***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (51)
Raspunsuri - Pagina 2
chris27 spune:
Am uitat sa va zic ca am fost avertizata de catre medicul de familie sa nu iau produse gionson(am scris asa sa nu fiu acuzata de reclama ori antireclama).Oricum nu ma dadeam in vant dupa ele...va scriam eu ca prefer produsele naturiste pt funduletul bebicai-crema de galbenele si arnica,musetel ori sunatoare-cele mai bune din lume,cicatrizeza imediat ranile de pampers...Sunt in cutiute mici si daca le veti incerca ,imi veti da dreptate...sigur...nu se compara cu produsele extra-laudate la tv ori in reviste...In tot ce cumpar,tin cont ca un produs nu are nevoie de publicitate pe bani pt a se vinde...Mai vin pe la voi...las compu deschis in timp ce fac ultimele pregatiri...Editez ca sa intreb din nou de Arthurana...ca nu mai stiu nimic de ea,de-o luna...si nu as vrea sa plec la spital fara sa stiu ce-i cu ea.Sper ca e bine...cu problemele cu diabetul gestational...Andrada,de ce esti asa tacuta?Si de Pauly mi-e dor...
piticasigogosica spune:
Mai fetelor,nu ma faceti sa plang...,dar tare as vrea si eu sa zic asta despre sotul meu.
Sa ziceam ca face si el ce poate,dar nu mi-a dat posibilitatea sa scrie ce a scris Chris despre sotul ei
Inca mai sper...stiti cum se spune primii 5 ani sunt de cosmar
Multumesc lui Dumnezeu pt Iris ca e o minune de copil,crescut in acelasi stil cum povestea si Chris,e mai mult decat mi-as fi inchipuit si daca ci baietelul mau va fi pe masura...
poze
Iri 34-35 si Iris
pauly spune:
CHRIS iubita ce surpriza frumoasa!!maine i-ti ti bebelina in brateO sa fie bine, sa fi increztoare, Dumnezeu ne ajuta pe noi mamicile.foarte frumos ai vorbit de sotul tau, i-ti inteleg fericirea si multumirea ptr ca si eu am un sot minunat.
punem majoretele in miscare.
poohy multumesc ca m-ai anuntat sa ma uit si eu la gimnastica.
pup fetele,
31+Riana Alessya
bebelina mea
chris27 spune:
Piticuto,ce fain ca sunteti aproape de mare...ce sunt 2 ore cand puteti merge la mare cu copilasii?Super...vreau si eu...
Alyna24 spune:
Salutare la toata lumea!
Mie nu mi-a mers netul de aproape 3 zile si abia acum mi l-au
facut!
Inca n-am apucat sa citesc tot ce-ati scris insa recuperez eu!
Ieri am fost la dr, mi-a facut eco, pitikul are 2.700 gr si colul este aproape deschis(adik f mic)!Mi-a zis exact asa:"Nu cred ca va mai sta 2 saptamani acolo!"Asa ca......se pare ca se va intampla mult mai devreme!Este cu 3 zile mai mare si ultimul DPN pe care mi l-a spus normal ar fi 9 Mai dar.....saptamana viitoare m-a chemat iar miercuri ca e de garda dr si mi-a zis sa vin pe la 2!Si am o presimtire(si sora mea la fel) ca probabil m-a hemat sa ma execute insa nu mi-a zis nimik sa nu ma sperii!Eu sper sa fie asa ca macar daca e de garda stau mai linistita!Deci am cam intrat in linie dreapta cum se spune!
Am o usoara anemie si mi-a dat sa iau niste Elevit si Tardyferon Fol+Garmastan pt sani caci ma cam dor si parca mi s-au uscat ma.....le!Trebuie sa fac(am facut azi) urocultura!
Si.........pt ca am o presimtire pt sapt viitoare, m-am apucat de cumparaturi serioase cu sor'mea!Si am luat:vreo 10 costumase cu body, bluzita, panatalonas,botosei,caciulita; vreo 10-15 body-uri, sosetele vreo 10, caciulite vreo 3, costumase cu totul vreo alte 10.....multeeeeeee ca nici nu le mai stiu numarul insa am facut stoc serios de hainute deja!Si sa nu le mai pun si pe cele care deja le aveam luate de sor'mea din Anglia+cele de la nepotelul meu....Sunt asa fericita!Si sunt asa dragute toate!Mama zice ca am innebunit sa-i luam deja atatea!
Am spalat cateva masini pana acum cu hainute si aseara am si calcat o serie din ele!
Maine ne apucam de curatenie generala(ca nu mai apucam sa zugravim deocamdata) !
Abia astept sa vina bebe!!!!!!!!!!!!
Alyna 35+cu
Alyna24 spune:
Vali 5, am vazut ca ziceai de vata de la Carrefour!
Mie mi s-a spus ca vata trebuie sa luam musai de la farmacie din aceea hidrofila parca sau in fine...de-aia cum era pe timpuri sterilizata si din bumbac!Cred ca ati inteles voi ce vreau sa zic!
Alyna 35+cu
dideip spune:
Fetelor cand ma gandesc ca de luni nu voi mai fi asa de activa si o sa va citesc din ani in paste, imi vine sa
Va doresc tuturor nasteri usoare sa fiti inalaturi desa fiti sanatoase sa aveti laptic si din tot sufletul va doresc tot binele din lume alaturi de familie.Sunt absolut sigura ca veti fi cele mai bunepentruvostri
Cand voi mai ajunge la un calc care are net, sa fiti sigure ca voi intra pe odisee.
Paula36+
poze
poze bebe
ella_74 spune:
alyna,
bravo, vei fi mamica mai repede inseamna; si eu am DPN 9 mai dar ecografic a iesit 3 mai, data la care sunt programata si la cezariana, dar io simt ca nu mai sta pana atunci...asa ca iti suflu in ceafa
+36
ella
Alyna24 spune:
Ella, eu tot sper pt miercurea viitoare pe 18 Aprilie!Ca tot pe 18 sunt si eu nascuta!Dar vom vedea!
Daca afla Andrada, sa vedeti ce se supara ca i-o iau inainte in caz ca se intampla sapt viitoare!
Ieri mi-a facut si control gineco si asa a vazut si colul f scurtat si dupa ce am ajuns acasa, am observat niste scurgeri cam abundente!Am sunat-o imediat pe dr ca ma-m speriat si mi-a zis ca e normal de la control!Insa daca o fi dopul ala?Ca cica se poate elimina si intr-o saptamana!
Iar dr mea azi a plecat sa-si ia copii de la munte!Sper sa nu se intample ceva in wk!
Alyna 36+cu
dideip spune:
Alyna, maine trag o fuga prin piata de la Cultural sa-mi iau camasa de noapte(cred ca 2 sunt suficiente, nu crezi)si tot ce imi trebuie ptr. bagajul de spital. Doctora mi-a spus sa ma astept acum la orice ora, ca am trecut de pragul de periculozitate si bebe poate vina la orice ora, asa ca il asteptam cu drag.
Paula36+
poze
poze bebe