***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (51)
Raspunsuri - Pagina 20
numai_eu spune:
Felicitari Chris, sa fie sanatoasa si mancacioasa micuta Daphnee si tinem pumnii sa fie totul bine si sa va intoarceti cat mai repede acasa.
La multi ani! sarbatoritelor de ieri si de azi. Sa fiti sanatoase si fericite si sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi si mancaciosi.
ralucami spune:
Pt
care nasc natural, o intrebare: burtierele/centurile cu scai se folosesc imediat dupa nastere? Are rost sa imi cumpar asa ceva si sa bag in bagajul de spital?
Si poate cineva sa ma lamureasca in privinta bustierelor astea: cat de late sa fie ( aici am vazut ca sunt pe 3 etape), care sunt mai bune, ce efecte au daca sunt purtate imediat etc etc?
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
ella_74 spune:
ralucami,
eu o sa nasc prin cezariana dar mi-am cumparat burtiera cu arici, desi dupa operatie nu stiu daca o voi putea purta imediat; la nastere naturala banuiesc ca e mai simplu, neavand taietura pe burta.
Asta daca poti sa suporti centura asta fiindca am citit ca unele femei n-o tolereaza , probabil din cauza durerilor postnastere ,cand uterul se contracta ca sa revina la forma initiala.
A mea este lata de vreo 40 cm, , elastica, iar partea pe care are arici este destul de mare, cam 20 cm, ca sa poata fi reglata.
+36
ella
ELTEKA spune:
Kay
, multumim de vesti/Andrada!
Madi, eu nu-l am pe Spock asta dar - inseamna ca am inteles bine. Ma ingrijoram ca eu n-am decat o crema si un samponel, dar intr-adevar - mai vedem noi dupa
. Ieri am vazut un bebe pe strada, era tot rosu si cu cojite pe cap si fatza
...atunci chiar ma gandeam la ce zicea o cunostinta de a mea: ea pana la 6 luni nu l-a dat cu nimic, doar baie cu apa, eventual ceai de musetel, si n-a avut nici cea mai mica problema...Tot asa sunt si cele doua moduri de a se raporta la vernix: unele spitale il spala, altele il lasa acolo ca cica dispare in 2-3 zile si e bun de bariera protectoare...
Cum mai sunt mainile tale?
Ralucami, bine ai venit in clubul celor cu dureri de maini
. Sfatul meu: nu-l bazai pe doctor cu asta, ca mie exact din cauza asta mi-a sarit in cap doctorita cu kilogramele ultima data..."Ce probleme avem?" "N-avem, doar ca ma dor mainile peste noapte, abia le deschid dimineata, mai ales stanga..." Si in loc sa se uite la maini, a fugit direct la caiet si a zis: pai sigur, uite cate kilograme ai luat: 11! Si bla-bla...
Cateodata nici mie nu-mi vine sa cred ca toate belele astea trec asa, peste noapte, dupa nastere...insa se pare ca da ![]()
Cu bebe activ, si la mine este, m-am si plans la doctor, zic: daca se zbate???? (dupa lubenita mereu sare in sus, in ignoranta mea ma gandeam c-o face alergie in burta...
).
Acum e drept ca atunci cand avea vreo jumatate de kg mai putin (cam cum e la tine) simteam mai tare, desi si acum da din fund si din picioare de nu e adevarat - dar NOAPTEA! Si doctorita mi-a zis asa: bebelusii activi nu sunt o problema! Nici aia hiperactivi??? Cu atat mai putin... Altfel trebuie sa fii atenta in permanenta daca misca si etc
Asa ca de atunci, de cate ori e razboi - ma bucur. Cum se liniste, dupa juma' de ora ii ciocanesc in casuta:
- Moshi-moshi, pai ce faci, dormi??? Adica pe mine nu m-ai lasat sa dorm toata noaptea si mata acuma tragi cu porcu'???
Si imediat imi da un picior inapoi, si eu ma linistesc
(bine, pe limba lui o fi: Hai mama, ia si tu o pauza, nu ma bate la cap
)
Book off e www.bookoff.co.jp" target="_blank">http://www.bookoff.co.jpaici[/text]. Da' vad ca exista si pe la NYC, Paris.
Nu te stresa cu Uniqlo, ca vad ca in ala de langa casa mea tot la pijamale de iarna sunt...Asa ca pe masura ce vine caldura or scoate si alte modele de camasi de noapte...ca aia a mea e dezgustatoare ![]()
Pauly-azi am intrat oficial in saptamana 33 si in luna a8a (dupa orice calendar)
. Si azi e luni - ce mai arata cantarul tau? ![]()
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare
chris27 spune:
Daphne a fost trecuta aseara pe respiratie artificiala...
va rog sa
pt ea.Are mare nevoie...
poohy spune:
Tatic de Alma-Daphnee, ne
si suntem langa voi 
Sper sa auzim vesti bune in dimineata asta ! Suntem alaturi de Chris
Anca
34+ 
poze
bebelusa
Vali5 spune:
Buna dimineata!
Multumim, sot de Chris, ca ne tii la curent cu ce se mai intampla! Sper din tot sufletul sa fie totul bine cu Daphne si ma rog sa isi revina repede. 
ucuttza, bine ai venit in odisee! Sarcina usoara pana la sfarsit si o fetita sanatoasa!
Valentina
37+
Andrei
Poze
pauly spune:
elteka cantarul meu arata 9,5 kg in plus.
is foarte curioasa cat cantareste bebelina.miercuri am programare la doctor si abia astept sa vad cat ii de grasuta.![]()
asa as mai fi dormit acuma dimineata dar m-am trezit din cauza foamei, ma rodea stomacul efectiv.
asa ca m-am trezit si am papat.
pupici,
31+
Riana Alessya
bebelina mea
ramsy spune:
Buna dimineata,dragele mele burticute!In primul rand vreau sa multumesc tuturor fetelor care m-au felicitat de ziua mea si sa urez si eu 

Paky si Chowpersa.
Mi-ati lipsit mult,este foarte adevarat ca forumul creeaza dependenta,dar din cauza unor probleme cu calculatorul nu am putut sa mai intru!!
FELICITARI CHRIS,PENTRU INGERASUL CARE L-AI ADUS PE LUME,MA
SA SE FACA BINE REPEDE SI SA VA BUCURATI DE EA!
Eu ma simt putin mai greoaie,cel putin cand vine seara ma ingreunez tare,abia ma mai misc si ma doare spatele rau,degetele de la maini ma dor si cand incerc sa fac pumn mana,observ ca nu mai pot.Bebelusa mea este foarte activa si cateodata ma gandesc ca asa va fi si cand se va naste de ne va manca urechile la amandoi,ca prea calma nu are cu cine semana tinand cont ca amandoi suntem mai agitati.Am facut si eu bagajul pentru spital sa fie facut pentru orice eventualitate,o cunostinta de-a mea m-a speriat spunandu-mi ca are 5 prietene care au nascut fetite si toate au nascut cu 3 saptamani mai repede!!Ce conteaza este sa fie sanatoasa!!
As dorii daca ma poate lamuri si pe mine cineva de unde va cumparati braul acela despre care vorbiti!
Va pup pe tote si va doresc o saptamana frumoasa!!!
Ramona
32+ cu
Alexia
gabiu spune:
chris27 Doamne ajuta sa fie bine fetita si sa poata respira singurica. Suntem alaturi de voi si ne rugam pentru ea.
gabi
34+