Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 21
bb_yasmi spune:
bun venit noilor gravidutze!!!!!
Dana, bravo!! ti-am spus ca nici eu nu mai prea am simptome si totusi e ok (cel putin cat stiu eu )
pussi da mi-am schimbat dr de familie. am dus adeverinta de la job precum ca se plateste pt mine la sanatate si dosarul de la medicul de familie vechi.
pe mine ma cam doare in partea dreapta jos de cateva zile!!!!
mai am 4 zile si imi vad si eu buburuza din nou!!!
fetelor sunt asa de fericita ca de cand mi-am luat salopeta toata lumea (care ma cunoaste) se uita la burtik si am intreaba in cate luni sunt!!! cica se vede!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
10+
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
poza eco bb 8 +
Anne_Ma spune:
Ati plecat la nani? Toata ziua a fost liniste la noi, dar vom recupera maine, nu-i asa?
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
5+
anca_a spune:
fetelor, multumesc pentru primire
UM 20.03.07
DPN 25.12.07
DN 18.01.1976
si azi am rezistat tentatiei de a-mi aprinde o tigara, a fost mai greu decat credeam
in rest, in afara de sani maaari si tensionati, somnolenta permanenta plus stari legate de lipsa de nicotina, ma simt bine
noi incercam din septembrie sa avem un copil astfel ca, suntem amandoi fericiti si nerabdatori
va pup pe toate
anca
pufulet74 spune:
Unii acum se apuca de lucru ;)
Am pus o poza cu burticul la sfirsit de 8 saptamini pentru voi :)
------------------------
Flory 8+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
anca_a spune:
pufulet 74 vad ca si tu esti din cluj
la ce doctor mergi? ca eu inca sunt la faza de cautari, desi ma bate serios gandul sa merg la clinica de pe horea hypocrates ca am auzit lucruri bune despre ea
pufulet74 spune:
Anca, eu ma duc la Dr. Diculescu, la Stanca, si lucreaza si la doua cabinete private. Eu am fost multumita de el, imi da o stare de liniste si incredere si imi raspunde la intrebari sau probleme cu calm si bunavointa.
Pina acum am fost doar la clinica si acolo nu au asa ecograf performant dar la urmatoarea consultatie ma duc la ISO-X, ala e unul dintre cabinetele la care lucreaza.
------------------------
Flory 8+
Is it really true ... ?
pufulet74 spune:
Eu nu prea stiu mare lucru despre clinicile private, stiu numai ca era una singura in cluj acum vreo 2 ani, dar nu era f bine dotata si in caz de probleme sau multe paciente putea sa fie nasol.
Cea de care ziceai tu e noua?
------------------------
Flory 8+
Is it really true ... ?
anca_a spune:
pufulet, am impresia ca despre acea clinica e vorba...acuma nu stiu ce voi face pentru ca initial, eu credeam ca cel mai important este sa nasc la o clinica privata (asta dupa ce am auzit zeci de povesti despre doctori care nu vin cand naste pacienta lor, asistente scarboase, mizerie etc)
doar ca eu am scapat din vedere aspectul legat de dotari....
habar n-am inca... saptamana care vine ma voi decide intr-un sens sau altul
pufulet74 spune:
Uff, se pare ca mamicile s-au dus sa faca nani :(
Somn usor si sa visati frumos, ne auzim miine
------------------------
Flory 8+
Is it really true ... ?
bufi spune:
Eu mai sunt, dar mai stau putin si merg la somn...sincer, imi este cam somn.
mai vorbim maine, ca si eu mai am una alta de spus.
noapte buna!
Bufi ~ 6+