***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (51)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

am vazut pozele micutei lui Chris, ii o scumpica.sa va traiasca.
i-mi pare rau ca au aparut problemute cu micuta...sigur ii ceva trecator.un ptr ea si ptr mamica ei.

31+Riana Alessya

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

CHRIS - Felicitari pentru micuta inimioara!
Este o dulceata de fetita!Sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii pe calea vietii.Dumnezeu sa va binecuvanteze cu tot ceea ce aveti nevoie ca si parinti pentru a putea fi, tot ceea ce trebuie sa fiti pentru ea.Iti doresc multa sanatate si insanatosire grabnica.

Fetelor,imi cer scuze ca nu v-am mai scris de o bucata buna de vreme.
Am fost tare ocupata in ultimul timp si abia, abia... am mai putut scrie cate ceva pe forum.
Cu exceptia racelii cu care m-am procopsit ieri, sunt bine.Fetitele si sotul, deasemeni sunt bine.
Cat despre bb#3,lasam ca lucrurile sa curga de la sine.Facem tot ce tine de noi in aceasta privinta. Daca este sa vina, va veni cu siguranta intr-o zi si, va fi foarte bine.Daca nu, iarasi este bine.
Planurile ne sunt mari si, avem asa multe alte lucruri frumoase de facut,asa multe motive de bucurie si multumire pentru tot ceea ce avem... Toate lucrurile isi au vremea & rostul lor sub soare si, le luam pe toate asa cum vin.

Va sunt in continuare alaturi acum pe ultima suta de metri si va doresc, nasteri cat mai usoare,bebelusi plini de sanatate,recuperare rapida,laptic mult si bun & tatici plini de intelegere si dragoste.
Astept nerabdatoare sa vad poze cu micutele voastre comori!Sa fiti tari.Muahhhh....
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Daphnee, multa sanatate! O sa fie bine !

Anca 33+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

pt micuta voastra ! sigur e ceva trecator si pana vineri sunteti acasa toti 4 ! pt mamica si micuta Daphnica !

oana 29+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salut burticute!

Eu ma simt ciudat tare, ma doare burta ca sa nu mai spun ca simt niste intepaturi prin col. Si ma doare spatele ingrozitor!! Pana acum 1 saptamana eram super fresh, acum parca sunt de 80 de ani, ma misc in reluare. Aaa si papusa mea se misca non stop ( ma bucur ca o simt asa de des, dar parca mi-e un pic frica, nici eu nu stiu de ce).

Ii mai curge cuiva sanii? Sau sunt singurul specimen care nu a nascut inca si umbla cu tampoane pt sani?

Elteka vazusem mesajul tau cu Uniqlo dar am zis ca iti raspund dupa ce dau o tura de magazin pe-acolo. Am unul la vreo 5-10 min de mine, si aveam de gand chiar ieri sa merg, dar daca m-am simtit asa ciudat, am lasat-o pe saptamana viitoare (asta daca o sa am timp, ca mi-au facut astia de la munci un program de tot plansul). Eu imi cumpar multe chestii de la Uniqlo (si Gap) pt ca au croiala clasica si materiale OK.
Nu stiu ce este Book Off. Pe aici nu avem asa ceva. E un magazin e recycle? ( din mesajul tau asa am dedus).
Apropo de ulei : si mie mi s-a spus ca nu se recomanda uleiul pt bebe si asta datorita iritatiilor pe care le poate provoca. Apoi am citit prin cartile mele si am vazut ca nici Spock nu are o impresie prea buna despre treaba asta cu unsul/cremuitul bblusilor cu tot felul de uleiuri si creme. Si inca o chestie care mi s-a spus la clinica si vad ca "se pupa" cu ce mai citesc eu pe site-urile straine si prin cartile mele: nu se recomanda sapunurile lichide pt bebe, ci acele tari, normale . Pe o bucata de scutecel/ batistuta de tifon umeda se freaca sapunelul de cateva ori pana face spuma si cu spuma respectiva il speli pe bebe. Ba chiar am inteles ca e Ok sa il speli cu sapunel doar in locurile unde stii ca e mai murdar ( fundulet de ex) si in rest doar cu apa curata, fara nimic. Si inca o chestie care m-a dat pe spate si mi-a ramas intiparita in minte - de sampoanele astea "fara lacrimi". Cica sa avem grija si sa evitam ochisorii, chiar daca samponul e super laudat ca e inofensiv bla bla bla. (cica nu exista nimic "fara lacrimi" , poate doar apa curata). Pudra si alte minuni de genul a zis sa nu folosim ( eu am cumparat un tub de la Johnson, dar daca tot vine vara, cred ca o sa il folosesc pt masajul picioarelor mele )

Arcadia sugestia mea ( pe care o aplic si eu) e sa folosesti lama in continuare, daca pana acum nu te-ai facut cu ceara. Eu aici nu gasesc decat ceara rece ( de la Veet) si ma doare de imi ies ochii ca la melc cand ma fac singura. ( in Ro ma faceam la cosmetica si nu aveam nici pe naiba, abia daca ma inroseam putin). De-aia prefer sa ma fac in continuare cu epilatorul ( pana unde pot) si prin zonele in care incepe sa ma doara tare, folosesc lama. Chestia care ma dispera, e ca la vreo 2-3 zile de la operatiune incep sa apara firele de par si am niste macarimi ingrozitoare ( de la ceara sau epilator nu patesc niciodata asa ceva!)

Despre mancare eu CHIAR nu imi fac nici o problema . Aici se comunica meniul cu nu-s cat timp inainte si am inteles ca cei de la clinica au contract de catering cu un restaurant frantuzesc ( faza comica: la inceput, cand cautam informatii pe net despre clinica mea , vedeam prin mesaje chestii de genul: " oo mancarea este extraordinara!" sau " au meniu frantuzesc" sau " desertul este fantastic!" Initial m-am crucit si ma gandeam: doamne japonezele astea sunt tute rau frate! Pai eu eu ma duc la restaurant sau ma duc sa nasc?!?! Ce ma intereseaza pe mine meniul lor si de ce naiba se pune atat de mult accent pe chestia asta?!? Apoi am discutat "pe viu" cu japonicile de la mine de la munca, cu amicele mele si la final am ajuns la concluzia ca si asta e un aspect foarte important la ridicarea moralului proaspetei mamici. Adica se incearca in cele 7 zile in care esti internata sa ti se ofere totul pe tava, cat mai imbietor ca sa nu te afunzi in butoiul depresiei postnatale. ( se "lucreza" inclusiv la aspectul camerei-poti sa optezi pt o camera mai spatioasa de ex-, la chestii micute, de detaliu: gen ti se aduce mancarea la cerere, la pat, se face curatenie/aspira dupa ce te trezesti etc). Dupa ce ai ajuns acasa, nu mai intereseaza pe nimeni....Dumnezeu cu mila!

Motannel vezi ca sunt o gramada de subiecte ( ba chiar e si un subforum ) despre botez, taierea motului, nasi, fini si alte alea. Da o cautare si gasesti tot ce vrei ( liste intregi cu ce trebuie sa pregatesti, obiceiuri de prin toate zonele tarii etc).

Eu am decis sa fac botezul prin august-septembrie, caci atunci va fi si fratele meu aici ( care o sa fie nasul papusii mele) si va avea si micuta mea 2-3 lunisoare . Dupa ce nasc o sa dau un telefon si o sa vorbesc cu preotul care va oficia botezul sa vad ce trebuie sa pregatim. Am inteles ca la cerere preotul poate veni acasa ( aici crestinii ortodocsi sunt ff putini si "imprastiati" prin toate zonele ), mai ales ca de la mine pana la biserica sunt cam 300km . Oricum am vorbit deja cu fratele meu sa pregateasca o icoana frumoasa, sfintita pt ca vreau sa o donez bisericutei de aici ( sunt abia la inceputuri si e tare simpluta, intr-o cladire mica , inghesuita, nu au nici de unele).

Fetelor eu cred ca experimentez arsurile despre care povesteati voi capitolul trecut. Si asta de cand m-am dat pe mancaruri romanesti : chiftele si snitele de pui . ( puiul ca puiul, dar chiftelele alea cred ca mi-au pus capac. ) Si ca sa inchei pe aceiasi nota plangareata pe care am inceput: am constat ca mi se umfla degetele de la o mana ( cea dreapta). In rest nu am probleme, sunt buna de maritat.

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cioaca spune:

Buna seara burticutelor ! Intru si eu sa o felicit pe CHRIS si sa ii urez DAPHNICAI multa sanatate si sa o rog sa fie o lupatoare!
Mi-am facut si eu bagajul de spital ca sa fie pregatit in caz ca bebe se gandeste sa ne viziteze mai devreme,si cel mai imbucurator pt mine este ca nasa ne-a luat patut frumos frumos.(asa zic eu)si ca sa ma laud si eu putin am pus poze cu patutul pe yahoo photos sper sa va placa si voua, ca eu nu mai pot ce mandra sunt de el nici, nu l-am mai strans l-am lasat in sufragerie pana la reorganizarea dormitorului.
Va pup si ma sa fie bine pana la final pentru toate

34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ucuttza spune:

Hello burticilor,

Suntem noi "in club" si am vrea sa ne inscriem la Mamici de mai-iunie
DPN 13 iunie 2007, UM 06.09.2006
Se pare ca asteptam o fetita, inca nu suntem hotarati asupra numelui, si urmeza sa venim pe lume ajutati de dl dr. Epure de la sp. Caritas.

Revenim cu noutati!

Mami Raluca si tati Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

pentru Daphne

mihaela
32 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

noapte buna, burticute ! de maine iar incepe nebunia pt mine... va si va doresc o saptamana cat mai buna si plina de bebe sanatosi !

oana 29+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Dafnica multa multa sanatate...te pupam noi toate viitoare mamici de pe aici....
V-am spus sa nu va ingrijorati de Andrada, ne suna ea daca e ceva....
Acum ies si eu, mi-a venit sotul acasa de vreo ora, am mancat si acum la culcarica...e atat de obosit...de dimineata de la 10 au plecat din Bucuresti..

diana 34+ STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput