***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (51)
Raspunsuri - Pagina 11
carstea spune:
DIDEIP ,ALINA SI CELE CE MA PUTETI AJUTA!SUNT IN URMA RAU CU CUMPARATURILE SI MI SE PARE CA NU MAI AM TIMP DE UMBLAT.NU CA AS PUTEA CA M-AM SIMTIT SUPER NASPA SAPTAMANA ASTA.(se pare ca am o infectie urinara si de aici durerile lombare)(apropos iau de 2 zile augmntin la 12 ore.A mai luat cineva?)
IMI TREBUIE:
-BODY PT BEBE
-COSTUMAS INTREG CU CAPSE PE PICIOR
-CAMASA DE ALAPTAT PT MINE
-SCUTECE FINET
-CHILOTI MARI
-CAPOT
Rugamintea mea e sa-mi spuneti de unde le-ati luat voi impreuna cu pretul.
Dideip ,ziceai ieri ca mergi azi sa-ti cumperi camasute de la Cultural.DACA N-AI FOST INCA POATE MERGEM IMPREUNA?
EU AM PUS PE LISTA NUMAI STRICTUL NECESAR CARE MI-A VENIT IN MINTE.VOI PUTETI SA-MI SPUNETI SI DESPRE ALTELE LA CARE EU POATE NICI NU MA GANDESC
VA MULTUMESTE O DEPASITA DE SITUATIE 35s +
ckristina spune:
MICA, nu stiu exact cand este simfonia, dar cred ca i la sf lunii; te anunt cand aflu; acum sunt zilele covorului si este o expozitie in piata v. milea; sunt si de copii. frumoase foc! eu nu am luat pt ca nu am zugravit camera micutzei si nu am stiut ce culoare sa aleg; vreau sa pun tapet pe un perete si restul lavabila. UNDE GASESC TAPET???chiar si n bucuresti.
cristina 31+ BIANCA MARIA
cristinamaria spune:
Buna seara!
Fetelor cred ca la ora asta Chris isi tine puiul in brate!
Am fost azi la eco : nazdravanul meu are 3370 gr (+/-200)! Fluxul pe uterina stanga e in continuare mare ;am vorbit cu doctorul la tel si mai asteptam inca cateva zile
Cristalina si Lauraa , daca nu apar alte surprize , urmam nu??
Andrada tu pe unde umblii?
Moko ma bucur ca ai revenit si ca esti bine!
cristina 37+
lavini spune:
pun si eu majoretele pt chris, desi pp ca pana la ora asta a nascut deja
hai chris!! nastere usoara si o bebita mancaciaosa!!
si pt mica si ckristina, din cate stiu simfonia e weekend-ul viitor, asa ca puteti merge sa admirati lalelele.
Weekend placut in continuare!
Lavinia, 29+,
kay spune:
fetelor, cred ca andrada ne face o surpriza... nu e stilul ei sa dispara asa...
eu acum profit ca Alex e la meci si o sa fac o lista detaliata cu cetrebuie sa cumpar, cat costa, de la ce firma e... si vroiam sa va intreb care-i faza cu scutecele de finet... la ce sunt bune???
oana 29+ cuSonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
ella_74 spune:
carstea,
nu intra in panica orice ar fi; chiar daca nu resuseti sa cumperi tot ce e nevoie pana nasti, vei mai lua si dupa aia , in functie de nevoi.
Eu nu pot sa te sfatuiesc de unde sa iei lucruri de bebe fiindca nu am luat de la noi decat consumabile....a si scutece de finet, pe care le gasesti in carrefour cu 5 ron/bucata.
Poate te ajuta bagajul meu de spital:
- papuci,
- 2 camasi din bumbac care se deschid in fata
- 2 pijamale cu pantalon scurt si tricou care se deschid in fata cu nasturi
- 2 sutiene de alaptat
- 4 perechi sosete
- 5 perechi chiloti bumbac
- set chiloti unica folosinta in caz ca e nevoie
- 1 prosop ( ca sa fie...)
- absorbante de noapte si de zi(le vei putea folosi dupa prima zi)
- absorbante sani
- deodorant
- creme pentru mine (corp,fata)
- crema pentru sani ( bepanten)
- protectie sani silicon de la Avent
- pompa muls Avent
- elastic par, clame
- batiste hartie
- supozitoare cu glicerina
- burtiera elastic cu arici (nu cred ca e utila imediat dupa cezariana)
pentru bebe:
- 3 body cu maneca scurta si capse intre picioare
- 3 body cu maneca lunga si capse total
- 2 body salopeta capse total
- 2 pantaloni cu picior
- 3 perechi manusi
- 4 fesuri bumbac
- 4 perechi sosete
- botosei bumbac
- 2 costume pentru scos din spital , unul mai gros , unul mai subtire, il voi imbraca cu cel adecvat vremii de atunci
- 2 scutece finet (ca sa nu-l asez direct pe lenjeria mea de pat)
- 2 bavetici cu capsa
- 3 prosopele bumbac 30 x 30 cm (in caz ca regurgiteaza)
- 1 prosop cu colt pentru baie
- 2 paturici din bumbac duble
- suzeta
- biberon
- pampers 2 buc
- servetele umede pampers
- 2 scutece unica folosinta Semi
- crema iritatie scutec, crema de corp si gel de spalat Mustella
Cu precizarea ca lista mea a fost facuta tinand cont de faptul ca am platit pachet de nastere privata , deci consumabilele sunt incluse (dar eu am pus chiar daca voi primi de la ei) ; lipsesc din lista medicamentele pentru mine si bebe care la fel sunt incluse.
Prosoape si halat am vazut ca sunt in baie si n-am mai pus ca am umplut o mica valiza deja.
Nu uita de aparat foto si daca te tin nervii un mp3/ipod.
Eu m-am inspirat din listele facute pe DC.
sper ca te-am putut ajuta macar putin.
Succes!
+36
ella
DidiAlex spune:
Madi, foloseste exact formula data de Elteka, dar cu o singur schimbare:
[url ="www......"]text[/url]
Iri, ca sa scrii paranteza patrata dupa laptop folosesti combinatia de taste: Alt Gr+tasta numerica 8 sau 9
Tasta Alt Gr este in dreapta tastei space
EDIT: Madi, cand vezi ceva scris intr-o alta postare dar nu stii cum sa faci si tu la fel mergi pe iconurile de deasupra mesajului vazut la prima icon din dreapta catre stanga, adika Replay cu qoute si vezi ce este ascuns sub acel mesaj.
Iti selectezi ce vrei tu si schimbi in datele tale spre ex un link sau un text, din exemplu de mai sus.
Sau uneori io, din lene merg cu copy- paste la un mesaj si folosesc: tip caracter sau size sau coloarea dar schimb textul asta pt ca folosesc Mozilla si intotdeauna imi arunca cursorul la inserare la sfarsit si nu unde il plasez io precum un editor de texte.
sper sa reusesti daca nu da de veste ca de 2 zile ma chinui sa iti raspund.
poohy spune:
Chris27, vin si eu cu majoretele abia acum!
Probabil ca deja ti-ai vazut bebelina la ora asta
Ramsy, La Multi Ani! nastere usoara, bebe sanatos si mancacios ;)
Cristinamaria, felicitari pentru bebe grasunel! Wow, peste 3kg!!!!
Kay, nu ne speria cu Andrada! Poate chefuieste si ea
Eu azi am taiat primul element de pe lista - aerul conditionat. Gata, e instalat! Dar am 2 gauri in pereti care tb astupate :D Miercuri incepe partea a doua - zugravitul!!!
Sper ca pana la sfarsitul lui aprilie / inceputul lui mai sa fie si curatenia gata, ca sa aranjez camera bebelinei! Abia astept
Iar am visat ca am nascut - si ca de fiecare data, nasterea trece ca prin minune... de data asta, m-am internat in spital, incepea travaliul, si brusc, m-am trezit peste 1 zi cu bebe langa mine si cu o mare amnezie - nu stiam ce s-a intamplat. Toata lumea imi zicea ca am nascut, dar eu,... nu imi aminteam nimic!
Si bebelina era asa mica si finuta Mult mai mica decat un nou nascut. Si ochisorii i se tot schimbau din albastru (ai cumnatei) in verde (ai soacrei) si in verde/caprui (ai sotului)
pupici,
Anca 33+
poze
bebelusa
kay spune:
eheheee poohy... ce bine ar fi ! sa dea Dumnezeu sa nasti asa usor ! si eu pe langa tine ! tu unde ai pus aerul? ca euil am in sufragerie si am zis ca-i dau drumu si las putin usa intre deschisa la Sonia, sa nu-i bata in camera la ea acolo... tu cum ai facut?
oana 29+ cuSonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
poohy spune:
da, numai vise roz despre nastere am :)) cred ca mintea mea refuza sa se pregateasca :D
Si eu tot in sufragerie am instalat aerul conditionat, mai aproape de usa camerei lui gagalici
Anca 33+
poze
bebelusa