Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Fetelor eu sper sa nu ma ia cu rau, greata...ca stiu cum este si abia ma tin pe picioare.
pe de alta parte daca nu mi-a fost rau pana acum, se mai poate acum la 6 saptamani...tot citesc si vad ca da....ofofofof

eu nu iau alte vitamine, decat vit C si vit E, aspenter si acid folic...ar trebui sa vorbesc cu dr...de ce nu mi-a dat nimic.

sunt destul de balonata, ete normal...dar recunosc ca mananc cand mie foame si beau multe lichide, am momente cand imi este o sete...

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Nicoletrebuie sa speri!! Iti tin pumnii! Maine mrgi la dr.?sa fie DD cu voi!
anca-abine ai venit !! felicitari pt. renuntatul la fumuri!Fara ! sarcina usoara si BB sanatos!!!
mbontosbun venit!! majoritatea suntem la prima sarcina asa ca toate suntem la fel!
bebikaacidul folic din Elevit e suficient!
oanab125imi pare rau de scrgeri.., Duphastonul ontine progesteron sintetic si ajuta la sustinerea sarcinii, gravibinonul contine tot progesteron + estrogeni, dar din cate stiu eu "se asimileaza" mai bine ca-i injectabil!
bufi dar iei vitamine!

PUSSI 5+

Cum cresc Titi Mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna fetelor,

imi fac curaj si ma anunt si eu in clubul vostru, sper sa ma primiti.

Am o sarcina fff mica abia, dar de cateva zile teste pozitive.

UM: 18.3.2007
DPN: 22.12.2007 (probabil, vom vedea ce va zice medicul peste cateva saptamani).
data nasterii mele: 21.07.1975

simtome pana acum: balonare (mamaaaa! cred ca a fost primul simtom, si eu niciodata nu-s balonata, imediat m-am gandit ca poate am ramas), pieptul marit si tensionat, mai obosita (de fapt somnoroasa), si cam atat.
sper sa scap si in sarcina asta de greturi si toate cele, in prima sarcina n-am avut nici o singura data.

ma voi duce la dr. prin saptamana 7-8, vom vedea. cam atat...

urez bun venit si celorlaltelor noi-venite!

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Fetelor BEBICA AL MEU E VIU!!!!!!!!!!!

Am fost la urgente si am jucat putin teatru ca am dureri mari de abdomen. Mi-au facut eco si am un de 9,5 mm..I-am auzit inima dar nu l-am vazut, ca eram intr-o postura ca trebuia sa mute ecograful. Dar e bine si asa!!!!!!!!! Si normal dupa masura lui as fi de fapt in 7 saptamani nu in 8. Dar nu conteaza asta. Important e ca i-am auzit inima. Am poza cu el. Astept sa vina sotul acasa si am sa pun la poze. Sunt fericita si-mi pare tare rau ca l-am stresat asa tare!!!! Sper sa ma ierte. Sunt fericita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NICOLE stiu foarte bine cum te simti si-mi plange sufletul cand aud astefel de vesti. Eu nu am fost om pana acum o ora si fetele o pot conferma. Iti doresc din inima sa fie bine bb-ul tau. Roaga-te mult

Eu am fost dimineata la biserica, de ieri fac matanii incontinuu vad ca D-zeu nu m-a parasit.

DANA 7 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Nicole,
sper si eu alaturi de tine si iti tin pumnii!

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

DANA ce ma bucur!!Sa dea DD sa fiti sanatosi!!super veste!!
adinaBun venit!! SARCINA USOARA..fara gretiri, daca asa vrei si BB sanatos!!

PUSSI 5+

Cum cresc Titi Mici

Mergi la inceput

ADINA bine ai venit si bineinteles ca te primim in grupul nostru. Sa ai o sarcina usoara si la termen. Frumos nume are bebica ta.

DANA 7 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput

Multumesc PUSSI. Sunt asa de fericit si ma simt sleita de puteri. Sincer psihic sunt la pamant. Sunt obosita la cat m-am stresat. Acum tre' sa ma refac sa fie totul bine. Pupic

DANA 7 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Vreau sa urez BUN VENIT noilor si sa le rog sa-si spuna si datele, pentru a le putea trece in listuta!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Da,Anne Ma, ai dreptate cu datele. Ultimul CM a fost pe 3.03.2007. DPN este pe 8.12.2007. Sa dea Domnul sa fie bine si sa duc sarcina pana la capat, ca ma sperie rau durerile de burta, si scurgerile rozalii pe care le am din cand in cand.
Sanatate tuturor si doar vesti bune!
6+

Mergi la inceput