***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (51)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Buna dimineata burici!Nu sunt noua pe forum insa pana acum nu m-am inscris pe listuta!Va citesc in fiecare seara si ma minunez cat puteti scrie.Desi voi nu ma cunoasteti am impresia ca ne stim de o viata.Daca ma primiti vreu si io sa intru la voi pe listuta.
Sunt in saptamana 30(abia azi am intrata),asteptam un baietel si suntem tare mandrii ca vom deveni parinti.Deoarece am unele probleme cu coagularea sangelui nasterea va fi prin cezariana.
Noi deja am facut unele cumparaturi prntru bb- carut si patut,un body cu manecute lungi si capse ,o salopetica tot asa cu capse,1 prosop cu colt pentru baie si o paturica subtirica sa avem cu ce iesi din spital.Nu sunt multe dar vor fi!
Voi pentru ce pompa de san ati optat?Pentru ce a electrica sau manuala?Si apoi ce firma?Sunt atat de dezorientata....Cateodata(mai mereu) nu-mi vine sa cred ca voi deveni mamica si ca tocmai mie mi s-a intamplat aceasta minune!V-am pupat si sper sa mai aveti nevoie de inca o burtica pe listuta voastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Chris!!!!!, tatic de Alma Daphnee si fratior de Alma Daphnee, felicitari! Sa va traiasca bebelina, sa va bucurati de ea, sa fie sanatoasa, norocoasa si frumoasa!
Ce frumos din partea lui Chris sa se gandeasca la noi!

Al doilea bebelus la noi in odisee (si prima fetita!!)!!!!

La Multi Ani PAKI, CHOWPERSA ! sarcina usoara in continuarea, nastere usoara si bebei sanatosi si mancaciosi

Bine ai venit doxinu! Cu pompa de san - eu am luat manuala de la Avent, unele fete s-au orientat catre Chicco, alte fete au luat electrice... Cred ca depinde de fiecare

Anca 33+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

doxinu ! bine ai venit ! sa ne dai datele ca sa te putem trece in listuta :
DN tale,
DPN a baietelului tau si
UM.

ca sa-ti siraspund : eu o sa-mi iau pompa de la chicco, manuala. am auzit ca e cea mai buna de la o persoana cu foarte multi bani care le-a incercat pe toate. si asta nu e foarte scumpa (1mil700 parca). pup si te asteptam sa mai treci pe la noi !

oana 29+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

CHRIS, Felicitari, felicitari, felicitari!!!!!!

sa va traiasca minunea mica alaturi de cea mare, iar voi sa fiti cei mai norocosi parintzi.
Taticule, esti bun de cinste

Papusa mika, Bun Venit!!!!!

Doxinu, Bun venit la Odisee.
Pompa in functie de buzunar: electrica sau manuala. Voturi multe pe DC a avut Avent.

Danna si Paki LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

sot se Chris sunt.Ea e bine,fara vlaga dar bine,a inceput azi dimineata sa se scoale in fund si e tare trista ca inca nu a vazuto pe Daphni.Chris e inca in perfuzie.In schimb eu i-am facut si poza
http://img185.imageshack.us/my.php?image=daphnesq8.jpg
si va multumim mult de felicitari si incurajari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

'Neata, burticute!

Fac ce fac si lipsesc vreo 2 zile de aici... iar am de citit gramada...
Vineri am umblat prin oras cu masina si am zis ca e ultima zi cand mai conduc. M-a obosit ingrozitor, mai ales la parcari, cand roteam volanul, desi are servo-directie simteam ca depun un efort supra-omenesc. Si am zis ca stau linistita de acum.
Azi schimbam si noi saptamana
Mi-am luat tensiunea vineri la dr de familie si aveam 14 cu 9. Mie mi s-a parut mare avand in vedere ca de obicei o am 12 cu 6, 11 cu 6... Ce sa fac sa mai scada?

bogalina, da, nasc cu dr Tica, seful clinicii. Dar singurele lucruri pe care mi le doresc sunt sa fie bebe sanatos si sa scap repede de durere, ca mi s-a facut o fricaaaa... Cat despre spital... nu o sa stau prea mult pe acolo (sper). Si nu, nu stau pe langa Marvimex, eu stau aproape de Navodari. Nu prea reusesc eu sa ma acomodez cu distanta asta fata de Constanta (stam din vara aici)...

Wow, Pepsi, aveti zapada! La noi e tare bine si cald. Ieri am stat in tricou in curte si tare m-as fi dus pe plaja la o plimbarica.

kay, ce haioasa ai fost cu descrierea . Noi cred ca avem mai bine de o luna de cand nu am mai incercat ceva de genul asta. Tare am chef, dar mi-e sa nu declansam niste contractii ceva... nu stiu... si nici nu ma pricep...

Ce frumos a scris Chris27 despre sotul ei!

Alyna24, am luat din Carrefour exact vata ca din farmacii. Nu e nici o diferenta: 100% bumbac, hidrofila, pachetul inchis, sigilat.

Fetelor, eu m-am trezit azi dimineata cu gandul la chris27. Stiam ca maine are cezariana si m-am hotarat sa intru sa pun majoretele la treaba. Nu va spun cum am citit de repede paginile lipsa cand am vazut ca e programata pe 14 la cezariana, nu pe 15.
Felicitari noilor parinti! Sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea!

Ce fetita frumoasa aveti! Si ce dulcica este! Sa va traiasca! Si insanatosire grabnica pentru Chris! Wow, m-am emotionat. Ma duc sa il trezesc pe sot sa ii spun vestea cea mare.

Valentina 36+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

SA-TI TRAIASCA, SOT DE CHRIS !!!

E O MINUNE !!! NU-MI VINE SA CRED CA ASA O COMOARA ASCUNDEA CHRIS IN BURTICA !

sa te bucuri de familia ta si sa fii in continuare un om minunat ! spune-i lui Chris c-o pupa Kay !

oana 29+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

chris felicitari sa iti traiasca bebelina. Te-am trecut in listuta. Felicitari tati de Alma. Multumim pentru info si pentru pozica.

paky LA MULTI ANI!!!

chowpersa LA MULTI ANI!!!

doxinu bine ai venit!

Pe mine a inceput sa ma cam doara burtica pe jos, de regula dimineata si seara. Si am si niste intepaturi. Azi mi-am propus sa stau in pat toata ziua, mai ales ca sunt singurica.
Maine merg sa cumpar ultimele lucruri pentru bagaj, mai am marti putina treaba si gata ma linistesc. Sa o mai tin, sper eu, 2-3 sapt.

Mica 35+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Sot de Chris multumim pt poza! Cum ai petrecut?? Sarut-o pe Chris din partea noastra!
Doxinu bine ai venit!! Eu mi-am luat la recomandarea surorii pompa manuala de la Avent!
PAKI si Chowpersa
Andrada unde esti??

cristina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

FELICITARI CHRIS PENTRU FRUMUSETEA CARE AI ADUS-O PE LUME. E ATAT DE SCUMPA. REFACERE RAPIDA. FELICITARI SI TATICULUI SA VA TRAIASCA MINUNEA SI SA VA DEA DD SANATATE SI MULT NOROC!

PAKI, CHOWPERSA LA MULTI ANI SI NASTERE USOARA VA DORESC!

34+ Dominic
POZE

ursulet

Mergi la inceput