Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 19
darleena spune:
Neata fetelor.
Ieri am fost la doctor si l-am vazut pe bubu mic
A fost mai emotionant ca niciodata. BB are cam 10 saptamani si i-am vazut membrele, capsorul si abdomenul. Seamana cu un om in miniatura.Statea pe spate si isi sugea mana . Dadea si din picioruse cateodata. A fost nemaipomenit, aproape ca mi-au dat lacrimile. De ieri ma uit incontinuu la poze si nu-mi vine sa cred.
Avem o frecventa cardiaca de motor de avion:182 batai/minut. Doctorul cand a vazut a inceput sa rada si a zis ca asta e baiat la cat de puternic e. Mai mult, desi a zis ca e devreme sa se pronunte, mi-a zis ca el crede ca e baiat, pentru ca a vazut intre picioare ceva atarnand si mai ales cand si-a miscat ambele picioruse, chestia care atarna era inerta si asa a tras concluzia. A zis ca nu vede ce ar putea fi altceva, dar sa mai am rabdare pana la consultul viitor, peste 3 saptamani.
Daca e asa, cred ca voi fi printre primele care sa ataseze si un carucior la semnatura .
Mi-a luat si tensiunea, sunt bine, am 11,5 cu 6 adica aproape tensiunea ideala.
Sunt tare fericita .
Abia astept sa treaca astea 3 saptamani sa ma duc din nou.
Anca in legatura cu programarea pt Iosup, multumesc, dar ieri am observat ca ecograful e 4D iar dr. meu e un foarte bun ecografist, asa ca o sa merg pe mana lui in continuare.
O sa atasez mai pe seara si poze cu bb mic sa i vedeti si voi chestia
10+
Pana vine bubu
poze
Anne_Ma spune:
Ce fac mele preferate? Dormiti?
Am mancat ceva si am o stare de greata, dar recunosc ca pana acum nu am niciodata. Cine stie, poate urmeaza.
Va si o duminica placuta!
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
5+
anca_a spune:
buna,
am facut ieri (in ziua in care asteptam menstruatia) un test de sarcina care a iesit pozitiv.
de cum am facut testul, m-am lasat de fumat desi fumam cam 1 pachet pe zi. Acum, in timp ce va scriu, imi este ingrozitor de pofta de o tigara, pe care nu o sa o aprind....
ma primiti?
anca
kikilina spune:
Salut! ce faceti burticoaselor, nu v-am mai scris de mult dar citesc mereu ce scrieti. ma bucur ca vad lume noua. Astept cu nerabdare ziua de 23 aprilie in care ma duc la ecograf. pana atunci am inima cat un purice. nu am mai avut dureri de burta de mult si nu am nici un fel de scurgeri dar cu toate astea stau cu inima cat un purice mereu. .
Va pup pe toate si va doresc sarcina usoara, fara greturi sau varsaturi.
mbontos spune:
Salut!
Ma numesc Mihaela si sunt din Baia Mare.
Sunt insarcinata in 11 saptamani.
M-as bucura sa ma primiti in randul vostru.
Pentru mine e prima sarcina si asa ca nu stiu
aproape nimic despre sarcina.
Astept sfaturile voastre.
bebika spune:
fetelor vreau sa va intreb daca luati multi vitamine eu iau elevit ,daca iau asta sa mai iau si acid folic ,ca medicul a zis ca asta contine si acid folic
multi pupici
pozenunta31.07.2004
vine bb
ADRIANA 5+
oanab125 spune:
Bebika, si eu iau elevit. Medicul mi-a spus ca are si acid folic.Doar atat iau, a spus ca ajung aceste vitamine.Vreau sa va intreb ceva: ieri am avut o scurgere rozalie,iar azi e o scurgere galbuie.A mai avut cineva scurgeri galbui?Am inceput sa iau duphaston, la recomandarea medicului si m-am gandit sa fac si un grabivinon, ca nu strica. Si la prima sarcina am facut tratament de sustinere si totul a fost ok.
6+
nicole74 spune:
Fetelor la noi sansele sunt de 1 la 1 mil. Am avut hemoragie puternica. Sacul a decolat intr-o parte. Maine vom vedea. Eu tot mai sper pentru ca asa sunt eu, nebuna!
Nicole & Ioana Alexandra
poze
oanab125 spune:
Nicole, sa te ajute Dumnezeu si sa fie totul bine! Multa sanatate si nu iti pierde speranta!
6+