Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Dianocica, as vrea eu sa fiu vreo tinerica...Si tanara esti tu, sa stii, eu sunt cu aproape doi ani mai putin tanara decat tine. Na! Hai sa va spun datele mele ca eu daca vreau sa stiu cate ceva despre voi, hop, ma uit in lista.

Deci: 6 decembrie (4.30)- Monicabb (12.03.1979), 39s, nastere naturala, Ioan Dragos Nicolae, 3400 g, 52 cm, Agpar 9

Invat pentru niste examene de contabilitate. Nu ma obliga nimeni sa fac asta dar zic si eu ca ma mentin in forma. Problema este ca in fiecare zi zic ca maine o sa invat mai mult.

Pun poze cat de curand. O sa ma uit in urma sa vad cum se face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by dandusa

quote:
Originally posted by miraco

De "prietena" aia tzoapa care te-a vizitat cand erai gravi si ti-a zis ceva de genul ac nu crede ca vei duce sarcina la capat...Cred ca-si roade unghiile de invidie cand va vede...daca trece pe la solon sa i le smulgi daca mai are...

...,ce-am mai ris...

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

da, si eu ... da' ce memorie are miraco ... sa tin minte sa n-o supar

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by dianocica

monicabb eu nu ii dau nimic altceva in afara de vit d. i am dat intr un timp calciu gluconic, dar pt gaze, nu din alte motive. acum spune ne si de tine...poate pui si poze daca ai timp. esti studenta sau faci vreun master ceva? sau liceeanca? hai sa ne complexezi un pic ca noi suntem babe tare...
dia eu propun chiar tema pt maine: ce zic mamicile din parc? eu planuisem de mult sa intru in vorba cu cateva... asa ca ma duc sa sondez terenul si va spun...

diana si david din 03.12.06 nu mai infofoliti copiii!

deci ne-am facut cu o tema a zilei pt maine? fain ... numai timp sa am, ca as putea scrie un roman despre ce spun mamicile din parc

monicabb, noi luam calciu sirop de la pharco 10 zile ca asa ne-a spus pediatra si am trecut de la vigantol oil la fluor-vigantoletten

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Monicabb, in primul rand iti urez "Bun venit!!!"...sa scrii mai des sa ne cunostem mai bine si sa-ti traiasca micutzul!!!...si acum la intrebarea pusa de tine, raspunsul nostru este NU, noi ii administram lui Denis doar Vigantol.
Miraco, pupam si noi tare micutza si frumoasa olteanca !!!
Dia, asa stam si noi...cate 4/5/6 ore pe afara...si ne prinde tare bine...
Marani, Cricket

Ma duc sa-i fac baie lui ala micu' si poate reusesc sa revin, daca nu adorm cu capu'-n vana lui la cat de somn mi-e...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Asaaa, am revenit.
Legat de plaja la bb eu am respectat regula cu NU plaja inainte de 1 an la Di si o sa incerc s-o respect si la Isa. Cu toate astea am ajuns de cateva ori cu ea la plaja ca sa faca tati o baie in mare, deci am stat f putin si am tinut-o imbracata (de fapt si eu am stat tot imbracata ca eram cam si nu vroiam sa oripilez populatia) si sub umbrela . Acum eu ce sa zic, fiind constanteanca nu sunt asa innebunita dupa plaja - ma plictisesc sa stau pe nisip, dar imi place sa inot. Cand eram doar noi 2 si mergem la plaja - faceam 2-3 bai (in fctie de temp apei) iar pe plaja stateam cat sa ne uscam iar pe urma plecam (mai mult de 1 ora nu stateam). Anul trecut am facut multa plaja pt Di, dar binenteles doar intre orele recomandate si de obicei stateam cam 1 ora si 1/2 si mergeam chiar si de 2 ori pe zi. Anul asta nu stiu exact cum o sa procedam pt ca nu vreau s-o privez pe Di de plaja dar nici cu Isa pe plaja nu prea vreau sa ajung .
Si apropo de ce am vazut pe la alte mamici - anul trecut vazusem un copilas de max 2 ani care era saracutul ars rau de tot de soare - era rosu-rosu si parintii il aduceau in continuare la plaja n-aveau nici o treaba(doar venisera sa faca plaja, nu?)

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)

Mergi la inceput

Si eu ii dau Ca 10 zile lunar ca are(avea) semne de rahitism - binenteles la recomandarea dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Monicabb

Cam putin! Tre’ sa-I dati completare si sa incepeti diversificarea!” Eu una sunt multumita si nu incep nici o diversificare. Pana acum l-am alaptat exclusiv.

Felicitari,pentru decizie...,putine mamici ar fi procedat ca tine...,stii doar ce-i mai bun pentru puiutul tau si mai ales...,ca nu a luat prost in greutate...,da' pediatrei...,o bila neagra...

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Salutare, mamici si bebici!!!
Dianocica, Dandusa, vrem si noi pe paturica!!!! Ce poze frumoase ati facut!
Buna tema cu mamicile din parc!
Pupacim tare toate mamicile! Asa de tare imi place forumul asta, am invatat o gramada de lucruri de la voi! Oricat as fi de ocupata,nu pot lasa sa treaca doua zile fara sa citesc macar ce ati mai scris.

La multi ani si multe lunisoare sarbatoritilor zilei!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site cu fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory32 spune:

Dragele mele forumiste,
Dupa lupte seculare am mai aparut si eu pe aici; voi scrieti foarte mult si abia reusesc sa mai citesc, imi place treaba cu "tema zilei", foarte fain, oricum sunt o gramada de subiecte despre care putem vorbi. Noi am reusit sa mai facem cate ceva pe la casuta dar inca mai avem si nu ne-am mutat, tati a plecat din nou peste mari si tari asa ca am ramas cu bunicii, care deja ma streseaza ingrozitor. Cand era tati acasa s-au mai abtinut ei, ca stateam numai noi doi cu Deliuta, dar acum...imi vine cateodata sa iau copilul si sa plec, dar tot eu imi zic ca mai este putin si o sa reusim sa ne mutam si noi la casuta noastra singuri, toti trei+3 catei si un pisic. Dar, pana atunci...indur, mai tip cateodata, asta este... va dati seama ca ne batem cap in cap la multe chestii, ei sunt cateodata exagerati si prea protectivi si se iau de mine, ma comenteaza, etc. Chiar citeam parerile fetelor despre imbracat, infofolit si am gasit exemplul cel mai bun: ai mei, care, dupa ce ca in casa este foarte cald ( tot timpul a fost asa, imi aduc aminte ca si cand eram eu mai mica eu ma plangeam de caldura in timp ce alti copii dormeau imbracati) vor sa ii puna si caciulita pe cap, si vesta sa nu raceasca copilul, iar copilul deja a transpirat de cateva ori din cauza asta, asa ca a trebuit sa ne ciondanim bine de tot pe tema asta, plus ca atunci cand ies afara, mai vine si maica-mea cateodata ca am un carut de zici ca este tractor si incepe: trage caciulita mai pe urechi sau mai pe frunte, ca e prea dezbracata, ca trebuia sa ii pun si vesta, ca bate vantul, ca este prea soare, ca este prea umbra, deci va dati seama ce nervi imi face, prefer sa ies singura sa ma chinui eu cu ea, ca s-a cam invatat si in brate, deja nu mai pot, o mai las sa si mai tipe in carucior. Ce mai, e o nebunie totala, cateodata ma fac ca nu aud si aplic metoda zic ca ei si fac ca mine, ca altfel o sa ma tembelesc de tot. Ma bucur ca sunteti bine si ca bebeii sunt frumosi si sanatosi si sper ca de acum inainte sa incerc sa intru si eu mai des sa scriu ca imi este tare dor de voi toate. Am si eu o intrebare pentru fetele care le dau bb sucuri de fructe: eu ii dau deja morcov+mar, dar vreau sa va intreb daca il mai strecurati( asa mi-a zis pediatra) si cam cati ml/zi le dati si pe la ce ora ( mie mi-a zis dimineata pe la 10-11)si daca tot odata sau in doua reprize.Va pup si ma apuc sa mai citesc din urma.

Mergi la inceput

In legatura cu deochiul. Eu nu sunt prea superstitioasa de felul meu dar totusi in deochi cred si i-am pus ata rosie la manuta. Radeam cand imi povesteau ai meu cum m-a deocheat tata cand aveam cateva luni si pe urma m-au dus la o baba care mi-a spus de deochi, dar am patit-o si in tinerete pe la vreo 23 de ani si n-a fost deloc placut. Acu' nu stiu cat o protejeaza ata rosie dar mi-am pus in gand sa invat si eu Tatal nostru pt orice eventualitate.

V-am zis eu ca incetut-incetut acopar toate temele restante. Mai e vre-una? Cred ca tb sa ma uit in urma ca am uitat.

Mergi la inceput