***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (51)
Raspunsuri - Pagina 4
diana spune:
M-am intors de la eco si bebe este ok. Este in grafic. Colul este la fel de scurt si inchis. Bine ca a ramas la acelasi nivel. Pe langa no-spa mi-a mai prescris si gynipral. Mai ia cineva acest medicament?
In legatura cu modificarile din sarcina ...si mie la prima sarcina imi zicea toata lumea ca o sa am fetita fiindca ma umflasem, aveam pete pe fata...ce mai, eram schimbata. Bineinteles ca am nascut un baietel asa cum aflasem la eco . Eu cred ca in zilele noastre un ecograf performant si un medic ecografist bun nu mai pot da gres.
Va pup
Diana 32+
Alyna24 spune:
Addinel, Lilky-ar fi frumos sa fim nascuti in aceeasi zi, asa e!Dar vom vedea sapt viitoare daca va fi asa!
Lulu26-asa o fi cu dopul insa vad sapt viitoare ce si cum!Cica totusi ar fi de la controlul gineco!
Dideip, bafta la cumparaturi si felicitari pt sapt noua!Ai grija de tine si de bebic si sa ai o nastere cat mai usoara!Iti zic toate astea ca poate nu mai intri asa des daca nu mai ai net!
Alyna 36+cu
Alyna24 spune:
Monytza, mie nu mi-a mers netu de 3 zile si am cam umblat in ultimul timp chiar daca ar cam fi trebuit sa stau pe acasa!Am fost la dr, pe la cumparaturi.......
Alyna 36+cu
ella_74 spune:
diana,
mie mi-a dat dr. gynipral dar inca nu l-am luat; o sa-l iau numai daca nu cedeaza contractiile la no-spa cu scobutil; si ma feresc sa iau gynipral fiindca da palpitatii.
+36
ella
Florentina Roman spune:
Buna seara!
Uau, vom mai avea un bebelus!Cris, sa ai o nastere usoara si un bebel sanatos!
Madi, tetinele din latex sunt cele maro, mai moi, iar cele din silicon sunt transparente, dar un pic mai tari, insa mai rezistente. Noi am avut din ambele categorii, Tudor n-a fost pretentios...
Despre babe...la eco de la 4 luni mi s-a spus ca e fetita, dar am nascut un baietel. Si eu am avut burtica tuguiata si nu m-am patat babele respective au avut grija sa-mi zica dupa nastere: "ti-am spus noi ca e baiat", dar ptr noi chiar nu a contat.
Ella,si eu am luat ginipral, cate o juma de pastiluta dimineata si seara si nu am avut palpitatii. Dr meu zicea ca incepe sa-si faca bine efectul abia dupa cateva zile, asa ca daca ti-a zis sa iei, nu mai amana!
Am fost si eu ieri la dr, bb e in grafic, ciudat mi s-a parut ca acum nu mai este cu 2 spt mai dezvoltat, are doar 2 300 g, dar nici eu nu sunt prea mare si nici primul copil nu a fost urias. Dr nu are de gand sa-mi scoata firul de cerclaj pana la inceputul lui mai, asa ca... trebuie sa stau cuminte sa nu iasa bb mai devreme.
Si m-am cantarit azi dimineata si...am slabit un kg!
34+ si Tudor(5.07.2002)
chris27 spune:
Acum am ajuns de la ultimele cumparaturi...Ce fain miroase lenorul roz...Iarasi ma apuca adulmecarile(parca as fi caiine)...Vreau sa ii las pe baieti cu toate hainele spalate...Mancarea am terminat-o:chiftelute,tocanita de carne de porc si pireu...Mai am multe de facut...astepti 9 luni si cand vine timpul,tot nu esti gata...ar mai fi mereu ceva de facut...Flore,ma bucur ca bebe tau e bine...dar de ce ai slabit?Citeam undeva ca e semn ca SE APROPIE NASTEREA...Iti doresc sa fie asa cum vrei tu...
Alyna24 spune:
Ella, ti-am vazut pozicile!Misto patutul amenajat!Si ce burtik micuta ai!Eu asa zic!Fata de a mea.....
Mie se pare ca toti care ma vad imi spun din start ca voi avea baietel asa ca.....o fi nimerit-o dr!Oricum eu i-am luat si cateva costumase roz si cu roz tare dragute!Ce....doar fetitele sa poarte roz?Il face mama-fetita!
Raportez ca cum 2 ore i-am mai luat cateva costumase lui pitik mic, o paturica portocalie pt carucior si un pled de pus pe pat, niste finet colorat, caciulite, manusele....am mai cheltuit niste banuti!
Si i-a mai luat si mama niste caciulite si o bluzita!
Ce fericita ma fac lucrurile astea!!!!!!!!!!!!!!!
Alyna 36+cu
Alyna24 spune:
Chris, am citit ce ai scris despre sotul tau si m-ai emotionat pana la lacrimi!Va doresc sa fiti fericiti si sa aveti o familie fericita alaturi de bebel!Sa ai o nastere usoara si pitik sanatos si voinic!
Alyna 36+cu
Florentina Roman spune:
Haide, Chris, nu ma speria... Ce sa fac cu o matza de 2 kg acasa?
Chiar nu stiu de ce am slabit. Poate ptr ca in ultima vreme am avut pofta numai de verdeturi?
Chiar imi povestea zilele trecute o colega ca s-a nascut la 7 luni, avea 2 kg si o tinea mama ei dupa soba, intr-o cutie de pantofi....Sa nu va mai spun ca acum e ditamai zdrahoana de femeie...
34+ si Tudor(5.07.2002)
mica0307 spune:
ella de unde ai luat patutul si cat ai dat pe el? E foarte frumos.
dianalaurauite pentru tine ca esti singurica.
dideip te asteptam sa intri cat mai des. Sa iti notezi un nr de tel din listuta sa ne anunti cand vine momentul.
chris uite pentru tine .
liviana mai esti la serviciu???
Mica 35+ Maya Alexandra
Poze