasca chiar de ziua ta!
Dideip Eu cred ce mi-au spus doctorii, doar stiu eu mai bine..Imi pare rau ca nu o sa mai fi asa de des cu noi!
Numai la mine vad ca nu se grabeste, e scurt colul, dar ea sta bine merci, cum zice sotul meu:sta bine la caldurica!
Liliana +37 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2
dideip spune:
Ella eu si sotul meu ne-am dorit din tot sufletul fetita dar doamne doamne a vrut ca primul sa fie baietel.Acum sa vedem la nastere acolo se va vedea cel mai bine cand il voi tine in brate si voi zice ca este al meu.
Fetelor va pup dulce si va doresc un Weekend placut si nasteri usoare.
Criss ma rog pentru tine sa fie bine si sa ai o nastere usoaraCu D-zeu inainte si dupa cate am citi de la tine esti o fire puternicabravo tie.
Paula37+
poze
poze bebe
Mamibiutza spune:
Buna
Am citit tot-tot, dar abia acum apuc sa spun si eu doua vorbe...
S-o luam cronologic...
Felicitari Eimotto! Sa va traiasca flacaul si sa va bucurati de el!
Curaj Chris! Maine pe vremea asta o sa-ti tii puiul in brate
Lulu, sa stii ca si eu am patit la fel... toate ecografiile spun ca e fetita... toate babele (si nu numai) spun ca e baiat... dupa forma burtii bla-bla... inclusiv maica-mea mi-a facut nu-s ce test babesc cu verigheta si vezi-doamne "clar e baiat"
N-ar fi o problema ca la inceput noi chiar am fi vrut baietel... doar ca nu stiu ce as face cu hainutele roz...
Ella, si eu am poza unde se vede ca e fetita... chiar a scris dr pe poza... geaba... replica a fost tot "sa vezi tu de n-o fi baiat"
Altfel, noi suntem ok... pentru ca am implinit marti 36 de saptamani, mi-a dat voie dr sa ma plimb... ca acum nu mai conteaza, bb vine cand vrea... eu as vrea sa mai stea un picut din doua motive... unul ar fi ca as vrea sa fie taurita... al doilea ca mai avem de facut niste cumparaturi si de terminat bagajul pt spital...
Mamibiutza 36+ cu Maria Eleonora
monu spune:
Mai stiti ceva de Chowpersa? mai are nevoie de injectii Clexane? Are cineva de dat cateva. ma puteti contacta pe PM pt detalii.
mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia
Monytza spune:
lulu,dideip Ma alatur voua...si eu sunt terorizata de babutze si nu numai cu acelasi pronostic..."sigur e baiat...si doctorii mai gresesc"..Mie mi s`a zis la 23 sapt ca e fetita..la morfologie...si la 28 de sapt..doctora mea mi`a confirmat la eco 2d...cu toate astea...toate femeile se incapatzaneaza sa`mi zica ca am baiat..ca burta e prea lasata si tzuguiata..ca nu m`am schimbat deloc la fata..ca nu m`am patat..ca nu m`am umflat..ca m`am scarpinat la nas can mi`a pus sare`n cap......Pe mine ma enerveaza toata chestia asta...eu la inceput nu ma vedeam decat mamica de baietel...dar cand am aflat ca o sa fie o fetita nu mi`am dorit altceva in schimb..m`am bucurat nespus ca e perfect sanatoasa si cumincioara...si ca nu mi`a facut probleme...sii`am pus si nume..am luat hainite...As vrea sa nu`i mai aplice nici o babutza cocosel la fetita mea
Si ...culmea ar fi sa fie baiat...atunci cum o sa`i explic eu ca 5 luni l`am strigat antonia..si`l alintam cu "titza lu` mamica"
Mone+34 Maria Antonia
Mone Bebe si burtik
Burtik Mone 33+