***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (51)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

am gasit un site interesant: www.scoalaparintilor.ro

oana 29+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by DidiAlex
EDIT: Madi, cand vezi ceva scris intr-o alta postare dar nu stii cum sa faci si tu la fel mergi pe iconurile de deasupra mesajului vazut la prima icon din dreapta catre stanga, adika Replay cu qoute si vezi ce este ascuns sub acel mesaj.
Iti selectezi ce vrei tu si schimbi in datele tale spre ex un link sau un text, din exemplu de mai sus.
Sau uneori io, din lene merg cu copy- paste la un mesaj si folosesc: tip caracter sau size sau coloarea dar schimb textul asta pt ca folosesc Mozilla si intotdeauna imi arunca cursorul la inserare la sfarsit si nu unde il plasez io precum un editor de texte.
sper sa reusesti daca nu da de veste ca de 2 zile ma chinui sa iti raspund.

DidiAlex, multumesc mult pentru explicatii! Si eu tot cu Mozilla sunt..asa ca stiu cum e cu inseratul cursorului unde vrea el Intr-un final am reusit sa pun si linkul, si sa il fac si sa mearga.

Madi 36+ si
Asa creste bebe

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

eu vreau sa nasc asa :

intr-o dupa-amiaza racoroasa de primavara-vara sa inceapa nasterea, sa ajung la spital, sa continue travaliul,iar Sosonica mea sa apara ori noaptea cand e linste totala, ori dimineata, odata cu primele raze de soare. vedeti ca n-am pretentia unui travaliu scurt, ci doar racoare ! o racoare placuta de dimieata de vara cu stropi de roua. si daca e sa se nasca noaptea, sa fie pana in 6 jumate dimineata, ca de la 7 intra taica-su in direct si sa apuce s-o vada inainte sa plecela televiziune !

ar fi perect !

oana 29+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

ELLA ITI MULTUMESC PT RASPUNS.
FAC APEL TOTUSI LA CELELALTE FETE SA-MI SPUNA DE UNDE SI -AU FACUT CUMPARATURILE CA SUNT TARE AERIANA SI NU GASESC NIMIC.
AZI AM FOST IN IKEA SI NU MI-A PLACUT NIMIC.SCUTECE DE FINET N-AM GASIT(VAZUT)(lenjeriile mi s-au parut urate. aparatorile la fel.)
VOI DE UNDE LE-ATI LUAT?
ALINA ,STIU CA ESTI IN PREGATIRI DAR POTI SA-MI SPUI CAM DE UNDE AI LUAT CAMASILE (DE LA CULTURAL)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna seara, burticute!

Madi, multumesc pentru lamuriri! Poate ca asa mi-a zis farmacista si n-am retinut eu exact! De aceea ma bucur sa pot comunica pe forum cu voi!

Ella , te rog sa-mi explici putin ce efecte are cafeina caci acum m-am uitat pe crema mea care e naturista si vad ca are cafeina! Si ma dau cu ea de ceva vreme pe burtica! Mor de frica ! Nu am stiut ca e nociva!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 34+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Carstea eu am luat finet la metraj din Bucur Obor si l-a dat mama la o croitoreasa sa mi-l aranjeze! Tot de acolo am cumparat camasi de noapte cu nasturei in fata din bumbac ( sunt chiar dragute cu tot felul de desene haioase) ; papuci poti gasi tot acolo! Nu-i prea placut magazinul insa preturile sunt chiar OK ex: camasa de noapte 350000 lei vechi!!! Eu am si primit multe lucruri ;am mai fost in miniblu de unde mi-am luat sterilizator , biberoane ,body-uri,pantaloansi etc pt bebe! Succes!
Kay foarte frumos visul tau! Sa dea Dumnezeu sa ti se implineasca!

cristina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

salutare fetele !
HAIDE CRIS, sanatate si pupici pentru tine si comoara ta, pe care deja cred ca ai cunoscut-o.
ce vreme super! iar m-am plimbat mult azi, dar am inceput sa simt oboseala din ce in ce mai tare. si mijlocul a inceput sa ma doara. dar in general este de bine.
va pup,
IULIA

32+ cu bebe FLORIN MARIO

Mergi la inceput

pt ce sunt scutecele din finet?

cristinamaria, saru`mana ! poti sa-mi spui ce marci si ce caracteristici au produsele luate de la miniblu? sterilizatorul etc. si cam la pret le-ai luat... ca nu pot sa ma decid...

oana 29+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Fetele ... fug si eu la somnic!

Ella, te rog sa-mi raspunzi despre cafeina!

Noapte buna tuturor!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 34+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

CRISTINAMARIA prenumele meu este cristina mariana, am aceeasi varsta si aceeasi ocupatie ca si tine....
acum am vazut si am vrut sa ti spun si tie

cristina 31+ BIANCA MARIA

Mergi la inceput