***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (51)
Raspunsuri - Pagina 13
ella_74 spune:
Motanel ,
eu nu am pregatire de specialitate, dar cafeina e interzisa in sarcina, deci si cremele care o contin nu sunt indicate.
Eu mi-am intrebat dr. despre crema anticelulitica, a vrut sa stie ce contine si mi-a zis sa n-o folosesc in sarcina.
Sigur crema cu care te dai tu pe burta este una indicata in sarcina? daca vrei una de hidratare si antivergeturi incearca una din gama de maternity de la Vichy, Mustella sau Chico (am vorbit azi cu fetele despre aceste creme).
Acum nu are rost sa te alarmezi; poate ne lamureste Andrada, care e pe domeniu, despre efectele cafeinei in sarcina.
Cred ca putem amana problema celulitei pana dupa ce nastem.
Imi pare rau daca te-am speriat cumva, nu asta a fost intentia mea.
+36
ella
dianalaura spune:
revin si eu inainte de culcare..
Kay, scutecele de finet eu le voi pune pe fundul caditei cand o sa ii fac baita la bebe, ca sa nu alunece, pe pat, pe post de prosopel cand vomita..chestii de astea...eu am 5 bucati, adica asa mni s-a spus...mi le-a luat soacra-mea, dar inca nu le-am vazut. Si din cate am citit pe aici tot cam in aceleasi scopuri le iau si fetele...
Am niste picioare super umflate..am sta f mult in picioare azi..dar a meritat..am fost mamica de al doilea azi...am fost la verisoara mea, am scos fetita afara ..pana var-mea cu baiatul ei l-a vizitat pe unchiul meu in spital, eu am stat cu fetita si m-am plimbat prin jurul spitalului, apoi am dat o fuga pana la tara...i-am dat sa manance laptic (daca nu a putut var-mea alapta, a trecut pe lapte praf)...am imbracat-o...etc....Am exersat pentru luna viitoare..:) Asa dulce era cum isi sugea pumnul cand ii era foame....si apoi dupa ce a mancat ce zambet satisfacut avea, si ce multumita parea...imi venea s-o mananc toata....
Acum insa trag ponoasele, picioarele imi sunt super umflate, de abia pot merge si ma si dor...sper ca o noapte de somn si maine o zi de stat in pat cu picioarele pe perna sa rezolve problema cat de cat...nu de tot, de tot se vor desumfla cand va veni bebe...pana atunci nu am sperante...:) dar macar sa nu fie chiar atat de umflate si sa nu doara...
diana 34+ STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
chris27 spune:
Salut,sunt sotu lui Chris si am primit indicatii sa va transmit ca a nascut o fetita de 2.600kg ,50cm.din pacate ea nu a vazuto inca(era inca lesinata de la anestezie,abia daca putea deschide ochii)a bolborosit ea ceva ca sa o descriu pe bb si neaparat sa va scriu si voua si i-a picat capu la loc.mai multe detalii maine.eu trebe sa
cristinamaria spune:
CHRIS felicitari! Multumim mult taticului pt vesti si asteptam maine mai multe detalii si...
Kay scutecele din finet sunt bune la toate!! Cand alaptezi pui un scutec pe umar ... mai pica lapte sau vomita bebe! Sunt bune dupa baita si mai ales in deplasari : pui in locul unde schimbi bebelul, il stergi etc !
Ckristina
Noapte buna!
cristina 37+
mary_lou spune:
CHRIS27 SA VA TRAIASCA,SA FIE SANATOS SI SA VA BUCURATI DE EL!
poze cu noi si bebe
Mary 30+Patrick Andrei
moko spune:
carstea, despre camasile de noapte de la cultural iti pot spune eu...chiar in piata, la tonetele alea unde sunt haine agatate peste tot(de parca intri in tunel) o sa gasesti camasutele cu pricina- unele au 2 randuri de nasturi(pe laterale, fiecare tzitzi cu randul ei) , altele au unul singur, pe mijloc.Aceleasi modele sunt la toate tonetele alea, cu o diferenta de pret de 1-2 Ron.Mi-am luat si eu una si cand am probat-o acasa, m-a umflat plansul: arat ca o balena uriasa si deprimata in ea(deh, cica marimea este universala , iar eu nu ma impac deloc cu lucrurile lungi si laaaaargi- la gabaritul actual, cu atat mai putin!!).M-am consolat insa cu ideea ca o voi purta pana la marea intalnire-ca-i tocmai buna de sacrificiu- si apoi o sa revin la masurile mele normale!
m inceput si eu, de cateva zile, marea "shop"-uiala..asta insemnand ceva hainute pentru maternitate, scutece de finet ,sapun si lotiune hidratanta..a si prosopel cu gluga(de fapt, asta-i cadou de la "matusica " lui bebe- prietena mea).Din chestiile mari nu trebuie sa cumpar decat patutul cu salteaua si lenjeriile aferente...restul le-am mostenit de la cineva( carucior 3 in 1- cu landou si scoica de masina-, masa de infasat si pt cadita, carusel , cam tot ce aveam eu in lista sa cumpar).toate sunt in stare super-buna si carate cu sarg din Belgia special pentru puiul meu..si asa am scapat de mari cheltuieli
Ca lotiune pentru burtica am folosit una Nivea in care am amestecat ulei de migdale( la sfatul unei prietene farmaciste, care mi-a zis ca majoritatea lotiunilor speciale pentru sarcina sunt "speciale" doar la pret).inca nu am de raportat nicio vergetura...dar greul pentru mine abia incepe, pentru ca burtica mea a luat avant doar de vreo 2 saptamani..si nici acum nu e una "impresionabila".
m-am intins ca o placinta, dar am atatea de recuperat din urmaaa..somn usor si vise placute sa aveti!!!
EDIT: CHRIS sa va traiasca puiul!!!!sa fie sanatoasa si bebelina si mamica si sa ramaneti in continuare o familie la fel de reusita ca si pana acum!!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
30+ cu bebel baietel!
poze
lilky spune:
Felicitari chris, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si mancacioasa si sa va bucurati de ea!Multumim taticului ca ne-a anuntat si felicitari inca o data.Hai sa un pahar cu apa!
Liliana +37 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2