***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (51)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna ziua, burticute!

Ella, m-am speriat, dar nu e vina ta. Poate ca e mai bine ca am aflat desi e cam tarzior ... sunt la al doilea tub. Totusi e o crema naturista cu extracte din plante , iar dupa ce am citit cele scrise de tine am recitit lista componentelor si am vazut cafeina! Trec pe mustella sau pe vichy (cea recomandata de Oana). Dar sunt asa de suparata!!!

Dianalaura, imi pare rau ca ti se umfla asa de rau picioarele! Ai zis medicului? Mie mi se umfla seara daca am avut o zi grea, insa nu ma dor. Totusi dr mea mi-a zis ca daca se umfla prea rau sunt necesare analize la rinichi. Ai facut asa ceva? Intreaba ... poate e bine sa le faci!

Sotu' lu' Chris ... multumim de informatii! Draga de ea ... e tare dulce ... dupa primul gand la fetita, al doilea a fost la noi! Baute placute, dar nu prea multe! Sa va traiasca odorul, e tare dulcica!

Paky, Chowpersa LA MULTI ANI!

Doxinu, bine ai venit printre noi!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 34+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Fetelor ... propun un subiect nou ...

Cam ce stiti despre botez? Care sunt traditiile, obiceiurile? Cum visati sa organizati botezul si petrecerea de dupa? In familia noastra nu avem copii mici si nu stiu prea multe despre acest subiect! Cred ca ar fi interesant sa punem cap la cap ideile tuturor (la fel ca pana acum) sa avem parte toate de botezuri si cumatrii reusite!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 34+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Chris si sot de Chris, felicitari pentru bebelina! E o scumpica!

La multi ani! Ramsy, Paky, Chowpersa sa aveti nastere usoara si bebici sanatosi!

Doxinu, bine ai venit! Vei gasi cu siguranta aici sfaturi folositoare si incurajari!

Gravidute, am si eu 2 intrebari:

1. (mai neortodoxa ) Oare e contraindicat epilatul inghinal total cu ceara inainte de nastere? Pana acum am folosit lama de ras, si din considerente de durere, dar ma gandeam ca e mai eficient cu ceara.. Voi ce ziceti?

2. Despre mancarea pentru cat vom sta in spital Ce avem voie sa mancam? Voi cam ce va luati? Precizez ca eu o sa nasc natural, daca nu intervine nimic, presupun ca si asta conteaza la mancare.

Poze

Bebe_in_burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Arcadia, ai deschis un subiect foarte bun cu mancarea. Eu la prima nastere am fost o tuta, mi-am imaginat ca mancarea din spital tre sa fie cat de cat ok, ca doar e eliasul si e mancare pentru lauze, nu pentru toata lumea. Auzisem eu niste zvonuri ca mancarea e buna, pe saturate si alta dupa ce nasti decat pentru restul lumii. Aiurea! Daca n-ar fi avut cine sa-mi aduca faceam o super foame!
De voie avem orice, indicate fiind supele, fripturile la gratar, legume fructe, mancare sanatoasa si satioasa.
Eu vreau sa-mi iau la mine racituri care pot fi consumate ca atare: snitele, chiftele, rosii, cascaval, fructe. Restul ce mi-o fi pofta atunci o sa cer de-acasa. SI bine ca mi-ai amintit o sa-mi cumpar si un termos ceva ca mie nu-mi place mancarea sleioasa, rece.
Despre epilat pot sa-ti zic ca n-are nici o contraindicatie daca suporti durerea. Daca esti rea de durere mai bine mergi in continuare cu lama.

Apropo de sotul lui Chris27 am gasit o poveste a nasterii scrisa de un tatic. Luati si cititi ca mie mi-au dat lacrimile de emotie ce frumos a povestit. sunt tatic!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

arcadia, si eu am de gand sa ma epilez inghinal total pentru cezariana...mai ales ca tot asa ma fac de cel putin 2 ani de zile..ma duc sapt asta si probabil prin 10 mai, sa nu fiu iritata pe cand intru in operatie. Verisoara mea de exemplu tot asa cu 5 zile inainte de operatie s-a epilat. Si a fost ok.
In ceea ce priveste mancarea, eu fiind cu cezariana, va pot spune ce voi putea manca eu (asta din experienta verisoarelor mele care au nascut de curand tot cu cezariana): in primele 2 zile nimic, doar ceai amar, apoi putina supa, piure de cartofi, compot de mere proaspat...de prin a patra zi cred ca si ceva piept de pui fiert si dupa cred ca orice.

diana 34+ STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by arcadia
1. (mai neortodoxa ) Oare e contraindicat epilatul inghinal total cu ceara inainte de nastere? Pana acum am folosit lama de ras, si din considerente de durere, dar ma gandeam ca e mai eficient cu ceara.. Voi ce ziceti?

Arcadia eu tocmai ce m-am epilat total inghinal cu ceara, ca sa pregatesc "terenul" pentru nastere, oricum va fi ea. Daca e totul bine ma mai duc peste 2 saptamani ca totusi nu as vrea sa ma "tunda" infirmierele pe acolo cu lama. Insa, parerea mea este ca, daca pana acum te-ai facut cu lama sa nu te faci cu ceara, ca nu stiu daca rezisti durerii si nu cred ca e bine pentru bebele tau.

Madi 36+ si
Asa creste bebe

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Motannel,

foarte bine, schimba crema; faptul ca ai folosit o crema din extracte de plante nu inseamna ca e permisa in sarcina; si eu pana sa raman insarcinata eram convinsa ca tot ce e naturist e permis insa citind lista plantelor interzise in sarcina de pe DC mi-am dat seama ca nici macar ceai nu am voie, decat cu prudenta.
Am inceput sa beau ceai de tei abia prin luna a 7-a la recomandarea dr. meu ca sa mai potolim stresul si implicit contractiile.

cat despr botez, da, buna idee, ca nici eu nu stiu mare lucru, am stabilit doar data si locul...

Arcadia,
despre epilat, eu ma fac numai cu ceara, tocmai ce-am fost saptamana asta si mai am programare inainte de cezariana cu 5 zile,; fiindca si eu am citit diferite pareri despre epilarea la cald, am intrebat dr. si mi-a spus sa nu-mi fac griji, nu e nici un risc , doar sa suport eu durerea; cu toate astea in zona inghinala cer sa-mi puna ceara mai putin fierbinte, in rest imi aplica oricum ceara din tub si aia nu e decat calduta.

+36

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Felicitari Chris! Refacere rapida!
Multumim pentru vesti taticului!
Sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa, voioasa si mancacioasa...:)))

Ce dulceata mica! Iti vine sa-i mananci!

La multi ani sarbatoritelor, nastere usoara si bebelusi sanatosi!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

arcadia si eu zic ca daca pana acum te-ai facut cu lama sa te faci tot asa. S-ar putea sa te doara foarte tare cu ceara. Eu m-am facut saptamana asta inghinal total si vreo sa mai mai fac o data peste 3 saptamani, adica atunci cand intru in saptamana 38. Daca nu cumva la controlul de la 37 sapt dr ne da o alta veste.
Despre mancare, nu stiu ce sa zic. Cred ca daca nastem natural avem voie sa mancam orice. Eu voi naste la Pantelimon si cum Cora este foarte aproape nu imi fac probleme. Il trimit pe tati dupa bunatati .
De botez am stabilit doar ca va fi in iulie sau august ca atunci pot veni nasii in tara. Dupa ce nasc o sa ma ocup si de asta.

Mica 35+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Chris si sot de Chris sa va traiasca minunea!! E o scumpa!

Madi 36+ si
Asa creste bebe

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput