Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Cred ca oriunde si oricum poti sa ai probleme pina la urma, stii tu ...
Eu la clinica auzisem ca au doar un incubator de exemplu, si daca ai 2 bebe in acelasi timp care au nevoie nasol ...
Dar pina la urma cred ca depinde de om, de medic adica ...
Eu am auzit de mai multi medici buni in Cluj, poti sa alegi sa vezi unde te duci ...
Eventual du-te pina la clinica ca sa iti faci o parere mai obiectiva

------------------------
Flory 8+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata ferelor!
Bun venit noilor gravidute.Vad ca suntem multe din Cluj.
anca_a am vazut ca ziceai despre acea clinica particulara de pe Horea.Sa stii ca si eu am auzit ca nu e bine dotata,si daca cumva sunt probleme,te trimit la Stanca.Deci nu stiu ce-ti convine mai mult,sa ai confort,sau profesionalism.Si eu m-am gandit intr-o vreme la acea clinica,dar m-am razgandit repede.
Eu am fost azi sa-mi fac analize si toxoplasma e gata in 2 saptamani!!!Mi se pare foarte mult...

poze
vine bebe

Ramonel11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Buna dimineata!

Dureaza cam mult rezultatele la analize, dar ca sa facem...important sa fim bine si noi si bebele.
Si eu sunt intrigata de treaba asta!

Fetelor ati anuntat angajatorul ca sunteti insarcinate? Cum ati procedat? Cum au reactionat?

La firma unde lucrez, de vreo 2 ani fetele s-au pus pe facut copii...nu avem un departament de Resurse Umane de sine statator, tine cumva de financiar si nu am auzit pe nimeni sa-si fi facut hartie, sa anunte oficial.
Eu l-am anuntat pe seful meu!

Iti anunti seful si gata!

Am mai auzit ca as putea sa vin doar 6 ore la munca...se poate?
cum se plateste?

Bufi 6+

Mergi la inceput

Pai din cite stiu partea cu anuntatul oficial in scris e sa te protejeze in caz ca vor sa te dea afara sau sa iti faca probleme daca le spui, pentru ca daca au oficial ca esti gravidutza nu mai pot sa faca asta prin lege, pe cind daca e numa verbal stii cum e ...
Eu de ex mi-am schimbat locul de munca de 2 luni si mai astept o luna dupa care o sa ii anunt in scris sa nu am probleme, pentru ca in mod sigur nu or sa fie tare happy ...

------------------------
Flory 9+
Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu am mare noroc pentru ca seful meu e sotul meu.Asa ca n-am probleme.Numai ca ma enerveaza ca vrea sa vin cat mai repede la lucru dupa ce nasc,ca are nevoie de mine.I-am spus ca poate voi veni cateva ore pe zi,dar il aduc pe bebe cu mine,in scaunel,si-l pun pe birou langa mine.

poze
vine bebe

Ramonel11+

Mergi la inceput

Lasa, vezi partea buna a faptului ca vrea a vii cit mai repede la servici ... ;)

------------------------
Flory 9+
Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Pufulet74 nu ti se vede burtica deloc, nu ti-e rau, esti ok???

Ce curaj ai avut sa-ti schimbi jobul fiind gravida! Nu te-au intrebat la interviu?

Eu cand m-am angajat la firma la care lucrez, acum 2 ani, printre altele seful pe care-l am m-a intrebat daca sunt si daca vreau sa raman curand...postul pe care l-am ocupat era liber, colega era gravida...
Nu s-a intamplat curand, dupa 2 ani...

Eu am anunta ca urma sa merg la dr, la analize, ba la consult, ba la Fundeni...cat sa ma invoiesc ca merg la control de rutina...

Bufi 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Buna dimineata!!
Bai fetelor dar am avut de citit mult, nu gluma
Bun venit noilor gravidute, si sa aveti sarcini fara probleme
Va pe toate

Alina 8+

Mergi la inceput

Nu ai vazut in poza de pe yahoo ce burtica am? Ca mie mi se pare ca e destul de rotunjoara :)
Adevarul e ca m-am ingrasat 2,5 kg si de fapt cred ca e grasime la burtica si nu altceva :)
Eu tot zic ca de la Elevit mi se trage, ca am o pofta de mincare de as minca si pietre, dar stiu eu ...
Cind m-am angajat nu stiam ca sunt gravida, am aflat cam la o saptamina. Ei nu m-au intrebat nimic apropo de asta, pentru ca erau happy ca au gasit o nebuna care sa faca naveta din CLuj in Cimpia Turzii ca si psiholog, ca nu au gasit pina acum asa ceva... Iar eu am acceptat pentru ca am nevoie de experienta pentru ca mi-am schimbat domeniul in totalitate :)
Insa acuma nu is tare vesela in zilele in care am de mers acolo pentru ca e mers cam o ora si ma oboseste...
De rau imi e rau insa nu am vomitat, si atunci nu isi da lumea seama deocamdata ...

------------------------
Flory 9+
Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Buna fetelor.
Eu am anuntat saptamana trecuta ca sunt insarcinata si seful s-a bucurat pentru mine. Il simt mai grijuliu si mai atent.
Nu am facut o hartie scrisa sau ceva de genul asta.

Geany 8+

Mergi la inceput