***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (51)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

felicitari chris pt bebelina voastra!am vazut poza si e o scumpica!un pt cea mica, dar si pt fericitii parinti

doxinu, bine ai venit printre noi!

chowpersa, , la multi ani pt ziua de nastere!

Lavinia, 30+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Chris - felicitari pt bebelina scumpa!
Eimotto - te-ai intors acasa? Te asteptam cu vesti!

Eu ma epilez cu aparatul si unde nu se mai poate dau cu lama, ca sa fiu tot timpul "curata". Nu prea mai tin pasul din cauza controalelor dese la dr din ultima vreme, dar o sa incerc sa continui in acelasi stil, desi am burta din ce in ce mai mare si imi e tot mai greu.

Pe DC sunt multe info despre botez. Parintii mei nu au gasit restaurant pt sfarsitul lunii iulie, numai atunci pot veni nasii din Grecia, asa ca s-ar putea sa organizam o petrecere campeneasca in curtea lu' socru-meu, pacat ca nu a terminat si casa, asa ca risc - daca o sa ploua, asta e! O sa gasesc eu o masa libera pt 20 de persoane in vreun restaurant, vin numai rudele si asta e. Toata vara e sezon de nunti, dar parca e pacat sa las pe toamna evenimentul. Ne incurca si tot felul de posturi - in iun, in aug, chiar sa ma uit in calendar sa stiu exact, ca asta e primul pas.

Anca, 35s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

FELICITARI CRIS SI SOTUL.SA VA TRAIASCA PRINTESA.E SUPERBA!!!!!!!!!!!!!!!!
SANATATE MULTA LUI CHRIS.

poze
Iri 34-35 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Ramsy, Paky, Chowpersa

Chris27felicitari pentru minunea Alma Daphnee!

Doxinu, bine ai venit!

Kay, zicea Androix ca merge si fara scutece. Eu aici n-am gasit si mi-au dat mereu "inlocuitori":
-pentru baie, un prosop subtire de pus in vanita/altul normal de sters (s-au crucit cand am zis ca vreau sa-l sterg cu scutecu'...cica avem prosoape, de ce trebuie scutec ...Nu le-am mai explicat )
- de pus sub copil cand il schimb: o chestie dublata de un material prin care nu trece apa...ca baietii fac pipi (tip fantana arteziana)in special cand ii schimbi si el faci baie
- de pus pe umar la ragait: niste prosopele anume (dar sunt mamici care au zis ca ai lor bebei nu au regurgitat)

Andrada...unde esti? Poate iti dati un sms, fetele...

Ralucami, am descoperit BOOK OFF (nu stiu daca aveti asa ceva, poate e doar in Tokyo). Asa ca azi mi-am terminat cumparaturile, gata! Carusel Disney 700 yeni, covor din ala de jucat pt bebe 700 cu oglinda si rontaieli, jucarii la 100-200 cantatoare si zdranganitoare, patut... Singura chestie mai scumpa cu care am innebunit a fost o minge care fosneste si zdrangane pe toate partile, are fel de fel de ascunzatori, cercuri de rontait, iese o papusa din ea care vibreaza...Nebunie (1500). Ah, ca n-am stiut mai repede, salvam niste zeci de mii...Cred ca multe mamici de aici efectiv renunta la cadourile din spital, altfel nu-mi explic.

Fetele, mai intreb o data: la ce trebuie ULEI de bebe? Ca vad ca ati luat si crema si ulei... Au bebelusii pielea mai uscata? Sau depinde?...Ca mie mi-au zis sa nu iau ulei vara ca face nu-sh ce bubite fiidca aici e prea cald si umed (dar nu stiu daca am inteles bine...)

Ma duc la culcare, sa incepeti o saptamana buna-buna!

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

i-am dat eu un sms Andradei, ca zau ca ma ingrijoreaza ! acu astept sa vad daca raspunde ! anunt daca e ceva !

oana 29+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Chris felicitari! Sa fiti sanatosi cu totii!
Te asteptam cu dor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

A raspuns Andrada si va anuntaca tot 2 in 1 sunt ! si n-a intrat pe dc pt ca nu-i merge calculatorul ! si le transmite pupici lui Chris si Daphneei!

oana 29+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

se pare ca sunt ceva probleme cu Daphne...
e la terapie intensiva...nu respira cum trebuie
...ciudat azi dimineata a fost ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by ELTEKA
Fetele, mai intreb o data: la ce trebuie ULEI de bebe? Ca vad ca ati luat si crema si ulei... Au bebelusii pielea mai uscata? Sau depinde?...Ca mie mi-au zis sa nu iau ulei vara ca face nu-sh ce bubite fiidca aici e prea cald si umed (dar nu stiu daca am inteles bine...)

Elteka eu stiu ca uleiul de bebe se foloseste la masajul de dupa baie. Eu am citit, insa, in cartea lui Spock ca nu ar fi indicat uleiul pentru ca el insusi ar putea provoca eruptii usoare la bebei. Eu cred ca pentru inceput nu voi lua ulei si, dupa nastere, in functie de cum se va prezenta pielea bebelinei, voi intreba pediatrul ce ar trebui sa folosesc.

Madi 36+ si
Asa creste bebe

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by chris27

se pare ca sunt ceva probleme cu Daphne...
e la terapie intensiva...nu respira cum trebuie
...ciudat azi dimineata a fost ok

Multa sanatate ii doresc!! Ne gandim la ea, sa fie totul bine!

Madi 36+ si
Asa creste bebe

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput