***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (51)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

LA MULTI ANI!
Paky, Chowpersa
Sa fiti sanatoase si sa aveti parte de bebei sanatosi si mancaciosi!

Liliana +37 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManuC1010 spune:

CHRIS27 felicitari si refacere rapida!

pupici si te asteptam sa ne povestesti

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

chris si sot de chris, felicitari, sa va traiasca bebelina, sa fie sanatoasa si mancacioasa. te asteptam cat mai repede acasa sa ne povestesti de bebelina.

Paky, Chowpersa la multi aaaaaaaani! sa fit sanatoase si sa va dea DD bebei sanatosi si mancaciosi si tot ce va mai doriti voi. fetele.

pupici la burtici

31+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

chris sa fi sanatoasa si tu si fetita si sa va bucurati de minunea ce v-a dat-o Dumnezeu.
paky, chowpersa la multi ani, sanatate si fericire maxima, nastere usoara si bb-i sanatosi

gabi

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

FELICITARI CHRIS!!!
SA va traiasca fetita, sa fie sanatoasa si norocoasa si voi la fel. Sa va bucurati de ea !!!
Te pupam si te asteptam pe forum pentru a ne povesti.
Diana 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Felicitari, Chriss! Sa va traiasca micutza si tie refacere rapida si fara probleme!

quote:
Originally posted by carstea

ELLA ITI MULTUMESC PT RASPUNS.
FAC APEL TOTUSI LA CELELALTE FETE SA-MI SPUNA DE UNDE SI -AU FACUT CUMPARATURILE CA SUNT TARE AERIANA SI NU GASESC NIMIC.
AZI AM FOST IN IKEA SI NU MI-A PLACUT NIMIC.SCUTECE DE FINET N-AM GASIT(VAZUT)(lenjeriile mi s-au parut urate. aparatorile la fel.)
VOI DE UNDE LE-ATI LUAT?
ALINA ,STIU CA ESTI IN PREGATIRI DAR POTI SA-MI SPUI CAM DE UNDE AI LUAT CAMASILE (DE LA CULTURAL)

Deci: cam tot ce-ti trebuie pentru tine gasesti in obor, fie in magazin, fie in bazarul din spatele primariei. Asta daca nu ai cine stie ce pretentii. Ideea e ca nu sunt lucruri proaste dar nici marca de marca. Nu stiu sa-ti zic preturi ca eu nu am ajuns inca. Saptamana viitoare sper sa reusesc si eu.
Asternuturi, aparatori si hainutze frumoase de pici dar scumpe pe masura eu am vazut in catalogul de la mothercare. Nu am indraznit sa calc magazinul dar mi-a adus sotul meu un catalog cu ce au ei pe-acolo asa de clatirea okilor, a avut ceva treaba la ei si a luat un catalog.
Scutece de finet gasesti in magazinul obor la raionul de materiale. Cumperi la metru ca e mai ieftin si il tai tu cum vrei (eu am 90cm/100cm) si doar le faci un tiv. Eu cum sunt antitalent total mi l-a facut mama de mana.
Kay, eu am folosit scutecele aste de finet pentru:
  • facut copilul sarma (o sarma desirata ca nu-mi iesea deloc ) in primele zile, numai cat sa-i dau sa suga, pentru ca mi-era greu sa-l pun la san, el dadea din manute, eu nu stiam sa-l asez si mi s-a parut mai usor sa fie infasat cat de cat.
  • pus pe fundul caditei la baie ca sa nu alunece bebe
  • pus pe pat, canapea, balansoar sau unde il mai asezam pe bebe in primele saptamani, ca sa nu stea direct pe unde ne asezam noi
  • pus pe umar dupa ce ii dadeam sa suga ca sa eructeze, in caz ca nimeriti un bebe mai vomitacios se vor dovedi foarte utile ca sa nu mirositi tot timpul a lapte acru
  • pe post de prosop cand il scoteam din baie, numai vara, materialul absoarbe foarte bine apa si imi era foarte comod sa-l sterg cu el tocmai pentru ca era mai subtire decat un prosop. Apoi iarna il puneam peste prosop si practic tot cu el il stergeam dar era si prosopul in zona ca sa nu-i fie frig lui bebe.

Cam asta a fost. Evident ca puteti inlocui aceste scutece cu ce puteti: un prosop care sa aiba exclusiv aceste intrebuintari, sau orice altceva.

Am descoperit si eu in sfarsit ce bine se doarme cu o super perna intre picioare

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

LA MULTI ANI PAKI, CHOWPERSA

CHRIS FELICITARI PTR BEBELINA SANATOASA!!!REFACERE RAPIDA SI MULTA SANATATE [

31+Riana Alessya

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

FELICITARI CHRIS! sa va traiasca fetita! Asteptam vesti! Multa sanatate!

Bebe Isabella creste

30+ Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

MULTUMESC MULT TUTUROR FETELOR PT.RASPUNSURI.AZI O SA-MI IAU INIMA IN DINTI SI O SA INFRUNT MAGAZINELE.
ANDROIX, SI TU ESTI LA TUTUNARU ,NU?DA-MI SI MIE UN PM DESPRE VESTILE PROASTE DE CARE SE VB PE TUTUNARU(19)
MERSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

felicitari Chris !!! multa sanatate si noroc micutei tale !

la multi ani, chowpersa ! cred ca pt tine vestea cu clexnnne e un cadou minunat de ziua ta !

ma duc sa-mi trezesc barbatul! fetelor, eu am un feeling cu Andrada... oare sa nasca ea si sa nu zica nimic??? hmmm... o sa mai intru dupa-amiaza sa vad care maisunt miscarile pe aici ! pana atunci va de va albesc si nu tre sa va mai spalati pe ochi !

EDIT : si eu vreau PM cu vestile proaste. m-ati facut asa curioasa...

oana 29+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput