Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Mamicile din parc zice ele ce zic, da ce spuneti voi despre cei de la Nestle care ne recomanda Sucul de portocale,Pui cu morcovi , Curcan cu mazare de la 6 luni si Grau cu miere de la 8...????

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Mai,mai ce bunatate de biscuiti pierdusem eu...Am lasat balta tot,tot si-am dat fuga dupa biscuiti cu jeleu si ciocolata.Bai dar buni sunt...mai ales cu zmeura, ca mi-am luat 2 pachete adik si cu porto,auzi cat zisesi?...2,3 kg in prima saptamana...??? Bine,bine 2,3 kg la cate pachete pe zi?
Dandusa ,Dia m-ati facut si pe mine sa rad...dar zau ma uitam la ei 3 la cabana, ce frumosi erau si nu stiu cum, ptiu ...mi-a venit in minte aia...pare-se ca m-a enervat prea tare atunci.Deci...am memorie buna.
Ia priviti ce frumos a dormit "dulceata lu'mami " vreo 3 ore, in parc, cu tati.
Ahaaaa si mie imi place tema de maine.Trebuie sa ma bag in seama cu ceva mamici...ca-i plin parcul. Presimt ca vom avea de dezbatut si de combatut multe,muuuulte subiecte.
Va pupezam si va dorim o noapte senina iar bebicilor care se mai trezesc somnik pufos si linistit , ca eu sunt aia fericita care ar putea dormi de la 22 la 7 ...dar se mai gaseste cate ceva de facut......apropo fatima rabdare si exercitiu, la asta lucram si noi.

Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006)

Mergi la inceput

Bine ai venit monicabb!Te asteptam mai des cu povestidespre tine si bebe.
Mai dar mama de motan ce face...nu da nik de baut, nici macar o felie de ceva acolo...o atentie o maslina,ha?.

Mergi la inceput

marani ptiu doamne ce ochi are...o minunatie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Intrai si eu sa-mi spun parerea! Deci la noi in casa temperatura este de 22grade, doar la baita o facem de 24-25, caciulitza doar afara, apa este de 27-28grade-mereu ma cert cu sotul ca am impresia ca o face prea calda, maini si pisioare reci= e normal(sau cel putin asa ne-a spus noua pediatra) bbii au circulatia periferica mai slaba asa ca ne-a zis sa testem cu nasucometru ( nasul) daca nasul e rece bblului ii e frig! Cred cu tarie ca fiecare bebel este diferit dar conteaza mult cum a fost invatat, eu daca tin copilul cum stau si eu ( adica daca eu stau in tricou si copilul la fel) etc!Fiecare face cum crede!!

Despre soare eu una cum ies afara cum o pun cu nasul in soare ( ca sa nu zic cu okii) alea in spital asa ne ziceau...noi ii mai feream pe bbi cand cadea soarele pe ei-si asistentele urlau la noi sa ii lasam in soare ca nu patesc nimic-asa se absoarbe vitamina D3! Eu am ramas cu fixul asta! Bine nici sa-i scoata soarele okii sau sa o arda dar am grija sa iibata pe manutze, pe falcutze-etc!!

Acum sa va zic o intamplare de ieri- ma striga pe balcon una din mamele cu care mai ieseam la plimbare si-mi zice ca tot pe afara sunt (fi-mea in pantalonasi de bumbac, body si o bluza pe deasupra, cacilitza ) si-mi zice ca fata ei iara a racit, ca se si oftica ca eu o scot asa subtire imbracata de cand era cat lingura si a mea nu are nimic si ea care a ferit-o si de umbra ei sta numai racita-pai nu va exagerez scotea copilul in body, pantalonasi, costumas gros, cosmonaut si plapumioara gen portbb, ii lega peste suzeta un fular cat mine si caciulitze nu am avut curiozitatea sa numar cate avea-asta pana acum o luna cand m-am intalnit eu ultima oara cu ea! Si se mira de ce raceste fi-sa cand da de putin aer! Eu ma miram cum nu se ineaca cu suzeta aia ca nu avea cum sa o scuipe de fular! Si se uita la mine foarte critic cand ii facea inventarul fi-mii cu ce e imbracata -se uita de parca nu aveam in ce sa o imbrac! In fine pana una alta noi iesim si acuma afara si ea e la a treia raceala in ultimele 2luni!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici

poze Alexuta

"Sunt veseli toti si bucurosi,
Si toti cu suflet-naltat;
Oriunde se-ntalnesc in sat,
Isi zic cum zis-au mosi stramosi:
"Hristos a inviat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

AAA poate imi raspundeti si mie la urmatoarea intrebare: CAND MUTAM COPII IN CAMERA LOR!!! Pe mine nu ma lasa sufletul sa o fac desi Alexutza se trezeste doar o data pe noapte, dar ma gandesc cum sa stea ea mititica singurica acolo!!!:))

Mai am una: ce cereale dati copiilor ca eu am fost la farmacie si m-am uitat ca curca in lemne asa ca am venit acasa cu mana goala!
Iar acuma o poza in rochitza poate agatza si fi-mea ceva pe aici:) si-a facut mami damblaua cu rochita

Va pup !

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici

poze Alexuta

"Sunt veseli toti si bucurosi,
Si toti cu suflet-naltat;
Oriunde se-ntalnesc in sat,
Isi zic cum zis-au mosi stramosi:
"Hristos a inviat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

MIRACO,da,si eu am ras,chiar ca ai memorie super buna!!!Si tipa respectiva,ca sa vezi,e si ea insarcinata acum in luna 8,si si ea sta in pat cu probleme,dar nu mi-am pus problema ca nu o va duce la capat,chiar am incurajat-o ca va merge pana la sfarsit cu rabdare si atentie,ca daca eu am putut.....Mersiiiii de aprecieri
AELITA,da,si eu imi tot propun sa scot masina din curte si sa mai fac ture,dar cand???...asta e problema,ca de frica...acolo sta
Eu am in casa 20 grade constant,si eu zic ca e ok pt pitica mea,asa am invatat-o.Nu o imbrac gros in casa deloc,caciula niciodata,si ieri am stat si afara fara caciulita.

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Carla, vazut papusica in rochita! O mica printesa frumusica foc!..despre mutatul copilului in camera lui...noi avem apart. cu 2 camere si deocamdata patutul e la noi in dormitor si acolo ramane...poate dupa ce ne luam apartament mai mare va avea si Denis camera lui. Oricum, stiu ca deja ar fi fost bine sa fie mutat in camera lui, dar nu stiu daca m-ar fi lasat sufletul! Deocamdata imi pare bine ca nu trebuie sa iau o asemenea decizie!
Miraco, n-ai pus poza cu "dulceata lu' mami" pe public...da' ma loghez eu imediat!
Lory, esti o luptatoare ca rezisti eroic stand cu socrii (sper ca am inteles bine...sau e vorba despre parintii tai?!?)...eu as claca urgent in ambele cazuri!...mai pune si tu niste poze noi cu Deliuta ca am incercat sa vizionez si vazui ca sunt aceleasi 3 poze pe care le-am vazut cu ceva timp in urma!

Teutz,
Bebinutza, sper ca povestea cu apartamentul s-a finalizat!...si sper ca e de bine!
Danutz, spor la treaba ca incepe o noua saptamana de munca pentru tine! ...
Monicabb, 500 g in a patra luna de viata e FIX cat scrie la carte ca trebuie sa ia! Deci SUPER...pediatrei ...te trec eu in liustutza de indata!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

MIRACO,eu nu reusesc sa vad pozele.
In legatura cu tema zilei,cu mamicile din parc,tocmai am fost"sfatuita " de una din ele sa nu fac baie copilului mai mult de 2 ori pe sapt ca cica slabeste si nu ia in greutate...am mai auzit una,si vorbea asa convinsa..

Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6

Mergi la inceput

CaRLA,frumoasa printesa!!!Eu nici nu ma gandesc sa mut fata in camera ei inca,mai ales ca noi suntem mult singurele,ar fii aiurea la noi una intr-o camera si una in cealalta.Si oricum...sta cun mine...ca prea o iubeste mama!!!

Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6

Mergi la inceput