Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

MIRO,pe unde esti???sper ca sunteti bine!simt lipsa ta pe aici!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by carla2005

AAA poate imi raspundeti si mie la urmatoarea intrebare: CAND MUTAM COPII IN CAMERA LOR!!! Pe mine nu ma lasa sufletul sa o fac desi Alexutza se trezeste doar o data pe noapte, dar ma gandesc cum sa stea ea mititica singurica acolo!!!:))

Mai am una: ce cereale dati copiilor ca eu am fost la farmacie si m-am uitat ca curca in lemne asa ca am venit acasa cu mana goala!
Iar acuma o poza in rochitza poate agatza si fi-mea ceva pe aici:) si-a facut mami damblaua cu rochita

Va pup !

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici

poze Alexuta

"Sunt veseli toti si bucurosi,
Si toti cu suflet-naltat;
Oriunde se-ntalnesc in sat,
Isi zic cum zis-au mosi stramosi:
"Hristos a inviat!"

Oana doarme in camera ei de cand am adus-o de la maternitate, si pot sa-ti spun ca ii place tare mult ca are spatiul ei ... eu cred ca, cu cat mai tarziu, cu atat mai greu iti va fi sa o muti in camera ei, si ei de asemenea.
editez ca sa zic si de cereale: noi ii dam tot de la milupa ca si laptele, uita-ta si tu sa scrie 4 luni pe ele si poti incepe cu fugii de orez, fara arome, si apoi sa-i dai cu diverse... noi acuma mancam cereale cu vanilie si cu miere si ii plac amandoua... am avut o incercare cu alea cu mar si morcov si le-a scuipat imediat printre urlete, nu i-au placut (adevarul este ca erau groaznice, nici mie nu mi-au placut, in schimb celelalte - cu vanilie si cu miere- sunt f. bune)

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

quote:
Originally posted by carla2005

AAA poate imi raspundeti si mie la urmatoarea intrebare: CAND MUTAM COPII IN CAMERA LOR!!! Pe mine nu ma lasa sufletul sa o fac desi Alexutza se trezeste doar o data pe noapte, dar ma gandesc cum sa stea ea mititica singurica acolo!!!:))

Mai am una: ce cereale dati copiilor ca eu am fost la farmacie si m-am uitat ca curca in lemne asa ca am venit acasa cu mana goala!
Iar acuma o poza in rochitza poate agatza si fi-mea ceva pe aici:) si-a facut mami damblaua cu rochita

Va pup !

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici

poze Alexuta

"Sunt veseli toti si bucurosi,
Si toti cu suflet-naltat;
Oriunde se-ntalnesc in sat,
Isi zic cum zis-au mosi stramosi:
"Hristos a inviat!"

Oana doarme in camera ei de cand am adus-o de la maternitate, si pot sa-ti spun ca ii place tare mult ca are spatiul ei ... eu cred ca, cu cat mai tarziu, cu atat mai greu iti va fi sa o muti in camera ei, si ei de asemenea.

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4

De acord cu Dia!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by adinazot

MIRO,pe unde esti???sper ca sunteti bine!simt lipsa ta pe aici!!!

Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6

na, ma fac eu purtatorul de cuvant al lui miro (ca n-a stiut ce-i lipseste): e bine, e la otelu, au facut botezul si maine se intorc

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4

Mergi la inceput

Mersi DIA

Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

..si eu tocmai voiam sa intreb de Mirona, sper ca totul e bine si sper ca nu e suparata !!!

mai da ce discutii despre infofolire si dezinfofolire..

am si eu cateva amendamente dupa care ma duc la culcare !

Ariadna, la 15 grade afara e cam frig intr-adevar fara macar o caciulita de bumbac subtirica...neinfofolire..OK... da nici sa ii expunem la vant mai ales la temperaturi scazute...totusi nu exagera cu caciulite si sosetele in casa..manutzele si picioarele normal sa fie reci mai tot timpul pt ca ei isi dezvolta circulatia periferica mai greu...nu iti fie teama sa il dezbraci cand tu crezi ca ar putea sa ii fie cald..noua in maternitate ne-au zis: imbracati-l ca pe voi insiva, nici mai gros nici mai subtire !

Monica, bine ai venit printre noi ! eu dau doar Vigantol copilului..apropo de Vigantol. vitamina D3 se absoarbe partial si din laptele matern asa mi-a spus pediatra cand am varsat ca o mama denaturata ce sunt jumate de sticluta in gura copilului si nu i-am mai dat vreo 2 saptamani...a spus "lasam doar ce isi poate lua de la san"..vigantolul e doar o suplimentare...iar expunerea la soare nu e obligatorie pentru fixarea vit D ci doar expunerea la lumina solara, la lumina zilei, afara, vreme 30 minute..asta tot de la doctorita o stiu de cand aveam icter prelungit...

acum, sa nu dati cu rosii..nici eu nu sunt adepta infofolirii dar noi facem baitza de la inceput la 40 grade..asa l-am obisnuit de la inceput si asa ii facem si acum..chiar imi stranuta si sughite non-stop daca o fac mai rece..si mie imi plac dusurile mai calde...

carla, copilul in camera lui..cand o pun la punct ca deocamdata e un mic santier acolo...dar stiu ca de la 6 luni ar cam trebui sa se invete si singurel sa se joace, sa adoarma, sa aiba locsorul lui..visez si eu !!!

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

MARANI,
papusa ta este dragalasa foc...,poza "pozitii de somn",m-a dat pe spate,este dulceeeee foc si are niste ochi...,mama,mama...,as musca-o...,da' lasa ca o faci tu si pentru mine,cu siguranta...Sa mai faci copii asa frumosi...
MIRACO,
de fiecare data cind pui vreo poza uiti sa o pui pe public si pentru asta te bat...,ca io' ma duc intinsa sa-ti vad "dulceata" si ,nici o poza...,ufff ce bataie iti trebuie ca ma faci curioasa si apoi nika...,na ca m-am suparat...
LORY,
bine ai revenit...,eu as fi stat singura in locul tau...,din punctul meu de vedere...atit mama cit si socrii sint cicalitori si daca vad ca nu reusesc sa o scot la cap cu ei...,fug...,norocul meu ca mama este din Buc si socrii din C-ta...si asa ii fac sa le fie dor de noi...,apoi cind vad eu ca nu mai rezista ma intorc...,dar daca repeta faza si ma supara fug iar ...si tot asa...,asta pina cind o-i avea casa mea si sa vezi atunci...show...,ca fug si nici ca o sa ma mai gaseasca Cit timp sta sotul plecat?Puuupam si noi pe Deliuta,cea scumpa
AELITA,
am inteles acum ...,numai ca din mesajul tau anterior...,intelesesem ca nu trebuie lasati deloc la soare...,ceea ce mi s-a parut imposibil.Apoi ,cu directia de mers...,daca ma duc intr-un loc...,anume si bate soarele din fata...,nu pot sa ma intorc nicicum...,doar sa merg cu spatele si eu si carutul...,sau sa ma intorc acasa...

...apropo de "grade"...de cind s-a nascut Crinuta,am avut 22 de grade in casa si 23-24-25 de grade la baita.Afara am scos-o la -2 grade afara ,cel mai frig...si de atunci de nenumarate ori la citeva grade...Acum ca am venit la Buc...,unde apt nu a fost niciodata calduros...,avem 20 grade constant...,iar la baita ,mai mult pentru ca facem baie ,in cada mare si de la aburi se face temperatura mai mare...,dupa baie de vreo saptamina ,de cind s-a incalzit mai bine afara...,nu-i mai pun caciulita dupa baie...,o imbrac in body si dres sau pantalonas...si o invelesc cu o paturica normala,nici prea groasa ,nici prea subtire...
...pot spune cu mina pe inima ca datorita faptului,ca copilul meu a fost scos la aer zilnic si daca nu zilnic din cauza vintului...,sa zicem..., a fost expusa la aer in balcon,chiar si mica fiind...si in plina iarna in C-ta...,pina acum nu am avut nici o problema cu ea...Eu nu stiu ce sint aia muci...,nu a tusit ,decit cind s-a inecat cu lapte...,nu a avut febra ,chiar si dupa vaccinul de la stat...,o simt ca fiind un copil calit...,care nu va avea probleme in viitor cu sanatatea.

...azi de ex. ,am iesit afara dupa ce ,cica, a stat ploaia...,abia asteptam sa ies sa ne plimbam...,vremea era foarte urita...,dar ne-am imbracat si am iesit...Cum am ajuns in fata blocului a inceput ploaia...,nu foarte tare...,marunt,marunt ,dar a inceput...,noi ne-am continuat plimbarea...Am luat-o frumos pe linga blocuri in ideea ca,daca va incepe mai tare sa am unde sa ma adapostesc cu copilul...,dar se oprise...S-a oprit ...,noi n-am incetat sa ne plimbam...,apoi am ocolit toata zona si am ajuns in parc...,unde a inceput iar ,ploaia...,am simtit ceva ce nu mai simtisem de mult timp...AM SIMTIT CA MA RELAXEZ...,dar cu adevarat!!!Crinuta dormea in carucior de aproape 2 ore...,timp in care a picurat-o si pe nasuc,dar ea n-avea nici o treaba...,ii placea aerul,ciripitul pasarelelor...,mirosul pomilor...si ploaia...,asta cred ca-i placea cel mai tare...si tot asta m-a facut sa-mi continui plimbarea prin ploaie...Aveam umbrela la mine,dar nu am deschis-o pentru ca m-am gindit ca daca nu ma "topeste" pe mine...,nu o va "topi" nici pe ea...,a fost de vis...,nici o adiere de vint,atita liniste in jur...,cum sa stai in casa?!?Singurele, fiind...,am avut timp berechet sa ma gindesc la multe sau la nimic...,doar sa ma uit in jur...si sa ma bucur de linistea ce ma acaparase...,de aerul curat ,de stropii de ploaie...de fetita mea ,care dormea fara nici o grija...,m-am simtit extraordinar...,mai ales ca Crinuta a dormit 4 ore fara intrerupere...Am ajuns la o prietena...,i-am dat sa suga si am iesit iar...,dar intre timp incepuse vintul...,nu a mai fost asa placut...,vraja plimbarii se dusese..,pentru ca nu mai ploua...

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Ce frumos ai povestit DANDUSA,tare scumpa esti!!!

Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

quote:
Originally posted by dandusa

quote:
Originally posted by Monicabb

Cam putin! Tre’ sa-I dati completare si sa incepeti diversificarea!” Eu una sunt multumita si nu incep nici o diversificare. Pana acum l-am alaptat exclusiv.

Felicitari,pentru decizie...,putine mamici ar fi procedat ca tine...,stii doar ce-i mai bun pentru puiutul tau si mai ales...,ca nu a luat prost in greutate...,da' pediatrei...,o bila neagra...

Nu bag mana in foc ca as fi procedat asa daca nu citeam ce scrieti voi. Asa ca multi, multi . Si stiti ce avantaj mai am eu? Sunt colega de servici cu Ruxandra! Va inchipuiti ca m-a ajutat in toata perioada asta. De exemplu, la inceput eu plimbam copilul in jurul blocului si Ruxandra mi-a zis sa-l duc in parc. Mie mi se parea departe si nu stiu cum mie nu-mi trecuse prin cap. De atunci il duc aproape in fiecare zi in parc. Si asta este numai un exemplu. Pupici multi!

Mergi la inceput

Va pup de noapte buna,ma duc si eu la nani,ca am uitat de mine,maine zi grea,adica multe de facut...

Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6

Mergi la inceput